Score: 3

Jammer dat wij hebben moeten bellen waar de bestelling bleef. Maar daarna zijn ze wel meteen geleverd.

Sterke punten: Ondanks web shop toch persoonlijke follow-up via e-mail en telefoon. Er zit een echte persoon achter!

Aankoop Sloggi hemden

Sterke punten: Geen

Komen beloften niet na

Score: 5

Ik heb al meerdere malen mijn ondergoed bij Vetex besteld en mijn bestelling was steeds binnen een paar dagen binnen, netjes verpakt, helemaal perfect

Sterke punten: neen

goed.

Sterke punten: de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam

fijne producten voor een goede prijs

Score: 5

Sterke punten: Twee keer in het jaar extra korting

Score: 3

Ik heb geen idee welk bedrijf dit is!

Sterke punten: Helaas deze keer niet echt.

Moest erg lang wachten op de bestelling, hoewel op de site aangegeven werd dat de goederen op voorraad waren en een dag later bezorgd zouden worden. Na een week eens een mail gestuurd...geen reactie. Na weer een paar dagen maar eens gebeld. Er bleek een enorme run op goederen geweest te zijn. Hen gezegd best te willen wachten maar dan wel te willen weten waar ik aan toe was dmv bijvoorbeeld een mail met die mededeling. Overigens werd na mijn telefoontje de bestelling een dag later geleverd.

Score: 4

Sterke punten: Ik kan snel en makkelijk het artikel ruilen

Sterke punten: Snelle levering

Zie hieronder

geen klachten

Sterke punten: goede informatie bij telefonisch contact

te lange levertijd. geen reactie op mail. wel snelle levering na telefonisch contact

Sterke punten: Produkt

redelijk

Score: 5

een voorbeeld voor klantvriendelijkheid en service voor vele andere bedrijven!

Score: 4

Producten waren niet meteen leverbaar, maar ik ben daar achter gekomen door zelf contact op te nemen met vetex. Wel erg vriendelijk te woord gestaan. Product was prima.

Sterke punten: Telefonisch contact was correct..

Deze keer hadden we een slechte ervaring!! Verkeerde kleur geleverd...Terugsturen opnieuw sturen.....Zonde...

Score: 5

Gemakkelijk te benaderen bedrijf. In een woord super.

Sterke punten: Zie boven

Vrij lang moeten wachten, voordat de betaalde spullen werden verzonden. Verder wel goede afhandeling .

Sterke punten: Goedkoop Leverbetrouwbaarheid

Uiteindelijk betrouwbaar gebleken.

Score: 1

levering was slecht. op site stond vermeld: voorraad 1 of 2 dagen levertijd, uiteindelijk is dit vier weken geworden !!!! slecht !!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.