Score: 0.5

Duidelijke en nette site. Bestellen ging gemakkelijk. Alleen bleek dat het product niet op voorraad was. Na weken wachten, zonder enige vorm van communicatie vanuit de kant van Vetex, zelf de bestelling geannuleerd. Product heeft trouwens al die tijd als 'op voorraad' in de webshop gestaan. En is zelfs in de aanbieding gegaan. Nu al weer een week aan het wachten op terugstorten van mijn aankoopbedrag. Als je alle beoordelingen terug leest, zie je vaker leveringsproblemen staan. Had ik dat maar voordat ik bestelde gedaan...

Sterke punten: goed overzicht op de site en uiteindelijk is het wel geleverd

Niet zo goed. Spullen waren niet op voorraad. Uiteindelijk zijn ze wel geleverd, daar ben ik blij om, maar het heeft lang geduurd. En dat tot twee keer toe. Ik heb nog mailcontact gehad: hebben jullie nu wel voorraad. Ja, dat hadden ze. En weer was een ding niet op voorraad en heb ik weken moeten wachten. Zet die info er gelijk bij, zodat je nog kunt besluiten of je wilt bestellen.

Sterke punten: gratis verzenden

Score: 1

Waardeloos, bestelling zou naar Jumbo te Zwaagdijk gestuurd worden, staat zwart wit, kan ik het afhalen in Wervershoof. Vorige week gebeld met Vetex, helaas geen mail ontvangen of telefoon retour gehad volgens Judith stond het wel op de gegevens dat het naar Zwaagdijk gezonden zou worden ze zou contact opnemen met UPS, Vandaag maar weer gebeld, deze dame belde keurig terug schijnt dat de Jumbo in Zwaagdijk geen UPS point meer is. Kan ik als nog naar Wervershoof, vanuit mijn woonadres dus ruim een uur fietsen. Thuis gekomen blijkt in het pakket maar de helft te zitten, door een voorraad fout is de andere helft niet meer leverbaar. Lekker Vetex fout op fout zeer klant onvriendelijk allemaal, u bent beslist geen aanrader. Ik vind dit een zeer incorrecte manier van omgaan met klanten.

Sterke punten: prima informatie omtrent product

Sterke punten: goede maatinformatie

Sterke punten: Mooie producten

Ik had tot nog toe geen ervaring met jullie bedrijf

Sterke punten: Snelle levering

Gaat heel gemakkelijk en je kunt alles heel snel vinden.

Sterke punten: Goede communicatie Duidelijke website Snelle levering Geen verzendkosten. Top!!!

Dit is de tweede bestelling die ik doe Zeer tevreden ook als bestelling niet klopte zoals in 1e geval werd het goed en duidelijk afgehandeld! Klein min puntje; door magazijn verhuizing werd nu medegedeeld dat verzending langer duurde dit was ook echt lang . Had een leuke korting voor volgende bestelling ivm wachttijd wel kunnen waarderen

Sterke punten: Zelfs na 1 jaar werd mijn bikini top vergoed!! Er werd niet moeilijk over gedaan. Was een productiefout.

Als zeer prettig!!

Sterke punten: gemak van bestellen en snelheid van bezorgen

uitstekend

Sterke punten: Duidelijke informatie over de te bestellen artikelen.

Sterke punten: Snelle levering produkten, prima kwaliteit nachthemden

Snelle levering, goede kwaliteit produkten.

Sterke punten: Nvt

Sterke punten: Nvt

Sterke punten: Nee

Sterke punten: Goede aanbiedingen

Als teleurstellend, maat was niet goed en €. 4 betalen voor retourzending is niet meer van deze tijd!

Sterke punten: Op tijd geleverd

Sterke punten: Mooie en goede kleding.

Lange levertijd, maar werd hier wel over geïnformeerd. Helaas kreeg ik de info pas nadat ik de bestelling gad geplaatst.

Sterke punten: helaas niet

Niet best...heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen...

Sterke punten: x

x

Sterke punten: Fijn dat website aangepast is. Overzichtelijker nu!

goed; fijn dat er geen verzendkosten gerekend worden ;)

Score: 5

Prettige

Score: 4

Sterke punten: nee

Matig / Redelijk

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.