perfect

Bestelling via webshop en afhalen ging perfect. Medewerkers heel behulpzaam.

super fijn

Superfijn Je bedenkt het ,je logt in en tikt af en halen maar. Hallo hie simpel. En had nog mazzeltje 15% korting.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Overzichtelijk, begrijpelijk en snel besteld en geleverd.

Betrokken

Na foute bestelling aan onze kant goed geholpen dit op te lossen

Snelle leverancier in regio Den Haag

Snelle levering bij mij aan de fabriek van 10 stuks platen met een goede kwaliteit.

prima service en levering

Chauffeur erg vriendelijk en behulpzaam!

Niet gebeld....

Ik vind het gewoon heel vervelend als ik vraag om gebeld te worden een half uur voor levering en dat gebeurd niet!En dit is niet de eerste keer..

Hulpvaardig en goed assortiment

Overzichtelijk. Makkelijk laden, kop koffie en door.

goed geregeld

makkelijk, netjes afgeleverd

Goede hulp en mooie kwaliteit materialen

Ik heb er een bestelling van 20 balken gedaan, prima geregeld en mooie kwaliteit. Ik heb het zelf opgehaald, prima via de Drive-in.

Fijne samenwerking met de verkoopafdeling

De samenwerking met de vaste aanspreekpersonen wordt als zeer prettig ervaren. Zeer behulpzaam en oplossend denkend.

Nooit problemen

Altijd veel op voorraad en leveren snel uit.

Alles volgens bestelling en goede service

Zie boven

Prima service, maar onderlinge communicatie kan beter

Ik had platen besteld en moest die op maat gezaagd krijgen. Bleek de vestiging vanwege verbouwing geen zaagbank te hebben. Werd overigens zonder problemen door de medewerkers opgelost, dus vandaar het aantal sterren.

Servicegericht, ook voor de particulier

Mijn ervaringen betreft de vestiging Tilburg. Ik was op zoek naar een WRC boeiboord en ben uitstekend geholpen. Eerst telefonisch en daarna ter plaatse. Goede service en uitstekend materiaal. Niet de goedkoopste, maar de kwaliteit van het materiaal is uitstekend.

Superbe

Alles op tijd geleverd en compleet Ben zeer tevreden

Mijn dure dakpan kan ik 70 km verderop ophalen

Bij de aanschaf van een nokeindpunt dakpan kreeg ik verschillende mailtjes terug De ene, kom het product ophalen in mijn woonplaats, klopte niet. De tweede was dwingend: de dakpan kan 70 km verderop opgehaald worden. Ik heb direct gereageerd op deze mail: mijn vraag was, of de winkel op 70 km afstand een bericht kon sturen, dat het product klaarligt bij de receptie. Zo weet ik, dat ik de reis niet voor niets ga maken. Ik heb geen reactie gekregen. Tevens heb ik gebeld met de winkel in mijn woonplaats. Deze gaf aan dat de eerste mail niet klopte. Natuurlijk heb ik verzocht of de dakpan alsnog niet naar mijn woonplaats kon worden verplaatst. De medewerker zou zijn best doen, maar helaas heb ik nog niets gehoord.

Gemakkelijk, goede service, snelle levering

Keralit project besteld. Enige onduidelijke is Pure sponningdeel VS bijpassende profielen (Classic) Klantenservice heeft het proactief opgepakt en geholpen in je vinden van de beste oplossing. Levering goed en op tijd. Alleen voor kleine projecten zijn de minimale hoeveelheden niet optimaal.

Snel, goed en perfect geleverd

Isovlas besteld online. Even wat hulp nodig gehad bij de keuze voor het juiste materiaal, maar daar werd telefonisch perfect over meegedacht. Bestellen ging heel eenvouding. In de order aangegeven dat ik graag gebeld wilde worden voordat ze zouden komen leveren. Dat liep perfect. Vervolgens kwam de meest kundige chauffeur die ik ooit heb ontmoet de boel leveren. Vakkundig met de kooiaap geleverd op de stoep (ook al was het wat smal). Perfect geregeld dus!

Betrouwbaar

Klantvriendelijk, goede bezorgsevice. Niet de goedkoopste maar wel prima materiaal.

Prima geregeld daar!

Ik heb hout besteld via de site, duidelijk en makkelijk te bestellen….en snel geleverd!

Prima geholpen...!

De bestelling (Fermacell platen) opgehaald via de ingang van de drive in..

Prima, deskundige service

Afspraak is afspraak (o.a. levering)

Mooi materiaal en op voorraad

Snel geholpen en service ik!

Prima service.

Netje op tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur, behulpzaam en kundig met de heftruck.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.