Ik ben fan!

Ik heb al verschillende bestellingen gedaan en altijd is alles tot in de puntjes verzorgd. Alles mooi en goed verpakt, duidelijke uitleg of omschrijving van de produkten en als er onverhoopt toch iets niet in orde blijkt te zijn dan is May & June ook goed bereikbaar om met je mee te denken en tot een oplossing te komen! Ik ben fan!

Hele goede service en persoonlijke benadering

Mijn pakket is niet bezorgd door postnl. Er kwam direct reactie op mijn mailtje en zonder probleem werd er een nieuw pakket toegestuurd. Er word altijd fijn meegedacht en en de bestellingen worden altijd superverzorgd en met extra's toegestuurd.

Fijne webshop!

Mooie speciale producten! En een prachtig tijdschrift boordevol inspiratie. Sinds kort ook erg gecharmeerd van de podcast:)

Altijd alles goed geleverd

Netjes verpakt altijd,

Zeer teleurgesteld!

Lang verhaal kort! 7 maart bestelling gedaan 10 april nog steeds niks binnen. 7 maart een bestelling geplaatst met onder andere ranonkels. 19 maart had ik nog steeds geen verzend bericht ontvangen dus heb ik maar even gemaild. Kreeg toen te horen dat één van mijn ranonkelsoorten niet leverbaar was waardoor het pakket niet is verzonden. Waarom daar niet even over gemaild wordt, is mij een raadsel. Het pakket zou, met mijn goedkeuring, met een ander soort ranonkel verstuurd worden en 24 maart aankomen. Volgens de track en trace zou dit ook gebeurt zijn maar helaas, nooit iets gezien. In eerste instantie moesten May and June een week wachten en dit is dan ook gedaan. 2 april zou er een nieuw pakket verstuurd worden maar 7 april nog steeds geen track en trace ontvangen. Weer gevraagd wanneer mijn pakket aan zou komen. Er werd gezegd dat dat 9 april zou zijn. Vandaag 10 april staat in de track en trace dat het nog niet eens verzonden is. Ik begrijp heel goed dat het druk is. Dat May and June niks kan doen aan de fout bij de bezorger. Maar ik ben echt zeer teleurgesteld over hoe het afgehandeld wordt. Vind dit echt jammer want ik vind het echt een heel leuk bedrijf maar dit stelt mij echt teleur

Super ☆

Duidelijke website, snelle levering en erg mooi en uitgebreide collectie.

Super snel en betrouwbaar bedrijf!

Ik heb hier al een aantal keer wat besteld en het is altijd goed en snel geleverd

Top producten

Mooie producten, vergezeld van goede bruikbare informatie. Altijd zin om weer iets nieuws aan te schaffen om de tuin mooier te maken :)!

Heerlijk inspiratie opdoen

Ondanks dat ik (denk ik :-)) al best wat tuinervaring heb, leer ik elke keer weer wat bij. Daarnaast heel veel inspiratie over combinaties van planten en doe ik veel ideeën op. Fijn!

Altijd een feestje!

Ik bestel al wat jaartjes nu bij May & June en ben altijd super tevreden met mijn bestelling (vaak bloemen) en wat een prachtige collectie die altijd zorgvuldig en netjes word bezorgd.

Helemaal top!

Mooi planten, snelle levering en heel fijn contact bij vragen over het planten.

Tevreden

Wederom dahlia's besteld bij May en June, de knollen goed ontvangen. Echter 1 knol met afwijking, meteen contact opgenomen met foto's waarna ik al snel heel correct antwoord kreeg en een goede oplossing aangeboden kreeg. Ik ben zeer tevreden met bestelling van Dahlia's bij May en June.

Altijd tevreden en meer

Hele fijne producten, héél veel keuze, en wanneer iets anders loopt dan de bedoeling was wordt er altijd nagedacht over een passende oplossing.

Het is als eerste een 'aardig' bedrijf; goede communicatie, duidelijke instructies voor de plant en zaad, de hele lijn is uitgedacht, met een goed doel eraan gekoppeld. Aan de bestelling wordt zorg besteed.

Mooie producten en uitstekende klantenservice

Ik ben heel tevreden met de producten, heb inmiddels al veel besteld. Van zaden, bollen, vaste planten en borderpaketten. Ik ben fan! En de klantenservice is top, super snel bericht en ze regelen het vlot en communiceren snel als er iets mis is gegaan.

Mooie website, prachtige producten. Ik heb onder andere een Dahliabundel gekocht en kan niet wachten tot ze bloeien. Bestel- en leverproces zijn duidelijk.

Goede service en hoge kwaliteit

Inspirerende club mensen en ideeen bij may & june!!

Perfect verzorgd

Al meerdere keren besteld, altijd zeer tevreden. Alles netjes verzorgd, klantvriendelijk en een overzichtelijke mooie website! Aanrader!

Prachtige producten van een bedrijf met missie en zorg voor zijn klanten

Al sinds het begin enthousiast over May&June. Het motto 'de tuin groener & de mens gelukkiger' straalt in alles door. Ze hebben kwalitatief hoge producten ( bollen en zaden besteld en lees al tijden het tijdschrift) maar wat ik nog het meest waardeer is de nazorg, kennis en inspiratie die ze met hun klanten delen. Je krijgt er motivatie en zelfvertrouwen van!

Vriendelijke klantenservice en top producten. Enorm fan geworden van May & June. Zin om weer de volgende bestelling te plaatsen.

Fijne website voor bio planten

Ik ben altijd opzoek naar biologische planten en heb deze gevonden bij May&June. Met liefde en zorg wordt het ingepakt en opgestuurd. Heel blij mee!

Goede producten en uitstekende klantenservice

Leuke website met fijne zoekfuncties. Goeie producten en vriendelijke en snelle klantenservice.

Altijd goede producten

Snelle en nette bezorging! Zeer tevreden over de mooie producten!

Overzichtelijk, mooi en compleet

Onlangs de masterclass Garden Design gekocht, evenals bloemzaden en dahlia’s. De webshop is uitgebreid en heeft alles wat je nodig hebt. De maaterclass heeft enorm geholpen met het maken van een plan voor onze tuin en ons weitje. Ook de podcast en de filmpjes zijn nuttig, dus echt een aanrader!

Persoonlijke service

Vraag of mijn bestelling persoonlijk kon worden bekeken omdat ik op vakantie ga. Amber heeft dat netjes opgepakt en leuk verwoord in de reactie. Top service.

Parallelweg 19

3931 MS Woudenberg

033 - 202 43 38

Over May & June

MAY & JUNE is een bedrijf met één missie: jou de tuin in krijgen. Want van tuinieren word je gelukkiger. We geloven met ons hele hart dat je tuin je beste kans is om duurzamer te leven en impact te hebben op het milieu, maar dat je er ook simpelweg blij van wordt. Het is dus op meerdere manier goed voor je, direct en indirect. In alles wat we doen en laten zien bij MAY & JUNE willen we het vooral laagdrempelig houden. Geen moeilijk jargon, geen lastige technieken - gewoon simpelweg uitproberen en plezier hebben in de tuin. Wij leren ook nog steeds elke dag bij! Met de producten en diensten die we je bieden willen we je vooral de tuin in zien te krijgen. Het is onze diepste wens dat je gaat inzien hoe ontzettend leuk én belangrijk het is om je eigen (kleine) tuin te veranderen in een groene haven. En wij zijn er om je daar elke dag bij te helpen.