Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: snelle levering

Prima website en snelle levering

Sterke punten: Nee, niet echt

Matig vanwege veel langere levertijd dan beloofd op website

heel goed

Sterke punten: Ja, ik had een dames pyama voor een mooi bedrag.

goed overzichtelijk

Sterke punten: nee

Score: 5

Sterke punten: Groot assortiment

Snel veilig

Sterke punten: dat de korting op sloggy per stuk wordt berekend en niet 2 plus 1 gratis

Sterke punten: Duidelijke website Goed sale prijzen

Perfect!

Sterke punten: goed assortiment

Sterke punten: x

Wederom perfect

Sterke punten: Snelle en duidelijke informatie, ook bij retourzending

Sterke punten: Goede klantenservice

Sterke punten: geen sterke en geen zwakke punten

Score: 2

Zeer matig. Bij het plaatsen van de order gaf uw site aan dat het product in voorraad was. Dit bleek niet het geval, waardoor de levering vertraagd werd. Vervolgens ontving ik een mail dat mijn order de volgende dag zou worden bezorgd. ik kreeg mijn bestelling echter drie dagen!!! later zonder enige waarschuwing.

Score: 4.5

Sterke punten: Neen

Makkelijk en snel

Sterke punten: Zo als het hoort

Sterke punten: neen

Sterke punten: Assortiment

Sterke punten: Goede acties

Goede service en snelle levering

Makkelijk

Sterke punten: snelle levering

goed snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.