Laden reviews...
169 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een overwegend positieve ervaring. Klanten waarderen het vriendelijke personeel, het brede assortiment en de betrouwbaarheid van leveringen. Het bestelproces verloopt meestal eenvoudig en de communicatie is duidelijk. Enkele meldingen over af en toe voorraad- of planningsissues worden opgelost met klantgerichte oplossingen.
Het materiaal is zoals besteld. Snel en correct. Alleen vind ik de afleverkosten (ten op zichten van het bestelde) erg hoog.
10 July 2026
Netjes afgeleverd
6 July 2026
Rene
Limmen
Internet bestelling totaal de mist in, voor niks 80 kilometer gereden om een airco op te halen. De personeelsleden in Huizen waren erg vriendelijk en behulpzaam. Inmiddels is er een vervangende airco onderweg, hopelijk gaat nu wel alles goed. Overigens kochten we de airco voor logés die afgelopen weekend bleven slapen, zonder airco!
6 July 2026
Ab
Ermelo
alle mensen op deze vestiging van Pontmeyer zijn stuk voor stuk zeer vriendelijk, behulpzaam en zeer vakkundig. Daarnaast is Pontmeyer, zeker voor wat betreft houtmaterialen en ook VELUX-producten een uitstekende leverancier waarbij met name de kwaliteit van de houtproducten ver boven die van anderen uitschiet.
3 July 2026
Bram
Son
website niet of nauwelijks te bezoeken (week 26), bestelling rommelig. Betaling via bank correspondeert niet met de factuur. Na melding bij PontMeyer over bovenstaande, geen reactie van PontMeyer .
29 June 2026
Cees
Nispen
Website is duidelijk en uitgebreid. Vriendelijk personeel. Snelle levertijden. Is aan te raden. Mijn inziens veel betere kwaliteit als de ons bekende doe het zelf winkels.
27 June 2026
Gerard
Hendrik-Ido-Ambacht
Goeie vriendelijke mensen met kennis van producten en diensten.
15 June 2026
erwin
Westzaan
Ik ben enorm goed geholpen met telefonisch advies en hulp om online bestellingen uit te voeren. De levering aan huis en afhalen van deze bestellingen zijn goed en op tijd geregeld.
14 June 2026
Frans van der Lee
ROTTERDAM
Goed en snel geholpen, . Voorraad klopt online niet altijd ze zeggen dat het niet op voorraad is in bouwmarkt terwijl het gewoon op voorraad ligt.
14 June 2026
Frans Gurp
Twello
Duurt vaak 4 tot 5 dagen . Vaak mooie acties met online bestellingen maar leveren duurt veel te lang.
12 June 2026
Kick
Spanbroek
Bestelling volgens afspraak en goede materiaal!
12 June 2026
Rick Lanfermeijer
Beverwijk
Wat je ook zoekt op gebied van (ruw)bouw en afwerking, Pontmeyer heeft het “ aan boord” Scherpe prijzen, leuke aanbiedingen en acties.
7 June 2026
Richard
Valthe
Prettig bedrijf om mee samen te werken, goede service, goede producten, mooie webshop en betaalbaar.
28 May 2026
Geert
Ooij
Super service !!!!! Echt Top.
27 May 2026
Tinus
Winschoten
22 May 2026
B
Spaarndam
Drive in ideaal om op te halen, ook zonder online bestelling mogelijk, leuke winkel in Zwaag.
22 May 2026
Richard
Zwaag
De chauffeur belde netjes optijd voor de afspraak en had het voor de deur geleverd.
18 May 2026
Ronald
Beverwijk
Makkelijk berijkbaar veel voorraad.
15 May 2026
Willem
Sgravenzande
De bestelling was snel geleverd, alleen jammer dat de cls nogal krom zijn en veel noesten bevat.
15 May 2026
Anneke
Sneek
Duidelijke voorwaarden en duidelijke communicatie.
7 May 2026
David Peters
Stokkum
Prima assortiment, goede communicatie, prettige samenwerking.
7 May 2026
Johan van Oijen
Etten Leur
Ik ben prima geholpen na wat zoekwerk.
6 May 2026
Herry Klumper
Hoofddorp
Mijn platen van 18mm waren slechts 17,4mm en de prijs was voor 19mm 4 dagen van te voren besteld en dan wordt er ‘s middags geleverd ipv smorgens
30 April 2026
Wouter
Dreischor
Op de website staat: vandaag besteld, volgende dag in huis. Maar toen ik wilde bestellen levertijd: 2-5 werkdagen. Dit spreekt elkaar al tegen. Maar toen ik een bevestiging kreeg nadat ik had betaald, bleek mijn order pas na 10 werkdagen aan te komen, waardoor ik nu achter ga lopen met mijn project. Wees beter met de inschatting van de bezorgingsduur.
28 April 2026
Toni
Amsterdam
Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen.
De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.
Symon Spiersweg 17
1506 RZ Zaandam