Bestelling netjes geleverd volgens afspraak

Bestelling geleverd volgens afspraak

Goeie producten, eerlijke prijs, snel geleverd.

Bestelling snel en gemakkelijk kunnen doen via de site en aangegeven waar de bezorger de palet kon neerzetten. Perfect uitgevoerd.

makkelijk bestellen, gunstige prijs, snelle levering

een aanrader, ook voor particuliere en klein zakelijke klant.

Uitstekende service

Bestelling werd keurig geleverd op de plek die ik aangegeven had. Chauffeur belde de avond van tevoren even, super! Prima dierenvoer voor een goede prijs.

Levering volgens afspraak met meestal een telefoontje vooraf.

snelle levering, schappelijk geprijsd

Tevreden

De bestelling gaat gemakkelijk en wordt op de gevraagde dag bezorgd. De chauffeur belde dat hij over een half uurtje de bestelling brengt, dik tevreden!

Alles oke verzorgd.

Snelle levering volgens afspraak en goed product.

bestellingen kloppen altojd

de afspraak wordt altijd nagekomen.

Netjes thuis bezorgd

Snel en betrouwbaar en concurrent

Uitstekende prijs kwaliteit

De producten zijn van goede kwaliteit en niet duur. Het personeel op de afhaallocatie is vriendelijke en behulpzaam.

Snelle levering. Er zat een beschadigde verpakking bij, daarvoor was zelfs een nieuwe verpakking extra geleverd. Zeer netjes!!

AR Webshop levert snel en met service die je een glimlach bezorgt!

Alsof m’n pakketje met de wind mee kwam: supersnel binnen! Alles zag er top uit, alsof het persoonlijk was ingepakt door iemand met een liniaal en liefde voor bubbeltjesplastic. Klantenservice? Die reageren sneller dan m’n moeder op een appje over korting. Ik zeg: AR Webshop, jullie zijn m’n nieuwe online lieveling!

Altijd netjes geleverd

Goede voeding, de kippen leven er goed van. En altijd netjes gelverd.

Fijn dat ik kleinere bestellingen zelf op kan halen.

Fijn dat ik kleinere bestellingen zelf op kan halen.

Alles perfect!

Overzichtelijke website, altijd betrouwbaar, netjes en volgens afspraak bezorgd. Vriendelijke bezorgers.

Goede ervaring

Gewoon goed en netjes aangeleverd

Ton

Prime service

Iik ben uiterst tevreden

IK krijg mijn voer tegen een zeer scherpe prijs aan huis geleverd.

Super service!

Een super service, komen hun afspraken na. Een duidelijke webshop met een scherpe prijs.

Goede service voor een scherpe prijs

Mooi product goede service nette prijs

Goed snelle afhandeling.

Goed snelle afhandeling.

komt optijd en de kippen doen het er zeer goed op.

je kan best lang van te voren bestellen. toen ik van de vorige leveransier overschakelde naar AR kreeg ik een keer zoveel eieren met evenveel kippen. De prijs vind ik ook erg netjes. ik weet alleen niet of het goed voor de wereld is omdat er nog wel wat soja in zit. voor deze soja worden veel regenwouden gekapt worden. Mischien kun je de soja deels vervangen door veldbonen.

Rijnhaven 14

6702 DT Wageningen

Over ARwebshop.nl

ARwebshop.nl is dé webshop waar je heel eenvoudig voer voor erfdieren en plantaardige producten kunnen bestellen. Wij bezorgen overal in Nederland en België. En vanaf 300 kilo wordt jouw bestelling in Nederland gratis bezorgd.