Uitstekende service

Uitstekende service

Prima, snel geregeld en mooie aanbiefding, aardige medewerkers

Word altijd goed geholpen op de�

Word altijd goed geholpen op de vestiging Rotterdam noord-west

Goede kwaliteit, alles compleet

Alles compleet, goede materialen. We moesten wel wat spullen ophalen bij een andere vestiging omdat ze het lokaal niet hadden, maar de administratie was op orde dus het was allemaal pijnloos. Ze stonden met de rest van de materialen lekker vroeg voor de deur.

Spullen besteld via de webshop

Spullen besteld via de webshop, keurig een mail gehad van Stacey dat vrijdag alles geleverd zou worden. Zou een dag van te voren een mail krijgen met tijdsindicatie en de chauffeur zou mij een half uur van te voren bellen. Had geen mail gehad en om een uur of een nog geen telefoontje gekregen. Bellen met de webshop en Stacey verteld mij gewoon dat ik niet ben ingepland omdat er enkele bestelde artikelen niet op voorraad waren. Geen excuses maar een heel verhaal over waarom de artikelen niet aanwezig zijn. Na aandringen dat ik daar geen boodschap aan heb heeft ze de hoorn op de haak gegooid. Na terugbellen nam ze de telefoon niet meer op. Gebeld met onbekend nummer en kreeg een man aan de telefoon en die ging kijken wat hij kon doen en zou me later terug bellen. Belde me terug en de spullen zouden per koerier in de middag tussen 2 uur en 5 uur geleverd worden. Maar je raad het al, ook deze afspraak was fake. Het is schandalig hoe ze met klanten omgaan.

Makkelijk besteld en snelle levering

Alles netjes geleverd en op tijd even�

Alles netjes geleverd en op tijd even een belletje dat de platen een week later kwamen netjes geregeld

Netjes op de hoogte gehouden van de�

Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en levering

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Snel en correct handelend.

Snel en correct handelend. En vriendelijk personeel.

Goede spullen

Goede spullen, redelijke prijzen, afspraken nakomen.

Toppers

Wordt altijd goed geholpen en er wordt goed mee gedacht als ik ergens niet uit kom.

Goede service een producten tegen een�

Goede service een producten tegen een goede prijs

Goede informatie over de levertijd�

Goede informatie over de levertijd ,uitstekende kwaliteit en behandeling.

Geweldige klantenservice en competente�

Geweldige klantenservice en competente medewerkers. Verder een prettige en positieve sfeer.

Goed materiaal nette prijs tov de�

Goed materiaal nette prijs tov de conculega's

1e bestelling

1e bestelling 1200 euro materriaal prima maar de beloofde 60 euro 1e bestelling nooit gehad, dus voor mij gelijk de laatste bestelling

Prima website en levering!

Prima website en levering!

Netjes alles afgeleverd en op tijd!

Netjes alles afgeleverd en op tijd!

Bedrijf levert zoals afgesproken

Besteld en netjes afgeleverd zoals afgesproken

Perfecte verpakking, onbeschadigde levering door vriendelijke bezorger :-)

Goede producten

Goede producten, een dag na bestellen opgehaald en goed geholpen

Webshop van Pont Meyer voor verbetering vatbaar

Bestelling geplaatst, betaald en orderbevestiging ontvangen. Vervolgens geen berichtgeving meer. Goederen na anderhalve week maar eens gaan ophalen, dan blijkt het niet aanwezig. Men begrijpt er niets van en drie kwartier wordt duidelijk dat de order helemaal niet besteld is terwijl er geen voorraad is. Na wat interne telefoontjes wordt duidelijk dat Pont Meyer het artikel niet wenst in te kopen omdat ze dan met te veel voorraad zouden zitten. Uiteindelijk wordt mijn bestelling geannuleerd en wordt ik naar de concullega verwezen om het artikel te kopen. Ik werd overigens keurig vriendelijk geholpen, maar het blijft jammer van alle tijd en moeite. De oorzaak van het probleem ligt overigens niet bij het Pont Meyer Filiaal, maar bij de Webshop van Pont Meyer.

late levering zonder communicatie

Dag van aflevering van 6:30 tot 16:00 beschikbaar gebleven voor levering. Uiteindelijk pas de volgende dag ook weer later dan afgesproken ontvangen.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.