Vakkundig en enorm vriendelijk bedrijf!

Wij hebben onze nieuwe schutting bij Evita Bamboe besteld en vanaf het eerste contact alleen maar tevreden geweest. Ook de levering ging perfect. Wij konden door lichamelijk ongemak niet goed tillen en toen pakte de bezorger dit zonder probleem over en bracht de schuttingdelen veel verder dan wat van hem verwacht mocht worden. Daarnaast was er voor de zekerheid een extra paal en bevestigsetje meegenomen voor als we niet uit zouden komen.

Snel geleverd. Top product. Voor dat geld echt super. Mijn dochter is heel blij met haar bamboe rol gordijnen.

Uitstekend!

De chauffeur heeft alles netjes bij ons neergezet. Hij had alle tijd zei hij..Wij wonen in Leeuwarden dus hij had al heel wat km gereden.Super lief! Vr Gr Ronald en Brenda

Top service!

We hebben de 90cm mand voor onze teckel en jack russel besteld en ze zijn er gek op. Mooi kwaliteit en top service!!!

Fijne communicatie

Een fijne ervaring, kwa communicatie. Snel reageren en klantvriendelijkheid Bedenkt in oplossingen

Alles netjes, nette chauffeur. Een aanrader!

very good product

Plan to prepare your wood to protect it when you receive it. Also, even though not possible through the website directly, the delivery outside of NL or BE worked perfectly, although a bit expensive.

Vooral zo doorgaan

De tuinset wordt netjes in goede verpakking en op tijd bezorgd.

Snelle levering en goede kwaliteit van het product

Ik ben verbaasd over de snelle service en de kast is prachtig. Dankjewel Seraja

Mooie bamboe rolgordijnen, heel snel geleverd

In onze zoektocht naar nieuwe rolgordijnen kwamen we uit bij de bamboe rolgordijnen. Bij Eviro Bamboe in vele maten en soorten te bestellen! De bestelde rolgordijnen werden veel sneller dan verwacht geleverd, dus echt een top ervaring! Eenmaal uitgepakt: mooie rolgordijnen, makkelijk te bevestigen en voelen degelijk aan. Wij zijn er enorm blij mee!

Snelle levering en prima rolgordijn

Sfeervol rolgordijn, warme kleur, natuurlijke uitstraling. Snelle levering.

Snel en correct

Zie hiervoor

goed geholpen

duidelijk advies en uitleg gekregen hoe we de schermen het beste konden bevestigen en behandelen, we werden vriendelijk te woord gestaan.

Prachtige bamboeschutting.

Ben heel blij met mijn bamboeschutting ,een heel mooie goede kwaliteit. De communicatie gedurende de bestelling en bezorging was duidelijk. Alles verliep volgens afspraak.

Snelle en juiste levering

De bamboe werd snel en vakkundig geleverd. Ik kreeg ook nog tips voor het verwerken van het materiaal via de chauffeur. Super geregeld!

Super tevreden!

Hele fijne service & vriendelijk!

Vriendelijke leverancier, goede uitleg en goede kwaliteit bed

Goede service en kwaliteit

Ik ben goed geholpen met een snelle levering en een goede behulpzame chauffeur.

Na 2 dagen al geleverd, mooie kwaliteit schermen

Goed zaken doen

Probleemloos bestellen en ophalen tegen een goede prijs

Snelle levering, mooi product

Levering na een week nadat de bestelling was geplaatst geleverd. Bamboe is heel mooi.

Eccellente

Servizio clienti disponibile, ordine arrivato nei tempi e bambù bellissimi. Consigliatissimo

Handig te bestellen, snelle levering

Een bestelling via de site was snel gedaan en de leveringvwas voorbereid snel en goed. Materiaal is mooi.

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.