Prima levering.

Tevreden met me keuze van de goede kwaliteit,mijn balkon ziet er weer mooi uit met de mooie bamboe schermen tegen de wind.

Goed materiaal en vlugge service

Overzichtelijk kan je bestellen , Binnen een paar dagen geleverd

Fantastisch!!!

Super fijne mensen, goede communicatie!!

Hele mooie bamboe panelen

Mooie panelen en nette goede bezorging door een hele vriendelijke man en vroeger dan werd aangegeven EN van tevoren gebeld echt top!

Prachtig

De bamboe schutting staat. Deze was heel eenvoudig neer te zetten tegen onze oude schutting aan. De schermen waren super afgewerkt en niks scheel of krom. Service ook top. Na appje gelijk mijn vraag beantwoord. Snelle levering. Aardige chauffeur die nog tips gaf om het te bevestigen. Top

Heel tevreden

Goede service en fijne communicatie, denken goed met de klant mee. Erg tevreden.

Goede ervaring met Eviro

Gelukkig was besteld item op vooraan. Snelle levering. Goed mail contact gehad.

Topproduct

Prachtige schermen voor een hele scherpe prijs en een uiterst vriendelijke bezorger.

Mooi product en snel geleverd!

Alles prima geleverd en mooi product zoals beschreven op de website. En een goed prijs voor de mooie kwaliteit.

Perfecte mensen

Fijne mensen, klantvriendelijk en goede communicatie en goede levering Groetjes Wesley

Fijn bedrijf

Heldere website. Snelle beantwoording van vragen. Goede communicatie

Behulpzaam en goede kwaliteit

Helemaal Top

Keurig netjes alles van begin tot het eind, zoals het hoort.

Top. Super goede service.

Ik had een kleine bestelling waar ik nog een langere tijd op had moeten wachten. Ze dachten met me mee en konden vanuit een grote al bestelde partij toch mijn Bamboo leveren zonder anderen tekort te doen. Hierdoor kon ik toch lekker snel aan de slag. Communicatie vlot en duidelijk. Erg prettig

Prima communicatie

Ik heb even moet wachten totdat de bamboe tuinschermen werden geleverd, maar ben erg tevreden met de communicatie, zowel per email als per telefoon. Erg fijn ruim van te voren horen op welke dag er geleverd kon worden. Op de dag van de levering werd ik nogmaals gebeld over het tijdstip waarop er aangebeld kon worden. Het resultaat van het wachten op de tuinschermen was de moeite waard. Het staat prachtig!

Top bedrijf, mooie goede spullen en dit personeel

Geweldig geholpen.

Snel geleverd, goede prijs en kwaliteit.

Blij mee…

Mooie bamboe schermen

Mooie bamboe schermen Vlotte levering En goede communicatie

Super service

Fijn bedrijf. Uiteindelijk is er besloten de palen en schuttingen zelf te leveren tot in de tuin. Dat was niet gebeurd als er een ander vervoersbedrijf ingezet was. Ik ben ontzettend dankbaar! En wat een lieve man die de producten kwam brengen. Heb het gewicht van de schuttingen wel onderschat. Een bedrijf die montage bij aankoop aanbied tegen een schappelijke prijs zou het compleet maken. Voor alsnog ben ik heel blij met Eviro.

Perfecte schutting!

Ik werd keurig en snel geholpen door de helpdesk met mijn vragen. Snelle bezorging en een geweldige schutting: solide gemaakt en echt dikke, stevige bamboe! Deze schutting blijft jaren prachtig.

Uitstekend! Goede kwaliteit

Goede kwaliteit bamboe. Makkelijk op maat te maken. Paul is vriendelijk en beantwoordt berichten vrij snel. Hele aardige bezorger van BK Transport. Een aanrader!

Alles helemaal in orde verlopen! En Vlug geleverd.

Snel en goed geleverd

Goed product snel geleverd

mooi product en goede aflevering

mooie bamboeschermen, contact en bezorging goed verlopen door vriendelijke bezorger.

Goede kwaliteit schutting, reageren snel, vriendelijk