Goed bereikbaar en zetten zich daar graag voor in

Bij pontmeyer hebben ze graag contact en zetten ze zich in voor fat iedereen zich thuis en welkom voelt

Prima vriendelijke service

Online bestelling is goed verwerkt. Duurde wel iets langer dan de vermelde levertermijn.

Wij worden altijd netjes te woord gestaan en er wordt altijd mee gedacht! heel fijn!

Goed product en snelle klachtafhandeling

Producten (houten keukenblad) ziet er mooi uit. Levering kwam niet helemaal perfecte staat aan, maar die werd snel en soepel opgelost. Aanrader. Vriendelijke en behulpzame chauffeur ook.

Materialen beschadigd ontvangen

Helaas zijn de materialen die bezorgd zijn beschadigd. Gipsplaten met kapotte hoeken en alumunium profielen met deuken.

Goed,snel en vriendelijk vakkundige medewe

Snelle en vriendelijke service

goed en betrouwbaar

Goede site, prijs. Goede kennis in de winkel.

Vriendelijk en goede service

Online bestelling (uit voorraad) direct kunnen ophalen. Alleen maar kwaliteits producten verkrijgbaar. Hierdoor iets duurder dan de standaard bouwmarkt.

Snelle levering, klantvriendelijk.

Vriendelijke, behulpzame medewerkers en een zeer professionele organisatie met kwalitatief goede bouwmaterialen.

Bestelgemak, duidelijkheid en heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Prima service, duidelijke communmicatie

De bestelling lag eerder dan verwacht klaar en daar werd keurig over gebeld.

Niet de goedkoopste, maar wel een hele goede service!

Online bestelling liep niet helemaal lekker. Op voorraad/niet op voorraad zou meerdere keren transport genereren. De volgende dag via de service afdeling het een en ander op een zeer professionele en klantvriendelijke wijze recht gezet! Top.

Na een online verkeerd besteld artikel samen met de medewerkers een passende oplossing gevonden.

Voor het eerst via het portal van pontmeyer besteld→ ging super!

Bestellingen hebben ook een korte doorlooptijd. Vaak op de dag besteld = volgende dag leveren en vroeg!

Prettig verbouwen

Ze hebben bijna alles.

Heel servicegericht

Prettige, nuchtere omgang en extra service zeer gewaardeerd!

Wordt fijn meegedacht

Gewoon goed

Prettig samenwerking

Prettige communicatie, goede opvolging, nette prijs en goede afhandeling en levering.

Netjes

Mijn deur stond zonder schade. En werd netjes in mijn auto gelegd

Geweldige service

Had een grote bestelling gedaan bij PontMeyer Nijmegen. Ging iets niet goed met de uitlevering, na wat bel werk van Rebecca is het allemaal goed gekomen. Tijdens levering is er wat beschadigt en wederom na bel werk van Rebecca is het geweldig opgelost. PontMeyer Nijmegen is voor mij de nieuwe leverancier.

Alleen op de orderbevestiging staat een ophaaldatum 2029 .Symsteemfout ergens.

Niet nakomen van afspraken

Bestelde materialen niet geleverd. Na telefonisch contact te hebben gehad met de klantenservice zou het besteld materiaal op vrijdag geleverd worden. Dit is niet gebeurd waardoor ik minimaal een week vertraging oploop

Geweldig service en klantvriendelijke medewerkers.

Top en zeer behulpzaam. Ruime keuze en goed assortiment.

Bestelling niet binnen

N.a.v. een bestelling ben ik opgebeld door de klantenservice en ben ik keurig geholpen. Tijdens het gesprek werd mij toegezegd dat ik mijn bestelling 2 dagen later kon ophalen. Daar heb ik ook een bevestiging van gekregen in de mail. Eenmaal aangekomen bij het filiaal in Arnhem bleek mijn bestelling helemaal niet binnen en zelfs niet besteld. De medewerker in het filiaal heeft de bestelling alsnog in orde gemaakt. Al met al een vertraging van een aantal dagen. Ik ben tevreden over de medewerker in het filiaal, maar ontevreden over de webshop en de klantenservice.

Makelijk

Ik had mijn spullen online besteld. Ik rij naar binnen vriendelijk personeel. Spullen in de bus geladen. Binnen in de winkel bon afgetekend en een uitrij munt gekregen. Ook vriendelijk personeel. En binnen een kwartier was ik weer onderweg naar huis. (je mag ook langer blijven om koffie te drinken) Gewoon goed geregeld.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.