Vriendelijk, goede service en een fantastisch product!
Bedankt voor je geweldige review! 🙏 Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service én het product. We doen ons best om iedereen met een glimlach te helpen, met zulke reviews lukt dat helemaal 😉✨. Fantastisch dat je ons aanbeveelt, daar zijn we superblij mee! 👌
Snel binnen, en goed verpakt
Bedankt voor je leuke review, Klaas! 🙏 Fijn om te horen dat alles snel en goed verpakt is aangekomen, we pakken elk pakketje in alsof het een cadeautje is! Geweldig dat je tevreden bent, en hopelijk tot een volgende bestelling! ✨
Alles goed gegaan
Bedankt voor je fijne review, Nicolina! 🙏 Altijd leuk om te horen dat alles goed is gegaan, zo zien we het graag! Geen drama, geen verrassingen… gewoon goed 👌😉. Hopelijk tot een volgende bestelling! ✨
pakketje weg de volgende dag al op mijn huisadres afgeleverd
Bedankt voor je mooie review, Paul! 🙏 Fijn om te horen dat het pakketje netjes verzorgd en zo snel bij je thuis is afgeleverd — we geven het door aan ons verzendteam, die mogen weer een ererondje lopen 🚚😉. Geweldig dat je tevreden bent, en hopelijk tot een volgende keer! ✨
makkelijk te bestellen, zeer snelle en correcte levering
Bedankt voor je fijne review, Luc! 🙏 Geweldig om te horen dat het bestellen zo makkelijk ging en dat de levering snel en correct verliep. We proberen het proces zo soepel te laten verlopen dat zelfs de bezorger haast krijgt 😉📦. Fijn dat je tevreden bent en hopelijk tot een volgende bestelling! ✨
Les semelles ne sont pas entières, c'est une demi semelle donc elle glisse vers l'avant de la chaussure.
Français Merci, Murielle, pour votre retour. Nous apprécions beaucoup votre commentaire. Nous faisons toujours de notre mieux, à travers nos photos et nos descriptions, pour indiquer clairement si les semelles sont entières, demi-semelles ou d’une longueur 2/3. Si vous prenez contact avec nous, nous pourrons vérifier ensemble de quel modèle il s’agit exactement et, si nécessaire, ajuster les photos sur la page produit afin d’éviter toute confusion à l’avenir. Nederlands Bedankt, Murielle, voor uw feedback. We waarderen het dat u dit met ons deelt. We doen altijd ons best om via onze foto’s en productteksten zo duidelijk mogelijk te laten zien of zolen volledig, half of tweederde van de lengte zijn. Als u contact met ons opneemt, kunnen we samen bekijken om welk type zool het precies gaat en indien nodig de foto’s aanpassen om dit in de toekomst nog duidelijker te maken.
Op de site werd een Tarrago doekje aangeboden 3 stuks voor 8,50 euro. Toen ik mijn pakketje had ontvangen, zat er maar 1 doekje in, en had hij de site aangepast naar 1. In mijn ogen “een ******** “
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het oprecht jammer om te lezen dat u dit als misleidend heeft ervaren — zeker omdat dat absoluut niet onze intentie is. De product pagina van het Tarrago doekje is sinds 17 juni niet meer aangepast; het artikel is altijd als één doekje per verpakking aangeboden. Natuurlijk mag u het product zonder problemen aan ons retourneren. Zodra het bij ons is ontvangen, vergoeden wij het volledige aankoopbedrag. We betreuren het dat er op deze manier over onze site wordt gedacht, want we doen er alles aan om onze informatie zo duidelijk en betrouwbaar mogelijk te houden. Hopelijk mogen we in de toekomst laten zien dat klanttevredenheid bij ons écht voorop staat.
Snelle levering en hoede kwaliteit en handig via bol.com
Bedankt voor je leuke review, Tineke! 🙏 Fijn om te horen dat alles snel geleverd is en de kwaliteit goed bevalt, dat klinkt als een hoede ervaring 😉🎩 (oké, typfoutje of niet, we vonden ’m te leuk om te laten liggen!). En inderdaad, betalen via Bol.com maakt het extra makkelijk. Hopelijk tot een volgende keer! ✨
Goede service, netjes snel opgestuurd
Bedankt voor je fijne review, Jolanda! 🙏 Wat leuk om te horen dat alles netjes en snel is opgestuurd — we proberen onze pakketjes altijd zo snel mogelijk de deur uit te krijgen, zonder dat ze onderweg struikelen 😉📦✨. Fijn dat je tevreden bent met de service, en hopelijk tot een volgende keer! 👌
Fijne prijs voor dit product.
Bedankt voor je fijne review, Eric! 🙏 Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service, de snelle levering én de prijs. We proberen de balans tussen kwaliteit en portemonnee goed te houden zonder dat één van de twee begint te piepen 😉💸👟. Fijn dat alles naar wens was, en hopelijk tot een volgende bestelling! ✨
Deze zooltjes kunnen echt niet worden aangeboden als vervangende sketcher zooltjes. Ze passen er niet eens in. Zijn veel te smal en de maten komen niet overeen. Je moet sowieso hiervan een maat groter bestellen. Zeer teleurgesteld. Ik heb ze geretouneerd uiteraard.
Bedankt voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring 🙏. Wat jammer om te horen dat de zooltjes niet goed pasten dat is uiteraard niet de bedoeling, en we begrijpen goed dat dat teleurstellend is. De Sketcher vervangende zooltjes vallen inderdaad wat smaller uit dan de originele Skechers-zolen, waardoor ze niet altijd één-op-één passen. Goed dat u ze heeft geretourneerd; zo kunnen we zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld. We waarderen uw feedback enorm, want dat helpt ons om onze productinformatie nog duidelijker te maken. Hopelijk mogen we u in de toekomst alsnog verrassen met een paar zolen die wel als gegoten zitten 😉👟. Met vriendelijke groet, Mike
Goed verpakt en snel verzonden. Alles prima in orde
Bedankt voor je mooie review, Saskia! 🙏 Fijn om te horen dat alles prima in orde was en netjes verpakt aankwam — we doen ons best om elk pakketje zo te behandelen alsof het een cadeautje is 🎁😉. Geweldig dat je tevreden bent met de snelle verzending. Hopelijk tot een volgende keer! ✨
de sokken blijven op de zool stroef naar binnen gaan ik draag ze nu voor het eerst...dus ik kan nog geen beoordeling geven mvg christina
Bedankt voor je bericht, Christina 🙏 Goed dat je dit even laat weten! Nieuwe zolen kunnen in het begin inderdaad wat stroef aanvoelen — een beetje alsof ze nog moeten wennen aan hun nieuwe “sokkenpartner” 😉🧦👟. Draag ze gerust even wat langer; meestal verdwijnt dat gevoel na een paar keer gebruiken. Mocht het toch aanhouden, laat het ons vooral weten, dan kijken we graag met je mee naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Mike
Duidelijke website, bestelling snel geleverd
Bedankt voor je fijne review, Wilma! 🙏 Wat leuk om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat je bestelling zo snel geleverd werd. We doen ons best om het zo soepel te laten verlopen dat zelfs je muisklik bijna niet kan volgen 😉💻📦. Geweldig dat je ons aanbeveelt – hopelijk tot een volgende keer! ✨
Ik heb de shoesustain active perfume gekocht via de website en ben er superblij mee! De geur is heerlijk en de levering was snel.
Wat een heerlijke review, bedankt daarvoor! 🙏 Superleuk om te horen dat je blij bent met de Shoesustain Active Perfume wij vinden die geur ook bijna te lekker, het risico bestaat dat je schoenen nu populairder ruiken dan jijzelf 😉👃✨. Fijn dat ook de levering snel verliep. Veel plezier met je frisse en geurige schoenen! 👟💨
Ik had mijn bestelling snel ontvangen wat ik heel erg fijn vond
Bedankt voor je leuke review! 🙏 Fijn dat je bestelling zo snel binnen was – we doen ons best om de pakketjes niet te laten treuzelen onderweg 🚀📦. Geweldig dat je zo tevreden bent, en bedankt voor je aanbeveling! Hopelijk tot een volgende keer. ✨
snelle levering, alleen verkeerde kleur ontvangen! Heb bruine besteld maar heb witte gekregen. Helaas kun je hierover geen contact krijgen.
Bedankt voor je review en voor het doorgeven 🙏 Fijn om te horen dat de levering snel was, maar jammer dat de verkeerde kleur is aangekomen, dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. We helpen je hier graag direct mee verder. Stuur ons even een mailtje naar [email protected] of WhatsApp bericht naar +31 6 2362 5757 met je ordernummer, dan lossen we het meteen op. We beloven dat we de kleuren voortaan niet meer door elkaar laten dansen 😉🎨. Nogmaals dank voor je begrip en je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Mike
Eerder al inlegzooltjes besteld die zo goed bevielen dat ik er nog twee paar heb bijbesteld. Snelle levering.
Bedankt voor je fijne review! 🙏 Wat leuk om te horen dat de inlegzooltjes zo goed bevallen zijn dat je meteen nog twee paar hebt besteld. Geweldig dat de levering weer lekker snel was. Hopelijk loop je er nog lang en comfortabel mee rond!
Goede zolen Lopen heerlijk
Bedankt voor je mooie review! 🙏 Fijn dat de zolen zo goed bevallen! Altijd mooi om te horen dat ze heerlijk lopen 👟✨. Heel veel comfortabele kilometers gewenst!
Snel levering. Perfect
Bedankt voor je geweldige review! 🙏 Wat fijn dat alles zo snel geleverd is en helemaal perfect was. We beginnen bijna te denken dat de pakketjes zelf haast hebben om bij je aan te komen 🚀📦😉. Geweldig dat je ons aanbeveelt! Daar zijn we superblij mee! ✨
Nog niets ontvangen…..
Bedankt voor je bericht en je eerlijkheid 🙏 We snappen dat het teleurstellend is om nog niets ontvangen te hebben. Het klopt dat de Carbon Pro 400ml een pre-order product is. Dat betekent dat het direct naar je wordt verzonden zodra de nieuwe voorraad binnen is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: je bestelling staat netjes gereserveerd. Zodra PostNL het pakket van ons krijgt, ontvang je vanzelf een bericht met track & trace om het te kunnen volgen 🚚😉. Nogmaals dank voor je geduld, we zorgen ervoor dat je spray zo snel mogelijk bij je terechtkomt! Met vriendelijke groet, Mike
Bedankt voor je fijne review! 🙏 Geweldig dat de levering zo snel was – soms lijken onze pakketjes haast vleugels te hebben 🚀📦. Hopelijk heb je veel plezier van je aankoop! ✨
Ik heb bij Beste Schoenonderhoud onderhoudsproducten van Collonil besteld, welke mij door Floris van Bommel werden aangeraden. Alle producten zijn netjes en verzorgd verpakt geleverd. De kwaliteit van de producten straalt vertrouwen uit en ik ben blij dat ik hiermee mijn schoenen goed kan onderhouden. Wat ik persoonlijk nog onderscheidend zou vinden is wanneer er bij de verschillende producten een korte beschrijving van het gebruik zou worden meegeleverd. Zo’n overzichtje kan ik dan direct in mijn onderhoudskist bewaren, zodat ik bij een volgend gebruik gemakkelijk kan terugzien welke stappen en toepassingen bij welk product horen. Al met al een zeer positieve ervaring met een detail dat de service voor mij nog completer zou maken.
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! 🙏 Wat fijn dat je tevreden bent met de Collonil producten en dat alles netjes en verzorgd bij je is aangekomen. Daar doen we het natuurlijk voor. En je schoenen zullen ongetwijfeld blij zijn met zo’n onderhoudsbeurt, misschien zelfs blijer dan jijzelf 😉👞✨. Je suggestie om een kort overzichtje met gebruiksinstructies mee te leveren vinden we heel waardevol. Dat maakt het voor jou (en andere klanten) een stuk makkelijker om snel terug te vinden wat je nodig hebt. We nemen dit zeker mee, want goede producten verdienen natuurlijk ook een duidelijke handleiding. Geweldig dat je ervaring zo positief was, en we hopen je nog vaak te mogen helpen met blije schoenen én blije voeten! 👌
Opdringerige club die je maar steeds blijft achtervolgen voor een review. Bijzonder irritant
Beste C Vermeij, Bedankt dat je zo eerlijk bent 🙏. We snappen helemaal dat het irritant kan zijn als je meerdere keren om een review wordt gevraagd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan dit intern meteen beter afstemmen, want we willen onze klanten blij maken, niet achtervolgen 😉. Hopelijk mogen we je in de toekomst wel positief verrassen, maar dit keer dan met onze service en producten in plaats van onze mails. ✨ Wel hoop ik dat u comfortabel op uw bestelde inlegzolen kunt lopen! Met vriendelijke groet, Namens Besteschoenonderhoud, Mike
Stipt Verzorgd Kwaliteitsvol product. Wel buiten gebruiken omwille van de geur
Bedankt voor je mooie review! 🙏 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de verzorgde levering. En inderdaad, die geur laat zich het beste buiten temmen 😉 – de buren denken misschien dat je een nieuw parfum aan het testen bent! 🌿 Mocht je nog vragen hebben of tips willen, laat het gerust weten. We horen graag nog eens van je! 👌
Vekenoord 41
4824 LN Breda