Top service en kwaliteit

Een ontzettend goede ervaring. Snelle en goede levering, fijne communicatie en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Super communicatie

Snelle levering, communicatie en uitstekende bamboe schutting. Zeker een aanrader

Goed bedrijf

Erg blij met de bamboe schutting!

Mooie spullen en snelle levering

Voor de tweede maal bamboe schuttingdelen besteld. Mooie delen en snelle en nette bezorging. Wat wil je nog meer. Daarbij zijn de prijzen ook nog eens zeer concurrerend, wij zijn heel tevreden.

Snelle levering goede prijs.en makkelijk in elkaar te zetten

Mooie bank zeer tevreden snelle levering en goede prijs kwaliteit Topbank

Erg tevreden

Alles perfect

Alles was perfect, hoe de bestelling afgehandeld is, de bezorging keurig, vriendelijk en heel netjes, echt iedereen zou ik t aanraden om hier te kopen

Product is precies zoals ik had verwacht. Communicatie was zeer adequaat!

Product is precies zoals ik had verwacht. Communicatie was zeer adequaat!

2025. Ik heb bij Eviro 4 bamboe schermen besteld (met bevestigingsmaterialen) en ontvangen. Ik had al eens eerder (2023) een scherm besteld en zelf opgehaald. Een zeer vriendelijk en klantvriendelijk bedrijf. Goede info rondom bezorgen. Zij vragen zelfs of de afleverdatum uitkomt. Top toch Goede prijs en kwaliteit verhouding. Ik heb nu een mooie bamboeschutting staan. Heel blij mee. Thanks.

Super snelle levering van prima kwaliteit!

Fijne site om te bestellen. Wordt keurig via de mail een afspraak gemaakt voor de levering. Telefoontje van te voren. Netjes bij ons achterom in de tuin afgeleverd. We hebben nu een prachtige bamboe terras afscheiding, super mooi. We zijn er blij mee.

Snelle levering, goed contact en fijne bezorger

Zoals de “kop” aan aangeeft. Niets aan toe te voegen. Is tegenwoordig zeldzaam maar gewoon zoals het hoort! Klasse Eviro.

Snelle levering, en super mooie bamboe schermen. Erg blij mee.

Snelle levering, en super mooie bamboe schermen. Erg blij mee.

Besteld geappt en meteen op kunnen halen Top geregeld

Prachtige schutting en goede customerservice

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. De bamboe schuttingen zagen er beter en steviger uit dan ik hoopte. De bezorging was snel, en de bezorger erg vriendelijk en behulpzaam.

Mooie schermen

Mooie schermen Vriendelijk en goed contact met de whatsapp Snelle levering

Een 6

scheuren in bamboe .man die bezorgden zei dat hoord

Goed product, snelle levering

Bamboe rolgordijn gekocht. Ondanks bestelling vlak voor de feestdagen kwam mijn pakket snel aan. Het product sluit exact aan bij mijn wens, goede aankoop

Super service, mooi materiaal!

Zelf een foute maat scherm besteld. Dat was geen probleem. Zonder te vragen werd er aangeboden om het kosteloos een paar dagen later om te ruilen. Service in een woord geweldig. Alle bamboe schermen zijn een mooie kwaliteit! De foto’s op de website liegen niet.

Mooie bamboe schutting

De schutting ziet er goed uit.

Super goede service!

Zeer mooie kwaliteit bamboe en fijne communicatie. Snelle reactie voor de bezorging en het was snel in huis. Heel blij mee!

Goedkope prijzen en ze zien er perfect uit!

Na de prijzen te hebben vergeleken kwam Eviro het goedkoopste uit. Ze werden snel geleverd, want ze hadden ze op voorraad. En ook nog netjes op zijn plek gezet door de eigen bezorgdienst. Ben super blij met het resultaat en de kwaliteit.

Netjes geleverd, goede kwaliteit, nette prijs

Aardige bezorger, afspraken nagekomen en mooie bamboe schermen in de tuin. Top!

Top bedrijf die afspraken nakomt.

Goede kwaliteit en zeer correcte levering.

Goed en mooi bedrijf en goede levering

Goede ervaring met dit bedrijf

Goed product, snelle levering

De bamboerollen zijn snel geleverd. Zijn van goede kwaliteit.

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.