Review score is 8

Op zondagavond online een stalen kozijn besteld inclusief deur en beslag. De volgende ochtend werd ik netjes door een medewerker gebeld. Klaarblijkelijk had ik een klink besteld, die niet op de bestelde deur past. Eea werd direct hersteld. Dinsdag had ik conform afspraak alles in huis.

Review score is 6

Helaas ging de levering niet geheel volgens plan (vertraging in de afhandeling, geen mailtje met tijdstip van bezorging, ontbrekende onderdelen en foutieve onderdelen). Gelukkig is dit wel, na enkele telefoontjes, netjes opgelost. Vervelend voor mij en vervelend voor Bouwprofi.

Review score is 6

Bestelling werd zelfs geleverd voordat ik mijn bed uit was! Enige minpunt is dat het tegelijk bestellen bij meerdere bouwprofi-websites niet gaat. Ik had graag meer willen bestellen in 1 levering, maar dat ging niet

Review score is 10

Ondanks dat de 1e bestelling niet helemaal goed ging is dit wel professioneel opgelost.Ze dachten dus mee met mij voor een snelle oplossing en pakket werd verstuurd via post.nl.

Review score is 10

Snelle levering. Uitstekende service!

Review score is 10

Heel professional, snel, hooge kwaleiteit en laage Prijs. Vriendelijk en heel hulpzaam Klantenservice.

Review score is 10

Prima. Snel en klantvriendelijk. Ook de chauffeur is enthousiast over zijn werkgever!

Review score is 10

Bij Bouwprofi een deurkozijn, deur met valdorpel en diverse andere materialen besteld. Super geholpen door Mathijs! Echt top!

Review score is 10

heb de bestelling gedaan , binnen twee dagen ontvangen toppie

Review score is 10

Opdekdeuren gekocht. Zeer tevreden net snelle levering en kwaliteit en scherpe prijs.

Review score is 8

Medewerkers van Bouwprofi zijn zeer behulpzaam bij het selecteren van het juiste product, mocht het niet direct beschikbaar zijn op de website en ze staan garant voor correcte bezorging.

Review score is 9

prima op tijd geleverd

Review score is 7

Review score is 10

Kosteloos reserveonderdelen ontvangen, naar aanleiding van een prijs aanvraag. Super service!

Review score is 10

Goede website, met handige zoekfuncties. Ook telefonisch prima geholpen.

Review score is 8

overzichtelijke site, snelle en correcte levering volgens afspraak

Review score is 10

Geleverd op de afgesproken datum/tijd. Super!

Review score is 8

goed en snel geleverd, de verpakking is een aandachtspunt, in de gipsplaten zaten enkele beschadigingen.

Review score is 10

goede service en wordt op afstand goed geholpen

Fluwelensingel 95

2806 CG Gouda

Over Bouwprofi.nl

Bouwprofi.nl is een Nederlands online platform dat zich richt op een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder hout, isolatie, gipsplaten en afwerkingsproducten. Ze bieden producten voor zowel professionals als doe-het-zelvers, met een focus op kwaliteitsmaterialen voor diverse bouw- en renovatieprojecten. Daarnaast biedt Bouwprofi.nl diensten zoals gratis levering aan huis, wat zorgt voor een gemakkelijke winkelervaring voor hun klanten. Het bedrijf heeft gedetailleerde productcategorieën, zoals hout voor bouw- en tuin gebruik, dakisolatie en bouwgereedschap.