Snel en makkelijk

Simpel om te bestellen en snel thuisbezorgd

Netjes op tijd bezorgd

Van te voren gebeld dat de bestelling eraan komt en op tijd bezorgd. Ook de mail wisseling vooraf was prima geregeld.

Snelle reactie, korte lijntjes en netjes afgeleverd. Mooie kwalitatieve bamboe.

Fijne website

Fijne website met ruim assortiment in wat ik zocht. Bamboegordijnen voor mijn Veluxramen. Vlotte levering en zorgvuldige verpakking.

Supper

Correcte levering. Vriendelijke chauffeur Top

Top kwaliteit en snelle levering!

Voor de 2e keer bamboo schuttingen gekocht. Erg blij mee.

Zeer tevreden met deze bamboe gordijn!

Zeer snelle levering! Goede service!

Super! Service met goede uitleg!

Ik ben zeer goed geadviseerd en geholpen. Zelf afhalen is zeer goed gegaan, alles stond netjes klaar. Zeer vriendelijke werknemer heeft geholpen met inladen. Nog extra goede uitleg gehad.

Mooi materiaal en keurig afgeleverd

Uitstekende service en mooi stevig materiaal.

Gemakkelijk en snel contact via de app

Fantastisch geholpen door Paul die de mogelijkheden uitlegde met de verschillende bamboeschermen. Veel keuze en goede prijzen. Wij zijn zeer tevreden. Een echte aanrader !

Fantastisch mooie bamboe

3e keer besteld. Mooie schermen, makkelijk te plaatsen. Snel geleverd. Heel blij mee!

Fijn rolgordijn en makkelijk op te hangen, precies waar ik naar op zoek was

Fijn rolgordijn en makkelijk op te hangen, precies waar ik naar op zoek was

Geweldig product, super service

Ik heb rolgordijnen besteld voor in onze overkapping. Het is een erg mooi product. Stijlvol maar vooral kwalitatief erg goed en dat voor een super prijs. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

Makkelijk te monteren, snelle bezorging, beter dan verwacht!

Top product, bedankt voor de goede service. Het monteren was geen probleem, eenvoudig geregeld en de levering was er ook zo.

Mooi product, snel geleverd.

Fijn bedrijf, mooie website en heldere communicatie. Ik ben tevreden met mijn rolgordijnen

Duidelijk

Goed product, voordelig..goede service voor de levering. Bereikbaarheid mag wel iets beter via whatsapp of tel. Reactie op whatsapp laat lang op zich wachten.

Vriendelijk behulpzaam

Alles super goed en super mooi Dankjewel

Snel geleverd goede kwaliteit

Goede, nette en snelle service. Erg mooie bamboe schuttingen.

Snel geleverd, goed product

Super snel bezorgd en precies wat ik wilde, ook een aardige bezorger

Bamboemat Giant – 180 x 180 cm

Schitterende Bamboe matten , stevig , zwaar , mooi , zoals op de foto's :) , Aanrader !

Zeer correct bedrijf. Vriendelijke bezorger !

Via de website heb ik mijn bamboe schermen besteld en de benodigde beschermolie. Correcte correspondentie, telefoontje ontvangen half uur voor de bezorgtijd. Zeer vriendelijke bezorger. Gaf nog wat tips. Erg tevreden klant.

perfect

snelle en correcte levering, product erg mooi

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.