Goede prijs / kwaliteit balans en perfecte levering

Ik koop al 5 jaar het Biologische AR kippenvoer voor mijn 6 Barnevelders en ben er super tevreden over. De kippies doen het er perfect op en zien er gezond uit.

eenvoudig te bestellen

Eenvoudig te bestellen.

Prijzen zijn gewoon. En dat is prettig

Makkelijk om te bestellen

Zie bovenstaande.

Eenvoud, snel en goed geregeld

Bestelling is ondanks de feestdagen snel en correct geleverd. Bedankt en tot de volgende keer

Makkelijk bestellen, nette levering: Prima!

Website is makkelijk en overzichtelijk. Fijn ook dat vorige bestellingen als template voor een vervolgbestelling gebruikt kunnen worden. Levering door vriendelijke chauffeurs, netjes op een pallet in de schuur binnengereden. Een tip wat beter kan: zorg voor een downloadbare (pdf) btw-factuur op de website in het account. De email met besteloverzicht is niet voldoende/onhandig voor de boekhouding.

Geweldig!

Alle bestellingen tot nu toe volgens afspraak geleverd, en de chauffeurs denken mee en zijn vriendelijk! Verder is het top biologisch pluimveevoer!

Snel, goede producten

Vriendelijk bedrijf goede producten en levering

Jammer dat biologisch zo prijzig moet zijn

Keurig geleverd

Te traag afgehandeld

Veel te lang geduurd voordat het bezorgd was

Makelijk online bestellen en netjes thuis gebracht

Alles klopt

Bestelling op tijd en in goed overleg met chaffeur op plaats afgeleverd.

Prima,goede bezorging,goed voer

Alleen valt me het wel wat tegen als we veen presentje krijgen in het laatst van het jaar,wij bestellen elke keer bij jullie,Bij andere bedrijven kregen we altijd een kalender of .uts of maakt ook niet uit wat Maar verder is jullie voer en levering en bezorging perfect

Lack of Communication

Goed voer, goede prijs! Te weinig communicatie... Voer besteld, betaald, en gewenste leverdatum ingevuld, maandag. Email bevestigen binnen over bestelling niet over de levering... Maandag, de hele dag thuis gebleven... Niks... Dinsdag werd het geleverd. Waarom ben ik verplicht om mijn telefoon nummer en email in te vullen als jullie het niet gebruiken om mij op de hoogte te houden?

Echt super

Ik vind dit echt heel grote service . Mooi om zo te zien dat er nog service wordt geleverd. Dit is echt klant service . Geleverd op de plaats die gevraagd was . Dankjewel wel . Een gelukkig nieuwjaar aan jullie allemaal.

Heel goed bedrijf

Voer was op datum werd gelijk veranderd dat was mooi

Super service

Hele goede service

Alles verloopt prima.

Gemakkelijk online te bestellen en snelle levering.

Keurig op tijd geleverd niets op aan te merken

Prima service. Snel geleverd, zelfs een dag eerder dan aangegeven. Keurig op pallet in de schuur gezet.

Correcte levering

De levering was volgens afspraak. Netjes verpakt

Prima webshop en komen afspraken na

Netjes thuis gebracht en prima webshop

Vorige jaren was de inhoud van gemengt graag veel beter

De levering is top, chauffeurs óók top. Echter het gemengd graan voor kippen is helaas erg veranderd. Veel mais, heel weinig pitten. Mijn kippen waren dol op gemengt graan. Nu laten ze het vaker liggen ze eten liever uit de tuin.

Goede bereikbaarheid telefonisch

Fijne omgang met chauffeurs

"Goede wijn behoeft geen krans"

In één woord geweldig! Snelle levering, betaalbaar, Zéér goede kwaliteits voer!

Rijnhaven 14

6702 DT Wageningen

Over ARwebshop.nl

ARwebshop.nl is dé webshop waar je heel eenvoudig voer voor erfdieren en plantaardige producten kunnen bestellen. Wij bezorgen overal in Nederland en België. En vanaf 300 kilo wordt jouw bestelling in Nederland gratis bezorgd.