Correcte en nette levering.

Correcte en nette levering.

Goede service en prettig geholpen

Er was een plaat beschadigd verwijderd bij Pontmeyer. Hiervan kreeg ik een bericht en dat er een vervangende geleverd zou worden. Deze lag netjes bij de andere materialen vernietigd toen ik deze kwam ophalen.

Precies zoals besteld

Gelijk en goed geholpen

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie

Goed geholpen

goed geholpen en de spullen waren op voorraad. Stonden klaar en werd geholpen met laden.

Er was iets mis gegaan

Er is iets misgegaan en dit is keurig opgelost. Bedankt voor de super goede service!

Al met al goede service

Al met al goede service met hele vriendelijke, behulpzame mensen. Ga zo deur

Uitstekende service.

Levering volgens afspraak. Chauffeur denkt uitstekend mee. Kwaliteit zoals beloofd.

Na contact snelle levering!

Na contact snelle levering!

Uitstekende service

Altijd netjes geholpen.

Altijd netjes geholpen.

Top service en goede kwaliteit

Top service en goede kwaliteit

No nonsens

No nonsens, juiste materialen snel voorradig voor de juiste prijs.

Goeie communicatie

Een prettige samenwerking

Ik heb groene gipsplaten besteld en er�

Ik heb groene gipsplaten besteld en er zijn grijze geleverd

Medewerkers denken mee

Medewerkers denken mee om je zo snel mogelijk te voorzien van materiaal, vervolgens zeer behulpzaam bij opzoeken en laden.

Top monteurs

Waarom was het een goede ervaring?, Gewoon omdat het perfect en gezellig ingehangen werd. Het zijn de Super monteurs zijn Jan en Pieter welke de voordeur voortreffelijk en snel hebben kunnen inhangen. Groots, toppers zijn het..

geen

makkelijk en goede service

mooi bedrijf

mooi bedrijf

prima op tijd geleverd

netjes op tijd geleverd en op een makkelijke plaats neergezet compliment

Geen omkijken naar

Geen omkijken naar. Netjes bij huis neergezet.

Hier vindt je hetAlsKlussenier kom ik al 17 jaar bij�

Als Klussenier kom ik al 17 jaar bij Pontmeyer in Nijmegen. Ik ben en wordt nog steeds prima geholpen, zowel aan de balie als in de loods. Ook de jongens achter de desks en de daar werkende dames zijn een prima aanspreekpunt. Ik ben nu 71 jaar maar zolang ik nog klus en werk zal dit mijn bedrijf/leverancier zijn. Alvast bedankt.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.