Is de administratie wel op orde? Een bestelling geplaatst van planken, die op voorraad waren. Na telefonisch contact bleek dat er een lengte bij was, die NIET op voorraad was. Bestelling aangepast en deze wordt dan wat later bezorgd. Bij de bezorging klopt de pakbon helemaal niet met de levering en ook niet met de aangepast bestelling. Bezorger belt naar PontMeyer en na een halfuurtje komt er groen licht, wordt de pakbon handmatig aangepast en zal de resterende levering de volgende dag, voor half een, worden geleverd. Helaas wordt er niets geleverd. Gebeld. Het wordt 's middags. Ook 's middags blijft het stil. De volgende dag gebeld en dezelfde dag wordt er opnieuw bezorgd. Helaas blijkt nu dat er te veel planken zijn. Na bellen gaat de rest weer terug en is de levering compleet. Kortom: vriendelijke mensen, maar het is toch wel heel slordig allemaal. Hopelijk komt dit niet te vaak voor. Aanbevelen dus onder voorbehoud en met het voordeel van de twijfel.
schrijf mij uit voor deze mails
Beste Leon, Hartelijk dank voor uw melding. Uw verzoek is inmiddels doorgestuurd naar de betreffende afdeling en zal daar verder in behandeling worden genomen. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Pontmeyer. Zij staan klaar om u verder te helpen.
Snel, Flexibel en super Klantvriendelijk
Dank voor je mooie compliment over onze collega's dit stellen wij zeer op prijs. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwmarkt Pontmeyer geleverd hebben en we hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij onze vestiging in Utrecht.
Mijn bestelde windveren zijn perfect en zijn snel geleverd
Bedankt Theo voor je beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwmarkt Pontmeyer geleverd hebben en we hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij Pontmeyer Deventer.
Een dag voor de levering van de bestelling werd ik al gebeld en kreeg ik de tijd van levering door. De aanlevering was stipt op tijd en alles was goed verpakt en compleet.
Dankjewel voor je mooie review van onze services. We streven ernaar om iedereen die bouwt of klust van topkwaliteit bouwmateriaal te voorzien en een goede service te verlenen. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwmarkt Pontmeyer geleverd hebben en zien je graag weer terug bij onze vestiging in Amersfoort.
keurig geholpen bij het ophalen.
Dank Neil voor je mooie compliment over onze collega's dit stellen wij zeer op prijs. We zien je graag terug bij onze vestiging in Doetinchem.
Ik deed voor het eerst als particulier een bestelling bij jullie. Ik wilde die graag laten bezorgen maar toen ik besteld had bleek opeens dat het niet kon worden bezorgd omdat niet alles in het centrale magazijn stond. Dus moest ik het afhalen. Toen ik het twee dagen nadat het volgens een mail ‘klaar zou staan’ ophaalde bleek dat ter plekke de spullen moesten worden verzameld. Gelukkig was alles in huis. En nu ik nog een paar dingen over heb blijk ik niet te kunnen retourneren. Ik vind dit allemaal geen service.
conform bestelling geleverd.
Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat het bestel- en afhaalsysteem zo soepel voor je werkt. We proberen het zo makkelijk en snel mogelijk te maken, dus mooi dat dat zo wordt ervaren. Graag tot een volgende keer onze vestiging van Pontmeyer in Steenbergen.
Net hout, rechte balken en latten, complete levering en nette prijsstelling.
Prima kleine levering Keralit maar de beloofde gratis multitool is nergens te vinden. Beter hadden we 7 bestellingen van 1000 euro gedaan ipv 1 bestelling.
Dankjewel Sjoerd voor je review. Actie-artikelen, zoals de Festool Multitool, worden altijd pas na afloop van de actie verstrekt. We hebben contact voor je opgenomen met onze collega's van de vestiging Breda. Onze collega’s zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen over de levering.
Goede kwaliteit, bezorging stipt, redelijke prijzen
Bedankt Dirk voor je beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwmarkt Pontmeyer geleverd hebben en we hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij Pontmeyer Doetinchem.
Ben prima geholpen met mijn vragen in de winkel. De medewerker nam rustig de tijd om alles uit te leggen. Daar geweest te zijn wist ik precies wat ik online moest bestellen. Mooi op tijd geleverd.
Dankjewel Henk, we zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en bouwbedrijf Pontmeyer geleverd hebben. We streven ernaar om iedereen die klust of bouwt van topkwaliteit materiaal te voorzien. We zien je graag weer bij Pontmeyer Steenbergen.
Prima geholpen door de webshop medewerkers met uiteindelijk goede oplossing.
Beste Victor, we zijn blij om te horen dat de webshopbestelling naar tevredenheid is verlopen. Een goede service verlenen is een streven van Pontmeyer . Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice van de webshop.
Goede kwaliteit MDF (ik bestelde 6 platen) maar jammer dat de levertijd onverwacht naar achteren werd verschoven, dat bracht me behoorlijk in de problemen.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar verwachting is verlopen. Wanneer een artikel niet op voorraad is, kan de levering helaas vertraging oplopen. Een gewenste leverdatum kunnen wij alleen garanderen als alle artikelen beschikbaar zijn. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze webshop en communicatie verder te verbeteren.
Eenvoudig te bestellen. Snelle reactie. En goede snelle service bij afhalen
Bedankt voor je review Frank! Fijn om te horen dat je het bestelproces als eenvoudig hebt ervaren en dat je tevreden bent over de snelle reactie en vlotte service bij het afhalen. Daar doen we het bij PontMeyer voor. Graag tot de volgende keer!
Het zijn vooral de mensen die deze winkel erg goed maken. Altijd leuk om even binnen te lopen en een kop koffie te drinken. De service is heel persoonlijk en voor alles is wel een oplossing. Met name een erg fijne winkel voor ruwbouw.
Dankjewel Jasper, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van PontMeyer! Daar doen we het voor. We zetten ons elke dag in om zowel klussers als bouwprofessionals te voorzien van materialen van topkwaliteit. Je bent van harte welkom bij PontMeyer Groningen en de koffie staat voor je klaar. Graag tot ziens!
Goed georganiseerd bedrijf, mocht er iets fout zijn gegaan, word het gewoon vakkundig opgelost.
Dankjewel Ben voor je mooie review en we hebben je graag geholpen. We streven ernaar om iedereen die bouwt of klust van topkwaliteit bouwmateriaal te voorzien en een goede service te verlenen. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwmarkt Pontmeyer geleverd hebben en we zien je graag weer terug bij onze vestiging Utrecht.
Bestellen ging eenvoudig, afhalen ging soepel
Bedankt Wil voor je review over onze services. We vinden het fijn om onze klanten snel en goed te helpen. We hopen je ook weer snel te mogen verwelkomen bij Houthandel en Bouwmarkt Pontmeyer Huizen.
Kwam professionele over snel geholpen. Keuring opgeruimde ruimtes
Bedankt Koos voor je mooie beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwmarkt Pontmeyer geleverd hebben en we hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij Pontmeyer Rotterdam.
Ik heb op de website een deur besteld ,niks bijzonders een boarddeur 630 x 2015 mm, die zou binnen 2-5 werkdagen geleverd worden. Ondanlk dat ik een rekening heb, en een account op de website stond de bestelling ingericht op betalen per Ideal! Het was zoeken op de website om dit om te zetten. De bevestiging kwam 3 x per email !! Vervolgens hoorde ik dat het bijna 10 dagen zou duren. Later kreeg ik een telefoontje dat de deur helemaal niet leverbaar is. En of ik hem dan bij Jongeneel wil ophalen , en dan ook contant betalen. Pont meyer is een prima bedrijf, om af te halen of telefonnisch te bestellen, maar de webshop laat ik liever links liggen.
Het spijt ons te horen dat uw bestelling via onze webshop niet naar verwachting is verlopen. Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze webshop en communicatie verder te verbeteren.
Materiaal is netjes afgeleverd door de chauffeur. En op de plek neergelegd waar het moest liggen. Belde een half uur van te voren dat hij er aan kwam.
Bedankt voor je review van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwbedrijf Pontmeyer geleverd hebben.
Even een belletje, en bouwen maar
Bedankt Ineke voor je leuke review . We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwbedrijf Pontmeyer geleverd hebben
Webshop werkt goed en alles je belt helpen ze ook goed.
Eerst geshopt op de webshop,maar dat beviel niet ..in Nijmegen alles opgehaald en netjes geholpen door personeel
Bedankt Pascal voor je review en feedback. We ontvangen graag feedback van onze klanten, zodat we onze service zowel in de webshop als in de winkel van Houthandel en Bouwmarkt Pontmeyer steeds verder kunnen verbeteren. We vinden het fijn om te horen dat het in onze vestiging in Nijmegen goed is verlopen.
Bezorging goed alleen jammer dat niet alles is geleverd
Dank u wel voor uw feedback. Fijn om te horen dat de bezorging goed is verlopen. We vinden het vervelend voor je dat niet alles geleverd is zoals verwacht. Je feedback nemen we serieus. Deze helpt ons om onze dienstverlening van Houthandel en Bouwmarkt Pontmeyer verder te verbeteren.
Symon Spiersweg 17
1506 RZ Zaandam
Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.