Sterke punten: Snelle levering, goede kwaliteit, voldoende keus en leuke aanbiedingen.

Vlotte levering. Wat ik heb gekocht aan goed eren had een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Sterke punten: Vlot en duidelijk

Prettig

Sterke punten: Goede service, niks aan toe te voegen.

Goed.

Sterke punten: gewoon goed

zeer goed

Sterke punten: snel en efficient geleverd

uitstekend

Sterke punten: Nee

Sterke punten: snelle persoonlijke reactie

heel goed, snel en persoonlijk

Score: 5

Vriendelijk correct en behulpzaam. Perfecte verwerking en levering.

Sterke punten: Het bestellen en afleveren gaat snel en eenvoudig, omruilen bij verkeerde maat geen probleem!!

Snel en eenvoudig ??

badjas gekocht

Score: 4.5

Prima, snelle levering

Score: 4

goed, de artikelen zijn makkelijk te vinden, goed omschreven en simpel te bestellen

Sterke punten: Keurig allemaal en snel.

Heel goed en prima aan te raden.

Sterke punten: Snelheid van leveren en de uitgebreide keuze!

Heel goed.

Sterke punten: Formaat doos paste prima bij de inhoud. (soms enorme dozen voor minuscule inhoud)

zie onder

Sterke punten: Goed contact, reageren vlug op email. Oplossingsgericht.

Levering op enkele dagen , goede service en contact.

Sterke punten: de snelle levering

zeer goed

Sterke punten: snelle verzending

Score: 5

Netjes en snel afgehandeld

Sterke punten: snelle levering

Sterke punten: Ja de maten van de kleding worden duidelijkvermeld.

De bestelling en aflevering is goed verlopen. Maar de retourzending was knudde. We moesten voor de tetourzending € 6,95 betalen. Bij de concurrenten is de retourzending gratis. Dus we bestellen niet meer bij u Groet, N. Ter Hoeven

Sterke punten: Heldere site en snelle levering.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.