Geweldig!

Nadat ik vorig jaar veel verbena's heb besteld, heb ik besloten weer nieuwe planten te bestellen bij May & June. De verbena's doen het namelijk zo goed. Veel beter dan eerder gekochte exemplaren. En wat ik zo leuk vind; de verpakking is goed, en er zat een erg leuk boekje bij, over het ontstaan van May & June, de logistiek, etc. Erg leuk en interessant om te lezen. Ik raad May & June iedereen aan.

Altijd blij!

Ik heb het boek, de website is mooi ontworpen en fijn met alle info, de producten zijn altijd top, planten en zaden zijn prachtig. Kortom, altijd blij!

Mooie producten en top service!

Prachtige website met leuke informatieve filmpjes. Mooie planten (ook biologisch en inheems) en zaden. Goede kwaliteit tuingereedschap. Altijd snelle vriendelijke reactie op vragen.

Geweldige mooie spullen

Fijne webshop met mooie spullen voor de moestuin.

Prachtige bollen, dahlia’s en zaden.

Prachtig assortiment, snelle afhandeling van de orders. Bollen en dahlia’s zijn van uitstekende kwaliteit.

Mooie planten

Mooie planten, goede keus in biologische en inheemse soorten.

Snell levering en prachtige planten

Een hele duidelijke en diverse website met alle extra informatie een plezier om hier te shoppen, het pakket te ontvangen en straks een prachtige tuin te zien groeien en bloeien!

Prachtige producten en geweldige service!

Prachtige producten en goede uitleg bij de producten. Iedere keer weer een feestje als de nieuwe bollen en zaden binnenkomen.

Fijne website.

Mijn ervaring is erg positief. Mooie producten, goede kwaliteit. En niet geheel onbelangrijk een geweldige stijl. De planten die ik heb gekocht doen het goed. Kortom, dik tevreden! Zoek lekker rond op de website voor inspiratie. Desiree Leerdam

Altijd super!

Altijd erg tevreden over bestellen bij may and june. Nette communicatie als er onverhoopt iets niet goed gaat met een bestelling, maar heb al vaak besteld en eigenlijk gaat het altijd vlekkeloos. Ook hele leuke boeken om als tuinier starter jezelf op gang te helpen.

Zeer behulpzaam

Meerdere keren contact gehad met vragen over diverse zaken. Iedere keer snel en zeer vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg. Heel fijn bedrijf!

Altijd goeie service

en mooie producten

Hele fijne attente service

Toen mijn bestelde magazine nr.14 niet was aangekomen na een week wachten, heeft May & June direct een nieuw exemplaar gestuurd. Geweldige service!

Super vriendelijke medewerkers.

Mooi assortiment, snelle verwerking en heel goede service. Als je na het plaatsen van een order nog iets wil toevoegen, word ik altijd heel snel en vriendelijk geholpen via mail.

Top webwinkel. Super duurzaam assortiment.

Heel fijne webshop waar kwaliteit en aandacht centraal staan. Ga hier zeker weer kopen. Alles ook voor een duurzamere wereld.

Heerlijk tuin magazine!!

Ik ben nog niet zolang begonnen met tuinieren, maar heb direct zoveel mogelijk opgezocht om direct een goede start te maken. Dit magazine is heerlijk wegdromen in mooie ideeën voor de tuin!!

Goed!

Zakje zaden vergeten te bestellen. Gemaild en de zaden zijn toegevoegd aan de order. Snelle reactie en heel klantvriendelijk!

Zeer vlot en vriendelijk!

Ik had een cadeaubon gehad voor kerst, het lukte niet om mijn bestelling af te maken, de code werd als niet geldig verklaard. Na een mailtje heb ik vrijwel direct een vriendelijk antwoord gehad en het probleem werd tevens opgelost. Daarvoor nogmaals bedankt!

Bestelling erg slordig afgeleverd door DHL. Contact met May & June gehad via de mail. Erg vriendelijk, behulpzaam en netjes opgelost, door op basis van foto's nieuwe plantjes op te sturen.

Tevreden

Jullie verwittigen tijdig. Dat ik deze vaasjes nog mag ontvangen moet ik afwachten.

Betrokken en serieus

Geen probleem om rekening te houden met wensen mbt levering. Snelle reactie bij vragen en goede uitleg.

Vlotte service alleen jammer dat het niet is geleverd zoals beloofd

Ik wilde voor de verjaardag van mijn man een aantal producten bestellen. Sommige waren uitverkocht. Door persoonlijk met de klantendienst te mailen konden deze zeer snel toch aangekocht en geleverd worden. Ik liet via mail weten dat ik mijn bestelling graag wilde laten inpakken. De producten zouden in de toolbox (die ik ook bestelde) gelegd worden. Deze laatste zou feestelijk verpakt worden. Jammer genoeg kwam de bestelling zo niet aan, alle producten lagen los en in de doos, niet in cadeauverpakking zoals afgesproken.

Geweldig geregeld

Na het bestellen van een border pakket de tip om er ook bloembollen bij te zetten. Na 2 mailtjes was het geregeld.

Planten waren prima verpakt en zien er gezond uit......hoe alles zich ontwikkeld na de winter is nog even afwachten Maar so far so good

Prachtige selectie en heel symphatiek

Wat een leuk bedrijf is May & June, prachtig tijdschrift, mooie selectie biologische bloembollen. Ik bestel ieder jaar de mooiste zaden voor bloemen (cosmea, lathyrus en zinnia!) en groente (grote favoriet: radijsjes in allerlei kleuren) en dan zijn ze ook nog eens heel aardig.

Parallelweg 19

3931 MS Woudenberg

033 - 202 43 38

Over May & June

MAY & JUNE is een bedrijf met één missie: jou de tuin in krijgen. Want van tuinieren word je gelukkiger. We geloven met ons hele hart dat je tuin je beste kans is om duurzamer te leven en impact te hebben op het milieu, maar dat je er ook simpelweg blij van wordt. Het is dus op meerdere manier goed voor je, direct en indirect. In alles wat we doen en laten zien bij MAY & JUNE willen we het vooral laagdrempelig houden. Geen moeilijk jargon, geen lastige technieken - gewoon simpelweg uitproberen en plezier hebben in de tuin. Wij leren ook nog steeds elke dag bij! Met de producten en diensten die we je bieden willen we je vooral de tuin in zien te krijgen. Het is onze diepste wens dat je gaat inzien hoe ontzettend leuk én belangrijk het is om je eigen (kleine) tuin te veranderen in een groene haven. En wij zijn er om je daar elke dag bij te helpen.