Helemaal Top

Keurig netjes alles van begin tot het eind, zoals het hoort.

Top. Super goede service.

Ik had een kleine bestelling waar ik nog een langere tijd op had moeten wachten. Ze dachten met me mee en konden vanuit een grote al bestelde partij toch mijn Bamboo leveren zonder anderen tekort te doen. Hierdoor kon ik toch lekker snel aan de slag. Communicatie vlot en duidelijk. Erg prettig

Prima communicatie

Ik heb even moet wachten totdat de bamboe tuinschermen werden geleverd, maar ben erg tevreden met de communicatie, zowel per email als per telefoon. Erg fijn ruim van te voren horen op welke dag er geleverd kon worden. Op de dag van de levering werd ik nogmaals gebeld over het tijdstip waarop er aangebeld kon worden. Het resultaat van het wachten op de tuinschermen was de moeite waard. Het staat prachtig!

Top bedrijf, mooie goede spullen en dit personeel

Geweldig geholpen.

Snel geleverd, goede prijs en kwaliteit.

Blij mee…

Mooie bamboe schermen

Mooie bamboe schermen Vlotte levering En goede communicatie

Super service

Fijn bedrijf. Uiteindelijk is er besloten de palen en schuttingen zelf te leveren tot in de tuin. Dat was niet gebeurd als er een ander vervoersbedrijf ingezet was. Ik ben ontzettend dankbaar! En wat een lieve man die de producten kwam brengen. Heb het gewicht van de schuttingen wel onderschat. Een bedrijf die montage bij aankoop aanbied tegen een schappelijke prijs zou het compleet maken. Voor alsnog ben ik heel blij met Eviro.

Perfecte schutting!

Ik werd keurig en snel geholpen door de helpdesk met mijn vragen. Snelle bezorging en een geweldige schutting: solide gemaakt en echt dikke, stevige bamboe! Deze schutting blijft jaren prachtig.

Uitstekend! Goede kwaliteit

Goede kwaliteit bamboe. Makkelijk op maat te maken. Paul is vriendelijk en beantwoordt berichten vrij snel. Hele aardige bezorger van BK Transport. Een aanrader!

Alles helemaal in orde verlopen! En Vlug geleverd.

Snel en goed geleverd

Goed product snel geleverd

mooi product en goede aflevering

mooie bamboeschermen, contact en bezorging goed verlopen door vriendelijke bezorger.

Goede kwaliteit schutting, reageren snel, vriendelijk

Schitterende kwaliteit

Oh wow, het is nog mooier dan ik had gedacht. Halve schutting panelen bevestigd tegen de muur voor ons hottub hoekje. Tropisch bubbelen. Levering was echt supersnel, dank!

Geweldig.

Snelle levering, mooi product.

Mooier dan de vorige levering.

De bamboe schutting zien er mooi, robuust en egaal uit, anders dan wat ik vorig jaar besteld heb. De bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam. Omdat het zo warm was gaf ik hem gekoeld drinken mee.

Fijne en snelle communicatie

product goed

Product is goed en mooi. Na levering nog contact opgenomen. Helaas nog steeds geen reactie mogen ontvangen van hen.

contact kon wat aardiger

Kwa contact kon aardiger

Zeer aan te bevelen

Hele mooie bamboeschuttingen. De bamboemat is ook van een goede kwaliteit alsook het strodak. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Echt een aanrader als je iets van bamboe wilt hebben

100% tevreden

Bamboe schutting half rond gebruikt voor de afwerking van ons zwembad. Super mooi. Goeie snelle levering

Zeer goede verzorging van product bestellen tot aflevering. Geweldige service en kwaliteit van producten, tegen betaalbare prijzen. Komen afspraken fantastisch na.

Erg tactvol, klantvriendelijk, snel en zeer goede prijs.

Ik bestelde bij Eviro bamboe omdat ik daar de juiste maat kon vinden. Het product voldeed boven verwachting en werd snel en op tijd bezorgd. Zelfs afleveradres wijzigen was geen probleem. Toen ik een fout ontdekte met het bestellen wat maat voering betreft (mijn fout) werden de foute panelen zonder discussie omgeruild. Dat noem ik service en meedenken met de klant. Ik zou dan ook Eviro zeer aanbevelen.

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.