prima kwaliteit bezem
Goede bezem van prima kwaliteit. Snel geleverd en nog een gratis borstel erbij ook. Top!
16 September 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 46 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Klanten prijzen consistent de kwaliteit van de schoonmaakmaterialen en de algehele service. Meerdere reviews melden een snelle levering en een eenvoudige bestelervaring, terwijl sommigen melding maken van soms ontbrekende artikelen of vertragingen. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de waarde en de prestaties, en vertrouwen in het merk blijft hoog.
16 September 2024
Win van Draanen
Amsterdam
prima alles was zoals het eruit ziet op de site, bereikbaarheid en communicaties goed.
6 September 2024
Jos
enschede
Hele fijne schoonmaakproducten waar je blij van wordt! Altijd een gratis product bij je bestelling.
27 August 2024
Mg
Westmaas
Zwarte handtrekker besteld, veronderstelling van merk FBK, blauwe geleverd gekregen. Snelle reactie op klacht. Alsnog zwarte geleverd gekregen (mag blauwe houden). Zwarte blijkt van ander merk te zijn, HCS. Blauwe was inderdaad van FBK. Geen idee of er kwaliteitsverschil is tussen merken FBK en HCS. Op website niet terug te vinden. Onderscheid wordt niet gemaakt.
27 August 2024
Ruud
Maastricht
Wij hebben als bedrijf al meerdere keren besteld bij de Cleaning Academy en zijn altijd tevreden. Ook een goede communicatie als een product niet op voorraad is en wat ze hebben als alternatief.
14 August 2024
Anke
Helmond
Het product en de communicatie zijn ok alleen jammer dat ik van packs geen mail heb gekregen, maar als je dan de revieuws van packs gaat lezen verbaast mij dat ook niet.
13 June 2024
Ronny
Oud-Turnhout
Product voldoet aan de verwachtingen. Goede service en ook nog een gratis borstel erbij.
2 June 2024
Willeke
Boskoop
Uitstekend geholpen. Reageren snel goed bedrijf.
14 May 2024
Agnes
Oss
Duidelijke website, en snel geleverd.
7 May 2024
Don
Elst
Snelle levering met de beste schoonmaakdoekjes die er zijn ! Alleen water nodig! Makkelijk uit te wringen.
27 April 2024
S
Heinenoord
Duidelijke website en snelle bezorging
24 April 2024
Hein Ariesen
Landgraaf
Verwachte product zoals besteld
10 April 2024
Gideon
Nieuwland
Begon met een probleempje wat de betaling betref na een telefoontje was dat snel opgelost perfect
10 April 2024
M verheij
Winterswijk
mijn bestelling was snel geleverd dus kon ik mijn project afmaken.
9 April 2024
JAN
STEENBERGEN NB
Goed geholpen, voldoende kennis en vriendelijk. Ga zo door.
30 March 2024
Twan
Swolgen
Web site is prettig toegankelijk.. producten zijn snel verstuurd en geleverd en bij bepaalde bestellingen krijg je een leuk praktisch cadeau erbij! Kwaliteit voel erg goed aan allemaal!
27 March 2024
Egbert
Zeewolde
Een bestelling geplaatst met grote hoeveelheid van één product. Deze grote hoeveelheid was niet direct op voorraad, werd netjes gebeld of ze alles in één keer mochten leveren of dat we de beschikbare voorraad al vooruit wilden ontvangen. Daarna alles netjes geleverd gekregen. Fijn meegedacht!
14 March 2024
C
Waddinxveen
Jammer dat weinig water in de steelkan
25 January 2024
Marion
Stein
Ik gebruik het om mijn ramen ijsvrij te maken ,en mijn schoonzoon gebruikt het in zijn keuken super vind hij het . Dus zeker een aanrader
22 January 2024
Monique
Hiambacht
Prettig
27 December 2023
Caroline
Numansdorp
Mijn ervaring is dat ze heel goed bereikbaar zijn op de mail snel antwoord. Mijn pakket was geleverd enkel ik had het niet na mail contact werd mijn pakje op nieuw verstuurd echt superfijn.
21 December 2023
William
Geertruidenberg
Professionele schoonmaakartikelen tegen een eerlijke prijs? Cleaning Academy is dé plaats om jouw schoonmaakproducten online te kopen.
Online delen wij graag onze jarenlange ervaring op het gebied van de professionele schoonmaak, particulier en zakelijk. Ook houden wij je graag op de hoogte van nieuwe (milieuvriendelijke) ontwikkelingen. Je kunt schoonmaakartikelen van hoge kwaliteit kopen:
- De ontvettende microvezeldoek
- Onze stofwisser om je vloer droog te reinigen
- Vogelwering van zonnepanelen en dakgoten
- Ramen streeploos schoon met de borstel met waterreservoir
Je kunt de schoonmaakproducten online bestellen in diverse categorieën: denk aan vogelwering, vloerreiniging, microvezeldoeken en meer! Kun je niet vinden wat je zoekt? Stuur een e-mail en wij zoeken met je mee.
Nieuwestraat 79
3291 AP Strijen