Sterke punten: Niet speciaal

Score: 5

Positief

Sterke punten: Snelle en goede service.

Prima.

Score: 4

Goede en snelle services

Sterke punten: de snelheid waarmee alles verlopen is.

Sterke punten: Nette vlotte levering.

ok

Sterke punten: Goede aanbiedingen

Sterke punten: Snel

Sterke punten: Snelle levering

Besteld en de volgende dag in huis. Top!

Sterke punten: nee

Sterke punten: goede en snelle levering.

Prima, snelle levering.

Sterke punten: Prima Goed voor een volgende keer

Prima Prima Prima

Sterke punten: Zeer goede sale

Zeer tevreden, altijd snelle levering en goede prijs

Sterke punten: Dat er meteen op mijn mail is terug gerageerd en dat het in orde gemaakt zou worden. Tot nu toe nog niets weer gehoord waar de rest van de bestelling blijft

Niet goed. Heb dit nog nooit meegemaakt dat wanneer je besteld er bij het produkt staat dat het op voorraad is en dat je het kan bestellen. Dat stond er dat het op voorraad was. Maar nadat we besteld hadden ..opeens was niets op voorraad en daar ging al een week overheen voordat dit kenbaar werd gemaakt want wij zaten te wachten op het pakketje. Maar intussen wel al een Afterpay factuur sturen! Heb hierover meteen contact opgenomen per mail. Pas na een dikke week werd eindelijk het 1e pakketje bezorgd ...maar niet compleet. Er ontbrak 1 herenslip. Deze is nog niet door ons ontvangen. En afgelopen maandag werd er opeens door GLS het 2e pakketje wat tegelijkertijd met het 1e pakketje is besteld door ons ontvangen. Dit pakketje was zo beschadigd!! Vreselijk! De Sloggi slips lagen al uit de verpakking! Net alsof iemand er aan had gezeten. Niet fijn!!. Het is dus nu nog wachten op 1 herenslip.

Sterke punten: Snelle levering. Geen kosten voor levering.

Geweldige webwinkel

vervelend

Sterke punten: onmiddellijk bericht wegens niet beschikbaarheid van het gevraagde, maar twee dagen later was alles in kannen en kruiken....

vlotte bestelling

Sterke punten: Nee

Prima, behalve betalen voor retourneren vind ik een minpunt. Hierdoor zal in het vervolg eerder voor een andere webshop kiezen

Score: 4.5

goed snelle service

Sterke punten: gratis verzending

Sterke punten: Ik belde direct om wat te annuleren en dat kon meteen

Sterke punten: Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid

Gemak

Sterke punten: Snelle levering

Duidelijke site

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.