keurige orderverwerking en ondanks het�

keurige orderverwerking en ondanks het feit dat ik maar 1 plankje had besteld bijzonder behulpzaam personeel.

Perfect de communicatie en aflevering Makkelijk bestellen Goede beschrijving van de materialen

Prettig behulpzaam personeel

Prettig behulpzaam personeel

Goede service en netjes geholpen

Goede service en netjes geholpen

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf, super behulpzaam en een enorm assortiment!

Alles ging prima

Alles ging prima

Webshop is overzichtelijk.

Webshop is overzichtelijk. Materiaal was keurig op tijd binnen

Super bedrijf altijd tijd voor je�

Super bedrijf altijd tijd voor je vragen en behulpzaam en klant vriendelijk

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snelle levering, alles was echt top.

Er is een keuze betreft de bezorgdatum.

Er is een keuze betreft de bezorgdatum. De keren dat ik besteld heb is hier nooit rekening mee gehouden en heb ik altijd als klant mijn planning moeten aanpassen aan die van Pontmeyer.

Niet goed geld terug ?

Om een offerte te krijgen zal je eerst moeten betalen (?) Wanneer ze niet kunnen leveren wat je wilt hebben en je verzoekt om terugstorting, kan je lang wachten. Het heeft me 7 dgn na schriftelijk verzoek nog 3 telefoontjes gekost om het bedrag (na 3 weken) terug te krijgen.

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

Alles was perfect geregeld. Op tijd en netjes bezorgd. Ik had mijn voorkeur aangegeven en zelfs daar heeft men aan kunnen voldoen.

1 bestelde plaat (mogelijk onderste of�

1 bestelde plaat (mogelijk onderste of bovenste van het pak) vies, beschadigd en verkleurd. Voor huidige prijzen verwacht ik toch A kwaliteit product. Aangeboden tegemoetkoming is een aanfluiting 10% korting op mijn volgende bestelling, binnen 2 weken verzilveren, doe dan niets!

Uitstekende service

Uitstekende service

Prima, snel geregeld en mooie aanbiefding, aardige medewerkers

Word altijd goed geholpen op de�

Word altijd goed geholpen op de vestiging Rotterdam noord-west

Goede kwaliteit, alles compleet

Alles compleet, goede materialen. We moesten wel wat spullen ophalen bij een andere vestiging omdat ze het lokaal niet hadden, maar de administratie was op orde dus het was allemaal pijnloos. Ze stonden met de rest van de materialen lekker vroeg voor de deur.

Spullen besteld via de webshop

Spullen besteld via de webshop, keurig een mail gehad van Stacey dat vrijdag alles geleverd zou worden. Zou een dag van te voren een mail krijgen met tijdsindicatie en de chauffeur zou mij een half uur van te voren bellen. Had geen mail gehad en om een uur of een nog geen telefoontje gekregen. Bellen met de webshop en Stacey verteld mij gewoon dat ik niet ben ingepland omdat er enkele bestelde artikelen niet op voorraad waren. Geen excuses maar een heel verhaal over waarom de artikelen niet aanwezig zijn. Na aandringen dat ik daar geen boodschap aan heb heeft ze de hoorn op de haak gegooid. Na terugbellen nam ze de telefoon niet meer op. Gebeld met onbekend nummer en kreeg een man aan de telefoon en die ging kijken wat hij kon doen en zou me later terug bellen. Belde me terug en de spullen zouden per koerier in de middag tussen 2 uur en 5 uur geleverd worden. Maar je raad het al, ook deze afspraak was fake. Het is schandalig hoe ze met klanten omgaan.

Makkelijk besteld en snelle levering

Alles netjes geleverd en op tijd even�

Alles netjes geleverd en op tijd even een belletje dat de platen een week later kwamen netjes geregeld

Netjes op de hoogte gehouden van de�

Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en levering

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Snel en correct handelend.

Snel en correct handelend. En vriendelijk personeel.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.