Erg rommelig met orderbevestigingen en�

Erg rommelig met orderbevestigingen en voor de vaste klant niet goed werkbaar

Goede service, goed meedenken!

Super na 15 jaar in Beverwijk altijd�

Super na 15 jaar in Beverwijk altijd top geholpen te zijn nu ook zo in Heerenveen erg goed geholpen.

Wij zijn zeer tevreden met de service�

Wij zijn zeer tevreden met de service die Pontmeyer Zwaag al jaren biedt. We worden altijd snel en correct geholpen. Vriendelijke medewerkers met verstand van bouwzaken, Top!

duidelijk

duidelijke, overzichtelijke site met goed overzicht voorraden

Werkt goed alleen als er iets geen�

Werkt goed alleen als er iets geen voorraad is komt de hele bestelling later.

groot assortiment en prima leveringen�

groot assortiment en prima leveringen volgens afspraak

snelle levering, correcte informatie betreft voorraad en levertijden note: zou een mooie aanvulling kunnen zijn als je kan aangeven of het een ochtend of middag levering mag zijn

Web shop van Pontmeyer Waardeloos!

Via de web shop van Pontmeyer een bestelling gedaan, krijg netjes een afspraak voor een datum. De datum van de afspraak zitten wachten. Ik vermoedde al dat ze niet zouden komen, dus bel ik de webshop op.... Daar bleek dat zij mij voor een paar dagen later hadden ingepland. Ze hebben mij daar niet van te voren over ingelicht. Dus heb ik al mijn afspraken moeten afzeggen....... Slap excuus notabene....Slechte service!!!!

Heb zeer goede ervaringen met Pontmyer�

Heb zeer goede ervaringen met Pontmyer Winterswijk. Wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen door het personeel. Goede service en een groot assortiment. Hulpbijklusjes.nl

Op 30-12-2021 een zaagtafel besteld�

Op 30-12-2021 een zaagtafel besteld deze zal binnen een week geleverd worden. Helaas bijna een maand verder en nog niet binnen, zelf even de klant informeren is er niet bij elke week zelf gebeld en dan zeggen ze sorry problemen met de leverancier hij komt volgende week. Dit kan beter PontMeyer!!!

Fijne ervaring

Account aangemaakt, prijzen daarmee zichtbaar. Mijn bestelling gedaan en deze werd snel geleverd.

Een warm hart.

Het is niet vanzelfsprekend en daarom willen we ook op deze plek onze sponsor Pontmeyer heel hartelijk danken. Mede dank zij het door jullie geleverde hout kunnen we de poort van ons vakantiepark voor mensen met een beperking die vaak rolstoel gebonden zijn, kosteloos vervangen. Namens Stichting l'Accolade heel hartelijk dank.

Goed hersteld

Na een jaar met iets minder fijne ervaringen, overigens deels ook buiten Pontmeyer om, ben ik inmiddels heel tevreden! Het kozijn dat eind 2020 is geplaatst, is gisteren heel netjes gerepareerd. Heel hartelijk bedankt daarvoor. Ik wens directie en medewerkers fijne feestdagen en een goed en gezond 2022

Een warme douche voor Pontmeyer

Een warme douche voor Pontmeyer. Zo goed als ze mijn probleem hebben opgelost. Hartelijk dank voor de snelle actie!

Ik kom al jaren bij de Pontmeyer

Ik kom al jaren bij de Pontmeyer. Vandaag ben ik gegaan omdat ik pluggen nodig had voor gipsplaten. Ben ik terechtgekomen bij het merk Toggler. Super zelfborende pluggen gekocht die vandaag al zijn werk hebben bewezen. Ik weet volgende keer wel welk merk ik weer ga gebruiken.

Goede service en snel�

Goede service en snel geholpen,aanrader??

Transparant en snel

Transparant en snel

behulpzaam en meedenkend

behulpzaam en meedenkend

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Prima service.

Prima service. Overzichtelijk en goede kwaliteit. Personeel zeer behulpzaam.

Geen probleem ondervonden. Alles heel duidelijk en levering zoals verwacht

bij bestellen wordt een week levertijd�

bij bestellen wordt een week levertijd aangegeven terwijl het artikel gewoon op voorraad op de vestiging ligt. ik had het binnen 24 uur kunnen hebben ipv 7 dagen

Altijd vriendelijke service

Altijd vriendelijke service, goed assortiment en ruime voorraad.

Vakkundig bedrijf met de juiste kennis�

Vakkundig bedrijf met de juiste kennis op de juiste plek. Vernieuwend en luisterend naar de klant.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.