Orderafhaal bij Pontmeyer, Steenbergen

Goede communicatie in het voortraject en op de afhaallocatie snel en netjes geholpen. Een voorbeeld uit het boekje.............

prima bedrijf!!

Goede contacten, snelle levering.

volgens afspraak

Doen wat we afgesproken hadden

goede zaak!

Bezorging kan communicatiever , maar verder top.

prettig, vakkundig meedenkend personeel en ruimte voor persoonlijke wensen.

prettig, vakkundig meedenkend personeel en ruimte voor persoonlijke wensen. Vragen staat vrij. tip: het is handig als jullie, bij de vraag om een beoordeling, er bij vermelden dat het invullen maar een minuut tijd kost.

Snelle levering, duidelijke berichtgeving

Snelle levering, duidelijke berichtgeving

snel het juiste geleverd

snel het juiste geleverd

Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

gewoon goed. prima service.

Zoals de titel. Gewoon goed en prima service.

Geweldige service!

Op de website bestelde ik materiaal voor een afdak. Meteen na het bestellen werd ik gebeld of ik de levering eerder wilde dan de site aangaf. Volgende dag om 7.15 kon ik beginnen met bouwen. Dank!! Susie

Binnendeur slotgat te krap uitgefreesd

Bij levering bleek dat de uitgefreesde ruimte voor het slot een millimeter te krap was uitgevoerd. Dat betekende zelf nabewerken met een Dremel freesje. Jammer, want het gaat om standaard maten, die eenvoudig correct kunnen worden doorgevoerd.

Prima bouwmaterialen, kundige medewerkers en snelle afhandeling.

Wij bestellen al een poosje bij pontmeyer en tot nu toe verloopt dat prima! Waar de bouwmarkt geen of weinig materialen heeft, is het bij pontmeyer ruimschoots op voorraad.Ook de service van de medewerkers is uitstekend te noemen, denken met ons mee, en helpen daar waar nodig. Ook is de drive-in afhaal een uitkomst wanneer we "grote"materialen nodig hebben.

Prima servies en snelle levering. palet ophalen duurde iets langer.

Betrouwbaar en flexibel

Netjes geleverd. Enkele ontbrekende zaken netjes nageleverd. Schade aan een deur correct opgelost

goede en snelle service

Duidelijke site, en snelle service

Snel. Goede kwaliteit en service

Heel proactief in afhandeling!

Plaat paste niet in de auto en werd ter plekke verzaagd. Ik werd proactief gebeld wegens teveel betaalde transport kosten en deze werden snel terug gestort. Top, ook voor particulieren en enthousiaste klussers!

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.