Geleverd volgens afspraak, vanwege het slechte weer door de bezorger zelfs in zeil ingepakt. Echt top!

snel, voordelig en prima kwaliteit

Ik was gewezen op de ARwebshop voor het bestellen van voer voor mijn eenden. Gezien ik niet met 1 zakje af kan doen en in de gewone winkel (bijv Welkoop) best duur uit kan zijn voor een paar zakken. Bij ARwebshop kan je ook een niet compleet gevulde pallet laten leveren maar ook kleinere hoeveelheden. Dit was wel belangrijk gezien ik meer dan een enkele zak moet hebben maar meteen 50 zakken is ook erg overdreven. Bij al 15 zakken was de levering ook nog eens gratis. De levering was nog snel ook, ik kon een relatief kort dag "wensdatum" kiezen en die hebben ze nog waar gemaakt ook. Uitstekende webshop en service/afhandeling

Precies zoals ik het hoopte/verwachtte

Zakken voer besteld,goed overzicht op site. Chauffeur belt netjes vooraf dat hij eraan komt,en ook vriendelijk!!!! Echt super klantvriendelijk

Super service

Het verkeerde besteld binnen 15 minuten geregeld, ik mocht zelfs het product omruilen in Wageningen

perfect en prima diervoer

top

Mooi op tijd geleverd

Levering was zoals afgesproken, super!

Levering biologisch kippenvoer was zoals afgesproken en de chauffeur was aardig! Kwaliteit kippenvoer is goed!

Besteld en keurig geleverd op de aangegeven datum. Een vriendelijke chauffeur die het netjes plaats op de aangegeven plek. Ik kan even weer voorruit met het voer. Bedankt en tot de volgende keer!

Gewoon netjes en volgens afspraak geleverd

Gewoon netjes en volgens afspraak geleverd

Makkelijk besteld en snel op gehaald.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk bestellen. Goed product voor een goede prijs.

de gedane bestelling wordt volledig en conform verzoek precies op de afgesproken datum geleverd.

De website werkt prima en de bestelling wordt perfect afgewerkt.

Goed voer

Sinds ik AR voer zijn mijn watervogels in goede conditie.

Scherpe prijs en eenvoudig iets tecwijzigen na bestellen

Smelle levering

Besteld en netjes op de aangegeven dag afgeleverd.

Besteld en netjes op de aangegeven dag afgeleverd.

goede communicatie over bezorging

Goede webshop, betaalbaar voer van goede kwaliteit, goede keuzemogelijkheden. Bezorging uitstekend, volgens afspraak wordt de pallet precies daar neergezet waar afgesproken en mooi op tijd!

Cooperatie direct beschikbaar

Buitengewoon dankbaar om direct voer te kunnen kopen bij een coöperatie via de website. Producten zijn makkelijk te vinden op website en vind het plezierig dat er een aparte sectie biologisch is.

volgens afspraak

geen mooie prijs, levering op tijd en door behulpzame chauffeur.

prima service, erg vriendelijke chauffeur

snel geleverd voor een uiterst vriendelijke chauffeur

Bestellen en 2 dagen later is het er.

Prima bedrijf

Bestellen , betaling en levering zijn prima. Je kunt zelfs de leverdatum aangeven.

Probleemloos

Kwaliteit voor een mooie prijs aan huis geleverd .

Prima service en goed assortiment.

Steenwijk

Rijnhaven 14

6702 DT Wageningen

Over ARwebshop.nl

ARwebshop.nl is dé webshop waar je heel eenvoudig voer voor erfdieren en plantaardige producten kunnen bestellen. Wij bezorgen overal in Nederland en België. En vanaf 300 kilo wordt jouw bestelling in Nederland gratis bezorgd.