Vriendelijk, goede service en een fantastisch product!

Snel binnen, en goed verpakt

Alles goed gegaan

Verzorgt pakketje, werd de volgende dag al thuis afgeleverd

pakketje weg de volgende dag al op mijn huisadres afgeleverd

snel en correct

makkelijk te bestellen, zeer snelle en correcte levering

Déçue

Les semelles ne sont pas entières, c'est une demi semelle donc elle glisse vers l'avant de la chaussure.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Misleiding

Op de site werd een Tarrago doekje aangeboden 3 stuks voor 8,50 euro. Toen ik mijn pakketje had ontvangen, zat er maar 1 doekje in, en had hij de site aangepast naar 1. In mijn ogen “een ******** “

Snel en hoed

Snelle levering en hoede kwaliteit en handig via bol.com

Goede service, netjes snel opgestuurd

Goede service, netjes snel opgestuurd

Goede service en snelle levering.

Fijne prijs voor dit product.

Sketcher vervangende zooltje

Deze zooltjes kunnen echt niet worden aangeboden als vervangende sketcher zooltjes. Ze passen er niet eens in. Zijn veel te smal en de maten komen niet overeen. Je moet sowieso hiervan een maat groter bestellen. Zeer teleurgesteld. Ik heb ze geretouneerd uiteraard.

Alles prima in orde

Goed verpakt en snel verzonden. Alles prima in orde

afwachten

de sokken blijven op de zool stroef naar binnen gaan ik draag ze nu voor het eerst...dus ik kan nog geen beoordeling geven mvg christina

Duidelijke website, bestelling snel geleverd

Ik heb de shoesustain active perfume gekocht via de website en ben er superblij mee! De geur is heerlijk en de levering was snel.

Ik had mijn bestelling snel ontvangen wat ik heel erg fijn vond

snelle levering, alleen verkeerde kleur ontvangen! Heb bruine besteld maar heb witte gekregen. Helaas kun je hierover geen contact krijgen.

Eerder al inlegzooltjes besteld die zo goed bevielen dat ik er nog twee paar heb bijbesteld. Snelle levering.

Goede zolen Lopen heerlijk

Snel levering. Perfect

Geen sterren

Nog niets ontvangen…..

Prima producten

Ik heb bij Beste Schoenonderhoud onderhoudsproducten van Collonil besteld, welke mij door Floris van Bommel werden aangeraden. Alle producten zijn netjes en verzorgd verpakt geleverd. De kwaliteit van de producten straalt vertrouwen uit en ik ben blij dat ik hiermee mijn schoenen goed kan onderhouden. Wat ik persoonlijk nog onderscheidend zou vinden is wanneer er bij de verschillende producten een korte beschrijving van het gebruik zou worden meegeleverd. Zo’n overzichtje kan ik dan direct in mijn onderhoudskist bewaren, zodat ik bij een volgend gebruik gemakkelijk kan terugzien welke stappen en toepassingen bij welk product horen. Al met al een zeer positieve ervaring met een detail dat de service voor mij nog completer zou maken.

Het was gewoon ***!

Opdringerige club die je maar steeds blijft achtervolgen voor een review. Bijzonder irritant

Stipt

Stipt Verzorgd Kwaliteitsvol product. Wel buiten gebruiken omwille van de geur