Siper

Snel en eerlijk

goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk betseld en vlot opgehaald.

Voor vervolg vatbaar.

Bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles is naar volle tevredenheid. Nogmaals, bedankt.

Bestel regelmatig hier. Netjes verpakt. Attente chauffeurs.

1e keer besteld en zeer goede ervaring. Prijs kwaliteit prima en snel geleverd.

Prima assortiment en prijsstelling

Een mooi assortiment met een goede prijsstelling. Vriendelijke chauffeurs en er is maar een nadeel, je hebt geen idee hoe laat er wordt geleverd. De vorige keer was het 7 uur en deze keer 20.15 uur.

Perfekt en op tijd geleverd

100% tevreden en produkt werkt super een mooi donkergroen gazon nu waar groei in zit.

Eerste ervaring is positief

Via de webshop heb ik tuinmest besteld en een datum aangegeven wanneer ik deze het liefst bezorgd wilde hebben. Daags ervoor kreeg ik een appje van de vervoerder hoe laat hij er zou zijn. Prima!

heel tevreden !

Van bestelling tot en met bezorging is een compliment waard!

Een zeer gemakkelijke webshop Snelle levering Leverancier is ook heel vriendelijk In 1 woord top

Altijd keurig op tijd en juiste leveringen

Dikke tien , alles klopt

helemaal tevreden

vriendelijk en prima service

Makkelijk bestellen en vlotte bezorging

Goede kwaliteit

Mooie prijs en op afspraak op tijd geleverd

Goed product, jammer van de levertijd

Levertijd was niet zoals afgesproken. Mogelijk een verbeterpunt voor volgende zending. Contact via telefoon was wel duidelijk.

Goed en snel

Voor de 1e keer hier besteld, duidelijke website. Voer word goed gegeten, nette prijs.

geleverd volgens afspraak

correct afgeleverd.

Ook goede vriendelijke levering in België van biotarwe

Goede prijs mooi aanbod

Duidelijke site

Makkelijk om de bestelling te plaatsen en je kunt goed terug kijken wat je eerder besteld heb.

Super geregeld!

Altijd netjes en de bestelling klopt altijd.

Bestelling werd netjes aan de wei bezorg, goed verpakt

uitstekende service

eenvoudig bestellen en een punctuele levering maken dat ik uitermate tevreden ben met de service geleverd door AR

snelle levering, goed produkt en goede prijs

Rijnhaven 14

6702 DT Wageningen

Over ARwebshop.nl

ARwebshop.nl is dé webshop waar je heel eenvoudig voer voor erfdieren en plantaardige producten kunnen bestellen. Wij bezorgen overal in Nederland en België. En vanaf 300 kilo wordt jouw bestelling in Nederland gratis bezorgd.