Laden reviews...
530 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn overwegend positief: snelle leveringen, scherpe prijzen en een vriendelijke, betrouwbare service. Klanten waarderen vooral de betrouwbaarheid van leveringen en heldere communicatie. Enkele opmerkingen gaan over leverings- en levertijdverwachtingen die verbeterd kunnen worden. Al met al is de tevredenheid over het product en de service hoog.
Mooie producten , goei prijs kwaliteitsverhouding en aflevering zoals afgesproken
Hilly
NEEDE
Op de afgesproken dag geleverd. Had alleen niet verwacht dat dat al om 7.00 uur 's ochtends zou zijn.
Ina
Laren Gelderland
Ik kon nog snel wat aan mijn bestelling toevoegen zonder dat ik daar verzendkosten voor hoefde te betalen. Altijd staat het netjes op de stoep!
Renate
Heiloo
Betaalbaar, snel geleverd, goede producten en een bedrijf waarmee je gewoon contact kunt opnemen. Heel fijn!
7 June 2026
Charlotte
Bathmen
Bestellen was makkelijk. Afgesproken datum voor levering correct
1 June 2026
GOED
26 May 2026
PCM
Bleiswijk
Bemesting voor de tuin besteld, vele malen goedkoper dan elders. Netjes bezorgd op de afgesproken dag. Een tijdsindicatie van bezorging zou fijn.
24 May 2026
Danielle
Hooglanderveen
Komen afspraken na
Beveelt niet aan
24 May 2026
Rien
Nieuw Vossemeer
Fijne en makkelijke website, snelle levering, fijne leverancier. En een goede service aan de telefoon!
22 May 2026
Cors
Waddinxveen
Mooie prijs voor goed voet
22 May 2026
Hans
Rozenburg
Gewoon goed
21 May 2026
Tom
Alteveer
Alles prettig, op 1 dingetje na: een indicatie van de bezorgtijd. Bijv. voor of na de middag. Of heb ik die informatie over het hoofd gezien?
20 May 2026
Baarle-Nassau
Makkelijk bestellen en keurig met vrachtwagen thuis afgeleverd. Goede organisatie
20 May 2026
peter
Goirle
Het voldoet prima,wij willen niet weer anders
19 May 2026
Lutske
Beetgum
Extra late bestelling kon ook nog mee. Top.
19 May 2026
Henk
Akkrum
Waarom dan toch maar een 8? Ik zie 1 verbeterpunt. Ik miste de mails die lieten weten dat de datum die ik koos ook geaccepteerd is. En ook dat ze die dag onderweg waren. Met wellicht een tijds vak? Maar? Het is wel pietluttig van mij. Eigenlijk... Moet dit gewoon een dikke 10 zijn hoor! Ik bestel online, geef een datum aan, erg netjes aan de prijs. Hoge kwaliteit levering! Netjes verpakt, goed geplaatst. Maar toch. Hoop ik dat jullie mijn verbeterpunt zien. En er wat mee doen! Ga zo door!
18 May 2026
Niek
Steenderen
Helemaal top. Bestellen, leveren, klaar. Zoals het hoort.
18 May 2026
Gerrit
Herveld
Goede betaalbare voeding voor ons pluimvee en snelle levering door zeer vriendelijke bezorgers. Wij bestellen alleen nog maar hier
Woensdrecht
De bestelling ging voorspoedig en de levering stond snel ingepland. Levering aan huis was netjes en vlot in de schuur geplaatst. De gebruikte pallet was net niet sterk genoeg waardoor bij het plaatsen een kleine beschadiging aan het geleverde ontstond. Totaal oordeel helemaal prima.
Harm
Heinkenszand
Het bio kippenvoer was makkelijk op de website te vinden en zo ook de bestelling en levering. Mooi geleverd volgens de afspraak.
Maasbree
correcte levering, vriendelijke chauffeur.
Toon
Boekel
Hans
Rijsbergen
Netjes en ruim op tijd bezorgd. Top producten.
Someren.
ging allemaal vlot
Hermans
hooge mierde
ARwebshop.nl is dé webshop waar je heel eenvoudig voer voor erfdieren en plantaardige producten kunnen bestellen. Wij bezorgen overal in Nederland en België. En vanaf 300 kilo wordt jouw bestelling in Nederland gratis bezorgd.
Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen