Topkwaliteit, zowel levering als product hoor.

Mooie kwaliteit, goed verpakt, snelle levering. Kortom: helemaal goed

Snelle levering en zeer mooie matten

Nadat we de matten besteld hebben werd er geïnformeerd welke dagen geschikt waren voor levering. We gaven door wat ons uitkwam en de eerste genoemde datum werden de matten bij ons gebracht. De matten zijn echt van mooie kwaliteit en zeer gemakkelijk op maat te maken. Maar vooral de kleur van de bamboe en de dikte ervan is top! Zeer blij met het eindresultaat.

Eenvoudig te bestellen via de site, snelle levering. Zeer vriendelijke bezorger.

Gute Qualität

Ware gefällt uns sehr gut (Zaunelement und Bambusmatte Giant). Lieferung kam pünktlich und sehr gut verpackt auf Palette. Transport nach Deutschland etwas teuer. Freundlicher, schneller Service bei Nachfragen (Montageanleitung nur auf der niederländischen Webseite).

Netjes geregeld

Moeten de bamboematten nog plaatsen. Maar het bestellen en levering ging vlot en netjes

Fast and professional

I'm happy with Eviro Bamboe, they were fast and professional. I tried to enter in contact to return the bamboe since it was larger than what I needed but without reply. I've find another project for that bamboe and I will buy them the smaller diameter bamboe.

Snel, duidelijk en mooi product

Gewoon perfect.

Duidelijke site, makkelijk betalen, op tijd geleverd. Gewoon helemaal super.

Mooie schutting, snel geleverd, goed verpakt

Ruim voldoende

Duidelijk, snelle en nette levering Goed verpakt!

Mooi product, snelle levering!

Erg tevreden over zowel het product als de service. De bamboe is van goede kwaliteit en heeft een mooie uitstraling. Daarnaast is ook de service goed. Ik kreeg de dag na bestellen al een mail met de vraag of het de volgende dag geleverd mocht worden. Heel fijn!

Goede ervaring

Netjes behandeld goede service

Perfekt

Es hat alles schnell und unkompliziert geklappt. Sehr netter Fahrer. Alles top!

Snelle levering en goede bezorging

Snelle levering en bezorging in overleg vind ik super. Kwaliteit van de bamboe rollen minder. Aan elkaar geknoopt, ijzerdraad die onderaan loshangen, beetje slordig.

Goede service, mooi product

Bamboe schutting werd snel op de afgesproken tijd geleverd. De schutting is erg mooi.

Snelle service eb goede produkten

Producten voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen

Top bedrijf

Snelle levering. Duidelijke uitleg ivm met bezorging. En een top bezorger die even een handje mee geholpen heeft.

Echt top

Wij zijn erg blij met de bamboe panelen. Wij hebben deze, middels houten latten,op een oude muur geschroefd. Ziet er mooi uit, en is erg stevig. Erg blij mee.

Alles super!

Schnelle und sehr freundliche Abwicklung!

Très rapide et compétent

Produit de qualité et rapidité dans la livraison, le top.

snelle levering en prima service.

Top kwaliteit bamboe en snelle levering.

Donderdag besteld en maandag geleverd. Kwaliteit is uitstekend en snelle service

Van begin tot einde goed geregeld, top.

Alle afspraken helemaal nagekomen.

Prima geregeld

Mijn bestelling is uitstekend afgehandeld. Goede communicatie. Het toch wel zware schuttingdeel werd helemaal door ons huis gereden en in de tuin afgeleverd. Top!

Goede service en goed product

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.