Vlotte afhandeling

snelle levering. Netjes ingepakt bij regenachtig weer.

Al vele orders gedaan via PontMeyer�

Niels is echt een fijne vent om mee te werken.

Als een van de weinige op voorraad wat ik nodig had

Snelle levering. Chauffeur belde keurig van te voren dat hij er aan kwam. Netjes verpakt en afgeleverd.

Netjes op tijd

Netjes op tijd de bestelling afgeleverd.

Vriendelijk. Behulpzaam

Vriendelijk. Behulpzaam

Keurig bedrijf

Ik werd netjes behandeld aan de verkoopbalie, en ook in het magazijn een uitstekende service. Er werd zelfs meegeholpen met inladen van de goederen.

Zeer vriendelijk geholpen

goed advies en prima prijs = kwaliteit verhouding.

klantgericht en de medewerker die de spullen kwam brengen was zeer behulpzaam en vriendelijk.

ik wordt gestoord van de mails die je�

ik wordt gestoord van de mails die je stuurt

Zeer vriendelijk geholpen

goed advies en prima prijs = kwaliteit verhouding.

Pontmeyer review

Prettige online omgeving en scherpe prijzen bij goede achteraf gemaakte afspraken. Ook web klantenservice super goed (telefonisch) bereikbaar bij vragen. Veel artikelen besteld voor 13:00uur de volgende werkdag geleverd. Goede bezorgdekking in regio Zuid-Holland

Geduld

Alles komt goed,positief denken,Keulen en Aken zijn ook niet in een dag gebouwd.Ze helpen je zo goed mogelijk.

alles was op tijd geleverd

alles was op tijd geleverd

Alles lag netjes klaar en werd netjes�

Alles lag netjes klaar en werd netjes geholpen met laden . Top

Totaalscore: 2

Slechte communicatie. Bij bezorging alles mogelijk. Bij retour van kastje naar de muur.

Zeer tervrede

Zeer tervrede

Ruim assortiment

Ruim assortiment, vriendelijke hulp toen ik belde om advies en snelle bezorging. Enige minpunt was de bezorging, zeer chagrijnige chauffeur die kwaad weg reed, toen ik vroeg of hij mee wou helpen om samen een plank 1 m verder te leggen.

Bestellen was duidelijk

Bestellen was duidelijk, alleen de omzetting van klantnummer had nog al wat voeten in de aarde.

Snel en goede service

Snel en goede service

Goede communicatie en snelle en�

Goede communicatie en snelle en correcte levering!

Netjes

goede en snelle bezorging van producten die in de bouwmarkt niet snel te vinden zijn

Goede producten, onvriendelijke bezorger.

De producten zijn perfect, maar de bezorger was erg onvriendelijk.

Goede service en snelle levering van de�

Goede service en snelle levering van de bestelling!

Netjes en volgens afspraak geleverd�

Netjes en volgens afspraak geleverd door een leuke en vriendelijke chauffeur

Goede balie hulp????

Goede balie hulp????

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.