Prima kwaliteit en service .Zeer tevrede

Kan niet beter

Makkelijk te bestellen, snelle levering, mooi product.

Prima bamboeschermen

De schermen werden conform afspraak afgeleverd. De chauffeur was vriendelijk en de kwaliteit van de schermen is prima zoals ook de prijs.

Top geregeld

Goed geregeld

netjes op tijd en keurig geleverd op de plaats waar we het wilde top

keurig geleverd en netjes op tijd

Super service!

Behulpzaam, zeer vriendelijk, goede communicatie over tijdstip levering.

Goed behandeld

Alles op tijd besteld en afgeleverd

Prima product, slechte communicatie

Bestelde product voldoet prima en is mooi, echter ik ben vooraf niet geinformeerd over het moment van levering. Dit vind ik erg slecht. Geen mail of telefoontje vooraf gehad, de chauffeur stond voor ons huis toen wij er niet waren. Hij heeft toen ons bamboepaneel bij de voordeur gezet en is weggereden. Dit vind ik getuigen van een slechte communicatie / service. Ik vind dat zo’n ‘groot’ product fysiek moet worden overhandigd. Iemand met kwade wil had dit paneel zo mee kunnen nemen bij mijn voordeur.

Mooie Bamboe en goede service

Heel blij met mijn keuze om bij Eviro de Bamboe schutting te hebben besteld Goede communicatie en snelle levering Bij aflevering ook nog advies gekregen hoe het beste de bamboe schutting te bevestigen en onderhouden. Zeer tevreden en een prachtig resultaat Makkelijk te bevestigen “Mij blij” ;)

Hele goede ervaring met dit bedrijf

Mooie kwaliteit bamboe schutting, goede service, snelle levering

Keurig geleverd , tot in de tuin.

Goede service , denken mee! Afspraak gemaakt op een tijd dat beide goed uitkwam. Uiterst flexibel.

Top adres voor je bamboe!!!

Snelle levering, rekening gehouden met mijn vraag voor de afmetingen, fijn persoonlijk contact. Super service.

Top service!

De bamboe ziet er heel mooi uit. Ik was te laat met reageren dat ze konden bezorgen, maar had de bamboe echt snel nodig. Ze kwamen toen gelukkig toch nog de dag die ze hadden voorgesteld. Heel fijn.

Mooie bamboe paneel. Goede service alles top.

Klasse

Fijne sokken en zonder irritant naadje

Zeer tevreden met levering en product

Vrijdags bamboe schuttingen besteld en zondags al geleverd. Super service!!!

Zeer goede service

Geleverde producten zijn wat ik er van verwachte. De levering word zeer netjes gecommuniceerd. Top!!

10 echt verdiend

Goede en snelle bezorging behulpzaam en vriendelijk we zijn zeer goed tevreden

Wij hadden verkeerd besteld . Maar is super opgelost zonder weer bezorg kosten te betalen. Hele goede ervaring.

Snel geleverd en mooie schermen.

Maandag besteld en vrijdag geleverd. Mooie kwaliteit bamboeschuttingen 180 × 200 cm en 90 x 200 cm. TOP

Goede service, mooi product

Vanaf het maken van een keus op de site tot de snelle levering aan huis, is alles top. Tenslotte heel erg tevreden met de halfronde bamboe schutting.

`fantastisch

Levering tot op het balkon op 1-hoog. Duidelijke uitleg over de montage.

Super snelle levering en fijne vent die Paul.

Prettig bedrijf

Mooi product

Over Eviro Bamboe

Ontdek de wereld van bamboe meubels, accessoires en tuinartikelen bij Eviro Bamboe. Altijd de nieuwste bamboe trends voor de allerbeste prijzen. Website: www.evirobamboe.nl Contact: [email protected] of WhatsApp via de website.