Heeft een totaal van 29 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment96%
De beoordelingen benadrukken snelle levering en duidelijke communicatie. Klanten waarderen betrouwbare uitvoering en het nakomen van afspraken. Enkele opmerkingen noemen vriendelijk personeel en een soepele afhandeling van de bestelling. Over het algemeen wordt de service als efficiënt en betrouwbaar ervaren.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Betrouwbare service
Gebaseerd op 8 reviews
Hele vlotte eerlijke samenwerking.
Het bedrijf is zeer behulpzaam, duidelijk en snel met alle info dat ik nodig had.
Alsook de levertijd was duidelijk en stipt.
Het bedrijf kan ik alleen maar ten goede aanbevelen.
4 March 2024
El Churrasco Argentino
Brugge
mail contact was goed tot ze al aangaven tot er producten besteld waren en spoedig geleverd zouden worden.binnen 1 week was alles binnen
erik Teelen
Tegelen
Top bedrijf
Danny
Hapers
goede service
LG airco besteld alles top geregeld
Rudi Becic
Zandvoort
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 29 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over H&C Systems
H&C Systems, uw online shop voor airconditioningsystemen
Koelen en verwarmen zijn een onmisbaar onderdeel geworden in het dagelijkse leven van elk huis of bedrijfspand. H&C Systems biedt een uitgebreide catalogus van airconditioning en verwarmingssystemen. Bij ons vindt u alleen de beste merken op de markt en wordt u begeleid door uitgebreide ervaring en expertise. Vind hier het airconditionings- en verwarmingssysteem dat u zoekt en ontvang advies van onze professionals. Wij hebben alles wat u nodig heeft om een maximaal comfort in uw huis of op uw werk te bereiken!