Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een hoog niveau van communicatie, professionele uitvoering en kwaliteit. Klanten waarderen dat afspraken worden nagekomen en dat het personeel vriendelijk en netjes werkt. De leveringen verlopen over het algemeen volgens planning en klanten geven Siebers een hoge aanbevelingswaarde. Kortom, Siebers wordt gezien als een betrouwbare partner voor dit type werk.
Afspraken worden goed nagekomen. Het geplaatste kozijn voldoet aan alle verwachtingen, keurig werk verricht.
3 September 2026
Willem van Holten
Arnhem
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe kozijnen die qua looks heel erg overeenkomen met de oude stijl van het huis, maar wel toekomstbestendig zijn.
2 September 2026
Tomas
1 September 2026
Jet
Arnhem
Prima geholpen door Aannemersbedrijf Siebers. Een jonge, maar prettige en kundige monteur. Blij met het nieuwe draaikiepraam.
31 August 2026
Nikolai
Velp
Bij mijn bezoek aan de werkplaats kon ik de geur van echt hout en vakkennis opsnuiven en zien. Joost is een gedreven leider en weet waar hij het overheeft. Rosalie regelt de contacten prima. De monteurs ademenen hout uit en werken graag voor het bedrijf.
30 August 2026
Peter
Doetinchem
Heel prettig bedrijf. Zeer snel reageren op vragen. Afspraken helder en worden nagekomen. Heel netjes werken, kortom wij zijn heel blij met het resultaat. De deur is prachtig geworden. Vakwerk!!
27 August 2026
Henk & Mia
HENGELO GLD
Aantal kantel ramen laten vervangen door draai/kantel ramen in bestaand kozijn. Tevens nieuwe voordeur en achterdeur en diverse ramen laten plaatsen. Men heeft een goed oor voor de klant. Luistert tijdens een inmeet sessie goed en geeft advies en mogelijke oplossingen. Werkzaamheden worden rustig en netjes uitgevoerd met een mooi resultaat. Erg tevreden met het resultaat.
27 July 2026
Michel
Zevenaar
Vanaf het eerste contact was het prettig schakelen en met alle mdw’s van Siebers. Het plaatsen is netjes en voorzichtig gedaan waardoor wij heel blij zijn met het resultaat eindresultaat. Absoluut een aanrader
22 July 2026
S
20 July 2026
Frank
Millingen aan de Rijn
Twee draai-kiep ramen laten maken en plaatsen. Goede kwaliteit, erg netjes gewerkt en fijne communicatie
Tim
Arnhem
Al veel complete kozijnen / puien openslaande deuren laten vervangen door siebers Vakwerk , erg mooi en op maat gemaakt, afwerking perfect, aardige meedenkende vakmensen.
Jurgen Bröker
Arnhem
Mijn ervaring met Siebers is uitstekend. Aangenaam contact met Joost en ook met zijn personeel. Het werk is zeer precies en goed uitgevoerd. Alles wordt weer netjes achtergelaten.. ik wil dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Wim
Arnhem
Joost en Rosanne zijn een ideaal team, ze zullen elkaar goed aan. Het offerteproces was erg zorgvuldig en uitgebreid zodat we precies wisten wat ze ons konden bieden. Ze gaan voor goede kwaliteit en zijn eerlijk over wat wel en niet kan. Ze hebben meegedacht met onze behoeftes en wensen, waardoor we uiteindelijk hebben afgeweken van onze originele ideeën: gelukkig maar want het resultaat is beter dan we hadden kunnen bedenken. Het team dat de op maat kozijnen heeft geplaatst is zeer prettig in de omgang en werken erg netjes! Het had voor ons niet beter kunnen gaan. Voor onze toekomstige klussen gaan we zeker weer terug naar Siebers!
Laurieke en Saskia
Zutphen
Wij hebben onze schuiframen en 2 deuren vervangen. Vooraf was duidelijk wanneer ze zouden komen en wanneer het ongeveer klaar zou zijn. In anderhalve week is de hele opdracht uitgevoerd, mede doordat ze met meerdere timmermannen tegelijk kwamen. De timmermannen waren prettig (respectvol) aanwezig, werkten netjes en met geduld en vakmanschap, wat je ook wel moet hebben als in een huis uit 1900 aan de slag gaat. Geen gemopper als het lastig was. Ook met de bloedhete dagen waren ze aanwezig en werd er hard gewerkt. Ik was verrast door hoe netjes het er weer uitzag toe ze weg gingen. Terwijl er toch gezaagd is in de kozijnen, is het zo achter gelaten dat we alleen maar te hoeven verven. En veel haast voelen we ook niet want alles is gekit en in de grondverf gezet. De ramen benaderen de look die ze van oudsher hadden heel goed. De oplossing met de middenroede in het raam is geniaal. Enige waar we niet meteen enthousiast over waren is de zichtbaarheid van de veren en dat het aangezicht met de kantplank wat anders is. Hier waren we ons vooraf onvoldoende van bewust. De deuren zijn stevig, geïsoleerd en zo slim uitgedacht dat tocht op allerlei plekken wordt tegen gegaan. En wat we nog niet eerder hebben gehad: ze gaan probleemloos open, ook over onze ongelijke strikken vloer. Met een frees die Joost speciaal voor ons heeft aangeschaft hebben we opnieuw een kraaldelen deur maar dan zonder de tocht, want het is een plaat, maar niemand die dat zal zien. Bij de binnenkant was voor een andere look gekozen dan er van oudsher zat. Omdat wij graag zoveel mogelijk hetzelfde uiterlijk wilden aanhouden als voor de vervanging is in overleg 1 deur nog dezelfde dag aangepast. De lijnen zijn kort, in elke fase van de opdracht. Vragen per mail werden onvermoeibaar en snel beantwoord. Als je belt is er altijd gehoor. Al met al zijn we erg tevreden en als je een maatwerk klus hebt en vakmanschap zoekt dan is Siebers een aanrader.
13 July 2026
Diana
Doetinchem
Fantastische ervaring met aannemersbedrijf Siebers! De schuifpui is net als de andere kozijnen vakkundig ingemeten, gemaakt en geplaatst. Alles liep spreekwoordelijk op rolletjes. Fijne communicatie en een prettig en bekwaam montageteam! Kortom: erg tevreden over het resultaat. Aanrader.
29 June 2026
Tom
Winterswijk
betrouwbaar, heldere communicatie en afspraken, goed meegedacht, betrokken, super kwaliteit, vriendelijk en werken heel netjes. Achteraf hebben ze nog gebeld om na te gaan of alles in orde is. aanrader
24 June 2026
Christina
nijmegen
De communicatie liep vanaf het begin tot na plaatsing van onze nieuwe kozijnen soepel, voorspoedig en was no-nonsense. Ook werden afspraken nagekomen. De kozijnen zijn prachtig gemaakt, met subtiele ornamenten die helemaal passen bij ons jaren ´30 huis. Bij Siebers werken duidelijk vakmensen, die hun vak goed verstaan en proactief de vertaalslag kunnen maken van een 'kale opdracht' (d.w.z. door ons als leken gegeven en geformuleerd) naar een mooi passend eindproduct. Na plaatsing van de kozijnen is er netjes opgeruimd en zijn we gebeld om te horen was onze ervaringen waren. Echt top, we komen graag bij Siebers terug.
2 June 2026
O.
Arnhem
Heldere communicatie, afspraken worden nagekomen en werk wordt fantastisch opgeleverd. Zeer tevreden!
22 May 2026
Wout
Nijmegen
Fijne professionele partij die goede kwaliteit levert. Je betaalt wat meer, maar krijgt er ook goed werk voor terug.
18 May 2026
Joran
Arnhem
Fijne en duidelijke communicatie gedurende het hele traject van ontvangst van aanvraag t/m nazorg gesprek na plaatsing. Kundige en nette montagemedewerkers die respectvol met en in mijn huis omgingen.
13 May 2026
Aaltje
Apeldoorn
Siebers zette bij ons een degelijke schuifpui neer door professioneel, betrouwbaar en vriendelijk personeel.
11 May 2026
Wouter
Nijmegen
De vriendelijke mannen van Siebers hebben super netjes de schuifpui geplaatst . Afspraken zijn na gekomen en alles keurig opgeruimd. Op kantoor denken ze goed mee en zijn klantgericht het timmeren zit ze in het bloed. Aanrader
7 May 2026
Evert Jan
Didam
Duidelijke communicatie zowel offertetraject, opvolging en uitvoering
4 May 2026
Paul
Duiven
We hebben voor ons ruim 100jaar oude huis 2 kozijnen laten maken ; 1 met een afwijkende maat van 68x140mm kozijnhout, een maat die je niet zomaar overal kunt bestellen en 1 met een standaardmaat. De kozijnen zijn afgelopen week geplaatst en we zijn er erg blij mee. Alles precies volgens afspraak en sneller geplaatst dan de afspraak omdat er iemand tussenuit gevallen was. Aan de buitenkant perfect afgewerkt met cement in plaats van kit zodat het er erg mooi uit ziet. We hebben alweer een offerte gevraagd voor het laatste kozijn dat nog moet bij ons.
28 April 2026
Luuk
Eggink
Zeer professioneel bedrijf. Op basis van mijn eerste schets samen tot een nog mooier ontwerp gekomen. Installatie ook heel professioneel met een fantastisch eindresultaat
25 April 2026
Timo
Giesbeek
PURE AMBACHT SINDS 1770
Aannemersbedrijf Siebers is een familiebedrijf dat al sinds 1770 gespecialiseerd is in houtbewerking. We maken al onze producten in onze moderne houtbewerkings werkplaats.
Deze passie voor houtbewerking wordt al generaties doorgegeven, zo zijn wij de 7e generatie binnen familiebedrijf Aannemersbedrijf Siebers die deze ambacht en passie doorzet. Vandaag de dag is onze compacte werkplaats uitgerust met alle benodigde moderne machines op houtbewerkingsgebied. Door onze uitgebreide kennis kunnen wij veel gespecialiseerde werkzaamheden uitvoeren.
Nano 9
6902 KD Zevenaar