Goeie service. Tips, producten, bereikbaarheid. Alles is goed.

Bedankt

Weer op prettige geholpen

Meer dan tevreden

Zeer snelle en goede service.

Goeie webshop en snelle levering per vrachtwagen

Webshop aankopen versturen per pakketdienst gaat uiteraard snel. Dat zijn we allemaal gewend. Maar snelle levering van een pallet gipsplaten per vrachtwagen is een ander verhaal. Super van PontMeyer dat dit ook binnen een paar dagen kan. Klasse!

Fijne samenwerking

De vestiging in Deventer is een fijne locatie met een professioneel team. Maar de jullie website is echt ruk.

zeer teleurstellend

De aflevering door de chauffeur was uitstekend. De levering van de goederen ben ik zeer ontevreden over. Voorbeeld: bestel geïmpregneerde rabatdelen 22mm dik. Maar ontvang 18mm dik. Slechte zaak. Bestel geïmpregneerde draagpalen 100x100x3000 die in metalen sokkel geplaatst worden. Maar ontvang geïmpregneerde draagpalen 90x90. Die passen dus niet in de rest van de constructie. Redenen waarom ik zeer ontevreden ben over Pont Meijere.

goed en snel geholpen

vriendelijk en behulpzaam personeel

Levert goede kwaliteit

Wordt altijd prettig geholpen en als je wilt kun je ook nog een bakje koffie nemen met een koekje. Wat wil je nog meer.

Ondanks dat ik wel klant ben maar er niet vaak kom, goede service, er is geen onderscheid tussen service met een grote aannemer of een kleine zelfstandige die af en toe komt

Aanrader

Prima webshop. Eén tip aan PM: bekijk jullie webshop wat meer vanuit het oog van een eindconsument en niet (zoals momenteel) wat meer met een B2B-oog. Exclusief, inclusief BTW, dat soort zaken. Verder niets dan lof.

GOED

goed verzorgd zoals altijd

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Snel en eenvoudig besteld en voor de deur geleverd.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld van bestellen tot en met afhalen.

Goede service verstand van zaken en leuke mensen

afspraken worden na gekomen

duidelijke werkbare site, heldere en snelle levertijden, meestal de zelfde chauffeur (dus minder uitleg nodig)

Prettige samenwerking

Fijn contact met PM Breda, tijdig overleg betreft materiaalkeuze - levertijden - producten - prijzen etc

Goede service en webshop

Overzichtelijke webshop en goede service.

Deur besteld in verkeerde maat, maar kan niet worden geruild

Ik baal enorm dat ik een verkeerde deur besteld heb en deze vervolgens niet kan ruilen. Volgens mij heb ik daar als consument gewoon recht op. ... Verder prima winkel en makkelijke drive in.

ruime keus scherpe prijzen

IK wordt door PontMeyer Den Bosch altijd top geholpen

IK bestel heel veel via de webshop echter Pont Meyer Den Bosch is mijn vaste filiaal, hier wordt ik steevast door alle medewerkers keurig en snel geholpen. Een top team wat daar staat.

Voor niets gaat de zon op.

Ondanks een strakke afhaaldatum in de mail die ik had ontvangen van Pontmeyer waren mijn spullen er (nog) niet. Nog een week wachten was het antwoord. Dit moest ik ondervinden bij de verkoopbalie. Men had mij een bericht kunnen sturen of kunnen bellen. Nu onverrichter zake weer naar huis. Wel een dag voor vrij moeten nemen en een dubbele tit moeten maken.

Altijd goede kwaliteit en op tijd geleverd

Gewoon goed

Makkelijk besteld, betaad en opgehaald.

Top bedrijf met vriendelijke en deskundige adviseurs

Kan niet beter

super

goede prijsafspraken en levering op tijd

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.