Sterke punten: Heldere site en snelle levering.

Sterke punten: Op voorraad

Sterke punten: Achteraf betalen.

Goed. Duidelijke website. Achteraf betalen.

Sterke punten: duidelijke site

Score: 4

Prima. Duidelijke website. Goede informatie over bezorging.

Sterke punten: snelheid

Makkelijk snel en netjes verpakt en ontvangen. Zeer tevreden.

Sterke punten: Veel korting

Sterke punten: Nee

Wacht nog steeds op de bestelling die per postNL al is verstuurd, helaas zonder trackingnummer. Kan het dus niet controleren. Dat is normaal ook met brievenbuspost. Is het pakketje wel verstuurd? Toen ik belde wist men mij niet echt te overtuigen dat het is verstuurd. Vandaag was het er nog niet. Tja, en nu is het vrijdag en morgen is er niemand te bereiken. Vraag is wanneer ontvang ik het pakketje? Ook wordt er traag gereageerd op de e-mails.

Sterke punten: Prima telefonisch overleg over onze order!

Score: 3.5

Goed, moest wel lang wachten voor de bestelling kwam .

Sterke punten: correct, accuraat.

positief

Sterke punten: Duidelijke website

Wel goed

Sterke punten: Heldere communicatie, snelle levering.

Score: 5

Prima afhandeling van de bestelling

Score: 4.5

Score: 5

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: Wat grotere maten in nachtkleding.

Heel erg goed.

Sterke punten: Snelle en correcte levering

Sterke punten: Door de kortingsbonnen bestel je sneller weer.

Uitstekend en zeer snelle levering.

Sterke punten: Het gehele assortiment op de site staan

Bestellen was makkelijk, het vervolg voel erg tegen

Score: 3.5

het bestellen is goed verlopen.

Sterke punten: Gratis verzending, goede mogelijkheid om zelf het tijdstip van aanbieden te kiezen.

Eén product besteld. Mijn bestelling was vrijwel meteen klaar voor verzending. Verzending was gratis, en bood goede mogelijkheden om zelf het tijdstip te kiezen.

Sterke punten: ja, de gratis verzending!

positief

Score: 4

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.