prijs & beschikbaarheid top

Betonpoeren op voorraad en in de aanbieding. Betere prijs en beschikbaarheid dan concurenten.

Prima geholpen in Oud Beijerland

Prima geholpen in de winkel in Oud Beijerland, daarna na voors en tegens afgewogen en online besteld. Gebruiksvriendelijk en snelle levering.

een foute levering was snel opgelost.

een foute levering was snel opgelost.

er wordt met je mee gedacht als dat nodig is

netjes, correct en hulpvaardig.

Compleet assortiment en goed advies.

Compleet assortiment en goed advies.

duidelijk website en alles geregeld�

duidelijk website en alles geregeld zoals is meegedeeld netjes alles afgeleverd zonder schade

Zeer slechte organisatie en levertijd .

Een week na aankoop kreeg ik pas een orderbevestiging na een belletje . Spullen zouden een week erna geleverd worden. Op de avond ervoor kreeg ik te horen dat het niet komt , ook pas na een mail voor de bezorgtijd . Nu inmiddels 6 weken verder. 5 verschillende personen gesproken, veel gekke mails ontvangen die niet kloppen . Verkeerd factuur ... zo kan ik nog wel even door gaan . Ik ben echt boos en teleurgesteld dat een bedrijf zo'n zooitje er van maakt . Heeft mij 2 weken vrij gekost waarin ik met de tuin aan de slag zou gaan ....mislukt geen spullen . Inmiddels wel iets ontvangen waar ik niks mee kan ....wat cre�ren jullie veel onnodig veel werk voor je zelf en grote ergenis bij klanten en jullie transporteur. De laatst gesproken medewerker beloofde een soort van compensatie voor de ellende . Helaas na 1 week nog geen reactie ontvangen . Jammer

Doen wat je zegt en afspreekt

Doen wat je zegt en afspreekt

Goede afspraken

Goede afspraken. Die zijn nagekomen.

Goede service en advies

Goede service en advies

Snel geleverd prima proces!

Snel geleverd prima proces!

Bezorging volgens afspraak en van te�

Bezorging volgens afspraak en van te voren goed gemeld door chauffeur.

We hadden een heel moeilijk onderdeeltje nodig voor een Velux rolgordijn en de medewerkers van PontMeyer Amsterdam hebben ons daarbij prima geholpen. Complimenten voor de service!

Goede en duidelijke communicatie�

Goede en duidelijke communicatie bestellen via website

Recensie over de klantenservice geweldige klantenservice

Recensie over de klantenservice: had een klacht over de behandeling in een van de vestigingen. Maar w�t vreselijk attent dat Lashay de jongen in kwestie een bloemetje heeft gestuurd! Lashay een medewerkster om te koesteren. De jongen (met een beperking) wist niet wat hem overkwam. Dat is pas een klantenservice!

Smorgens gebeld en smiddags lag het klaar.

Smorgens gebeld en smiddags lag het klaar.

goede service snelle levering

goede service snelle levering

Op zich goed geholpen, maar wat een belachelijk hoge prijs

Ik ben op zich goed geholpen bij Pontmeyer Den Haag, maar de rekening was zo belachelijk hoog. Ik had 3 latjes van 1,60 per stuk en die moesten 3 mm terug geschaafd worden. Totale rekening was bijna 30 Euro. Ze vragen 2,64 PER STREKKENDE METER VOOR HET SCHAVEN. ECHT BELACHELIJK HOGE PRIJS VIND IK. De reactie was: 'ja machinaal bewerken is altijd duur'. Ja bij Pontmeyer dus, klaarblijkelijk. Dit was de eerste keer en meteen de laatste keer dat ik daar ben geweest. Ik voel me gewoon afgezet.

Verzending in delen geleverd.

Verzending in delen geleverd en een paar keer achter aan moeten bellen voor misende artikelen uiteindelijk die spullen ergens anders besteld en 2 keer achter creditnota aan moeten bellen had er meer van verwacht.

Na 2 x iets besteld te hebben �n...

Na 2 x iets besteld te hebben �n betaald , en telkens weer een annulering omdat de 1e order door 1 opkoper als totaal opgekocht is, en de 2e annulering omdat ze de lengte niet meer kon leveren...ik bestel er nooit niks meer, volgens mij omdat de bestelling te klein was, werd deze steeds geannuleerd. Jammer!!

Fijne bediening

Erg fijne service. Bellen netjes half uur van te voren. snelle levering.

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Fijn contakt

Fijn contact, snelle levering. Online is minder fijn.

Uitstekende service

Service is uitstekend. Bestellingen en vragen worden snel en nauwkeurig verwerkt. De medewerkers zijn vriendelijk en betrokken.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.