Laden reviews...
512 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden voortdurend snelle levering, prima kwaliteit en vriendelijke service. De producten worden als kwalitatief en goed verpakt beschreven. Communicatie en klantvriendelijkheid komen vaak naar voren, evenals een duidelijke prijs/kwaliteit verhouding. Het geheel geeft een gevoel van efficiënte en betrouwbare dienstverlening.
Geen klachten
F
Gronsveld
Ich möchte mich für die gute Kommunikation und den schnellen Versand bedanken. Bilder von dem fertigen Zaun schicke ich demnächst. Beste Grüße Michael
Michael Tölke
Herford
Precies op tijd geleverd
Ton
heijen
Ik heb 'n mooie hoekopstelling gemaakt op mijn balkon. Daar stond al jarenlang een Budha en daar passen deze bamboo schermen precies bij. Wij zijn er heel blij en trots mee.
René
Uden
Top product
Jolanda
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Netjes optijd geleverd zeer tevreden groeten
Charly
Emst
Voor t eerst een bestelling gedaan en zoals afgesproken geleverd, niet alleen op afgesproken tijd maar ook nog eens vakkundige vervoerders die behulpzaam en vriendelijk zijn en respectvol met de goederen omgaan. Mijn volgende bestelling wordt zkrs hier besteld
Rika
2e Exloërmond
Super degelijk materiaal, geleverd op de dag zoals afgesproken, vriendelijke chauffeur. Dank !
marco
geleen
Gute Kommunikation, Auslieferung genau wie geplant. Qualität wie beschrieben. Bin zufrieden
Hans
Odenthal
maaike
Lith
Staat erg mooi in onze tijd. Levering duurde lang maar dat was verteld bij het bestellen. Ben erg blij dat ik heb gewacht want ze zijn super mooi
Rian
Assen
Goede geweldige service
Corina
Ehv
Na bestelling werd binnen paar dagen de zending keurig voor de deur afgeleverd en in de tuin gezet. De schermen zijn mooi en in orde. Deze zaak levert gewoon kwaliteit!!
Peter
Bison
Het duurde wat langer voor levering maar ben goed op de hoogte gehouden. Erg goed product. Levering op de precieze tijd die gezegd werd. Ik ga binnenkort weer wat bestellen.
I.B
Mook
Prachtige Bamboepalen en stevige steunpilaren
4 August 2026
Amoniem
Gulpen
Ik geniet nu elke dag als ik de tuin in loop en die fantastische mooie bamboe schutting zie. Ik heb halve bamboe gekocht, en dit tegen een muur geplaatst die nooit zonlicht ziet. Het schilderwerk op de muur was, in plaats van geel, groen en bruin uitgeslagen. Dit was de perfecte oplossing om de lelijke muur een upgrade te geven. De levering ging ook top! Bedankt voor de goede service.
Angela
Noordwijk
Wederom mooi materiaal en goed afgeleverd. Als het gemonteerd is sturen wij een fotootje.
Cas
Leiden
Mooie schuttingen, snelle levertijd, na een tweede bestelling mijn levertijd 2x kinnen aanpassen, wegens familie omstandigheden, super snel antwoord en het is gewijzigd, heel blij met Paul, die met je meedenkt, bedankt daarvoor. Jannie van Galen Lelystad
Jannie
Lelystad
Bamboeschermen gekocht, werden netjes op tijd geleverd, met een telefoontje vooraf zodra de bezorger in de buurt was. Product zag er mooi en netjes uit.
JP
KATWIJK ZH
prima kwaliteit en uitstekende service en aflevering in korte tijd
Lex
Markelo
alles naar wens geleverd, de schermen zijn van zeer goede kwaliteit
Ronny
Heule België
Gemakkelijk te bestellen, netjes bezorgd en goed verpakt en te regelen op de dag dat het mij uitkomt.
Alice
Strijen
Goede service en goede kwaliteit Mooie bamboe schutting top kwaliteit.
AGJ Passmann
DOETINCHEM
Bamboerolgordijn van goede en mooie kwaliteit!
1 August 2026
Trudy
Groningen
Mooi bamboescherm. Goede kwaliteit.
1 August 2026
Richard
Cuijk
Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen.
Website: www.evirobamboe.nl
Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.
Branch
Zakelijke Dienstverlening