late levering zonder communicatie

Dag van aflevering van 6:30 tot 16:00 beschikbaar gebleven voor levering. Uiteindelijk pas de volgende dag ook weer later dan afgesproken ontvangen.

Tijdig geleverd zo dicht mogelijk.

Tijdig geleverd zo dicht mogelijk.

Ondanks een deel van de bestelling op de afgesproken datum te leveren zeer snel hersteld. Compliment.

Behulpzaam en vlot

Behulpzaam en vlot

Alles volgens afspraak .�

Keurig op tijd en geheel volgens afspraak . Bij het ophalen van de spullen in Breda was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam . Als ik weer iets nodig heb zeker weer bij deze firma .

Snelle levering en ok prijs

Snelle levering en ok prijs

Goedkoopste en beste in levering een�

Goedkoopste en beste in levering een goede eerste kennismaking. Ze kwamen het op tijd brengen en namen pallet meteen mee terug. Ze waren met de isolatie ook nog eens de goedkoopste.

Eerste bestelling gedaan

Eerste bestelling gedaan , snel geleverd maar 1 fout artikel erbij , de volgende dag artikel omgewisseld. Dat ging allemaal goed. Minpunt : de chauffeur weigerde om de pallet van 2 meter lang mee te nemen want dan had ik dit eerder moeten aangeven. Nu zit ik met dat onding in mijn voortuin

goede afspraken

afspraken makkelijk te maken en worden goed nagekomen.

Punctuele aflevering.

Punctuele aflevering. Houdt er wel rekening mee dat de bestelde producten op straat voor het huis/appartement worden gedeponeerd.

Bestelling lag klaar en werd�

Bestelling lag klaar en werd vriendelijk geholpen door de medewerker.

Werd goed en snel geholpen

Werd goed en snel geholpen

Pontmeyer doet wat het belooft

Pontmeyer doet wat het belooft

Kundig

Kundig & Adviserend

Vakkundig personeel

Vakkundig personeel. Vaak interessante webdeals. Behulpzaam personeel. Heb goed advies gekregen over hoe iets aan te pakken.

Ze hadden precies de soort en afmeting�

Ze hadden precies de soort en afmeting die ik zocht en het was eenvoudig online te bestellen en af te halen. Alleen de openingstijd op zaterdag was anders dan opgegeven, waardoor ik een keer voor niks heb gereden.

Snelle levering maar vaak beschadigd�

Snelle levering maar vaak beschadigd materiaal.

Pontmeyer gaat voor kwaliteit

Toen mijn eiken planken binnen kwamen op de vestiging nam de vestiging contact met mij op dat ze de kwaliteit te slecht vonden. Ze hebben nieuwe plakken besteld en deze zagen er inderdaad beter uit.

Adequate service

Adequate service, uitstekende eb brede voorraad aan kwaliteitsproducten

mooi hout!!!

mooi hout!!!

Fijn bedrijf

Heldere website, goed advies bij eventuele vragen. Snelle levering en goede producten!

Goede website en goede levering

Goede website en goede levering

Goede service, netjes bezorgd

Alles keurig geleverd, fijn dat er van te voren even werd gebeld.

Levering was snel

Levering was snel, helaas was er geen vrachtbrief meegegeven met mijn tel.nr Gelukkig was ik thuis

Prima en duidelijke website waardoor�

Prima en duidelijke website waardoor bestellen eenvoudig is. Duidelijke communicatie en schappelijke oplossing toen een bepaalde maat niet op tijd geleverd kon worden. Zeer klantvriendelijk. Levering ook prima evenals contact klantenservice

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.