Bravo!

Titel spreekt voor zich :-)

Product is goed, bezorging kan beter.

Product is goed, bezorging kan beter.

Klantgericht en meedenkende bedrijf

Uitstekende service. Producten online besteld. Ging iets mis met de levering. ze hebben elke dag contact opgenomen over de status/levering van de bestelling. Ook velux dakramen besteld, moest ze met spoed hebben. Pontmeyer heeft contact opgenomen met velux zelf om te zorgen dat de dakramen zo snel mogelijk geleverd werden endit terugkoppeld aan mij. Zeer tevreden over pontmeyer.

correcte afhandeling en duidelijk leverschema. Petje af.

Goed werk, op tijd geleverd en voor de deur afgeladen.

Sommige materialen niet op voorraad

Goede producten. Doordat twee van mijn bestelde materialen niet op voorraad waren kwam ik niet aan de gratis bezorg kosten.

Alles op voorraad, besteld en betaald via internet, per mail werd order bevestigd, incl. aflevermoment. Dag van aflevering: chauffeur keurig op tijd bestelling compleet, netjes afgeleverd door chauffeur op de inrit langs ons huis. Wij zijn zeer tevreden!

top service

Zeer goede ervaring, slechts 1 keer gekocht bij PontMeyer, maar zodra ik weer wat nodig heb zeker bij hun. Via website besteld en zoals aangegeven op de website werd ik binnen 24 uur gebeld voor de levering van de materialen, voor de volgende dag afgesproken en keurig werd het dagdeel al aangegeven. Alles laatste de chauffeur die keurig volgens afspraak even belde half uur van te voren en de materialen keurig op de juiste plaats heeft afgeleverd.

slecht voorraad beheer

Ik heb op tijd besteld en nog een incomplete levering. De mensen hebben vanuit de shop het tekort aangevuld. Het valt op dat het voorraad beheer nogal te kort schiet, zowel in de shops als in de loodsen. Door die tekorten moet er weer uitgeweken worden naar andere leveranciers en dat neem kosten en tijd met zich mee.

goede service

goede service, bij beschadigingen direct een vervangend onderdeel

Goede communicatie en nette accurate aflevering

Prima informatie en levering, helaas was 1 onderdeel niet op voorraad en werd zoals toegezegd nageleverd. Zonde van de vrachtkosten.m

Goede Service!

Na de internet bestelling netjes gebeld dat de spullen eventueel eerder geleverd konden worden dan de gekozen datum, echter had ik er dan nog geen plek voor maar wel goed meegedacht.

Op tijd afgeleverd.

Goed assortiment, perfecte service!

Opvallende uitlevering geeft gevoel van luxe.

uitstekend

stipte levering. keurig vooraf gebeld door chauffeur.

perfect!

goede ervaringen prettige mensen , meedenkend

levering niet geheel soepel maar goed opgelost

Niet alle onderdelen konden in ��n keer geleverd worden. Aanvankelijk wel op afgesproken dag maar uiteindelijk kwam het tweede deel de volgende werkdag

snel vlot makkelijk

gemak van bestellen en levering regelen via internet. Goede service nette afhandeling

Matiralen voor een verbouwing

Goed en optijd geleverd. Ook behulpzaam Zelf een pakketje nagestuurd was optijd binnen

Snelle en correcte levering aan huis

Alles online besteld en op de door mij gewenste datum aan huis geleverd. Niets op aan te merken!

Snelle levering, uitstekende producten, vriendelijke klantenservice

Wij zijn super tevreden over Pontmeyer!

acuraat maar duur en niet ideaal voor particulier

Bij retourneren moest ik 10% boete (factuur 104604142) betalen terwijl op de bon stond dat ik toch met ideal had betaald, toen ik de volgende bestelling wilde doen merkte ik dit pas op. Misschien dat bedrijven korting krijgen want bijna alles is duurder dan bij de "duitse bouwmarkt". Ik ga er alleen nog voor dingen die ze bij de normale bouwmarkt niet hebben.

web-site is overzichtelijk materiaal is in prima staat afgeleverd wat wel prettig zou bij een ruim tijdslot is een melding (sms -berichtje) tien of twintig minuten voor het afleveren

Snelle levering en prima klantcontact

gewoon goed

gewoon goede duidelijke site en correcte levering

Orderafhaal bij Pontmeyer, Steenbergen

Goede communicatie in het voortraject en op de afhaallocatie snel en netjes geholpen. Een voorbeeld uit het boekje.............

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.