Sterke punten: Mogelijkheid voor Afterpay.

Super! Topservice!

Sterke punten: Nee

Score: 4

Snel!

Sterke punten: Snelle levering.

Goed.

Sterke punten: retourformulier bijgesloten; vriendelijk kaartje Vetex in omverpakking

Sterke punten: de snelle levering

zeer goed

Sterke punten: Snelle service

Goed en snel

Sterke punten: goedkoopste , geen verzendkosten.

Sterke punten: Ze hebben de meeste producten op voorraad. Anders staat het vermeld.

Sterke punten: De website en product informatie prima. Alles gemakkelijk. Bij bellen werd ik ook vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk is ook alles geleverd.

Redelijk. De bestelling ging prima. Het geleverde is ook goed, maar de levering liet te wensen over. De bestelling werd 2 later geleverd. Daarover was geen emkele mededeling gedaan. Na een week heb ik zelf gebeld en toen werd dat uitgelegd. Vervolgens werkte de website van GLS absoluut niet naar behoren. Vanaf vrijdag tot en met zondag geprobeerd om de levering op maandag bij een winkel te doen. Dat is niet gelukt. En op maandag ook niet kunnen vinden hoe laat er geleverd ging worden. Pas na levering was het pakket weer terug te vinden.... uiteindelijk de onderbroeken, via levering bij de buren, wel ontvangen

Sterke punten: Snelle levering, pakket goed verzorgd.

Prima !

Sterke punten: geen.

Ik heb al een aantal keren wat bij Vetex besteld. Ik ben tevreden over de snelle afwikkeling.

Sterke punten: geen

Sterke punten: Xxxx

Sterke punten: Snelheid van leveren

Simpel

Sterke punten: Gebruiksvriendelijke website. Snelle levering.

Handig en snel.

Sterke punten: nee

prettig en gemakkelijk

Sterke punten: De korting tov anderen

prima, snel en accuraat

Sterke punten: Overzichtelijk, duidelijk en veel aanbod.

Sterke punten: Hele snelle levering

Heel fijn

Sterke punten: ja

Sterke punten: kwaliteit prijsverhouding uitstekend

zeer goede ervaring

Sterke punten: snelle levering

zeer plezierig

Sterke punten: mensen aan de telefoon zijn erg vriendelijk en behulpzaam

hele vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon

Score: 5

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.