Alles goed verlopen!

Alles goed verlopen!

De bestelling was prima afgewerkt en�

De bestelling was prima afgewerkt en stond al klaar prima geregeld

Tevreden al waren wel 2 planken �

Tevreden al waren wel 2 planken gescheurd????

De website is duidelijk en�

De website is duidelijk en overzichtelijk. je krijgt snel een mail met de bevestiging. Puntje is dat de site soms wat traag is.

een product was niet meer op voorraad�

een product was niet meer op voorraad (balk van 3 meter) de medewerker die mij de producten gaf ,zei helaas hebben we niet meer,de collega aan de balie zei ,neem maar 3,60 mee, helemaal TOP.

Goed bedrijf

Goed bedrijf, goede service

Niet compleet, beschadigen en veelte laat geleverd

Niet optijd geleverd conform afspraak en niet compleet. Zou ik hier over terug gebeld worden maar nog niet gebeurd. Nu zelf woensdag (morgen) maar weer achteraan bellen! Zeer slechte service. Bij vorige bestelling waren er veel beschadigingen aan het geleverde materialen!

Goede en zeer vriendelijke service

Goede en zeer vriendelijke service

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen! Ik had maar 5 losse bakstenen nodig. Als groothandel had PM zo'n ordertje natuurlijk kunnen weigeren maar niets daarvan. Ze lagen keurig voor me klaar.

Alsnog de 15% korting teruggestort gekregen

Persoonlijk wat problemen met de website en hoerdoor de periode van 15% korting gemist. Zeer coulante regeling om deze gemiste korting alsnog terugestort te krijgen. Prima service.

Voor de 2e maal iets laten bezorgen en�

Voor de 2e maal iets laten bezorgen en voor de 2e maal iets op aan te merken. 1e zending viel er een pot verf over tuinhout tijdens transport. Dit overigens keurig opgelost door pontmeyer middelburg. Nu plafonddelen laten bezorgen. Deze zaten in de vrachtwagen al gemonteerd van waar ik dacht die zijn niet geheel ongeschonden aangekomen. Met spanbanden vastgemaakt aan de zijkant van de wagen zonder dat er een bescherming was aangebracht aan de zijkant. Gelukkig niet dermate beschadigd dat ik andere panelen moet regelen maar het is helaas wel zichtbaar. Voor de rest prima zaak in MIddelburg, altijd netjes geholpen. Maar qua vervoerders kan er nog wel wat verbeterd worden mijn inziens.

Fijne zaak in Ijsselmonde.

Fijne zaak in Ijsselmonde.

Misschien iets sneller reageren nadat�

Misschien iets sneller reageren nadat de plaatste order wordt verwerkt

Vriendelijk geholpen en goede kwaliteit�

Vriendelijk geholpen en goede kwaliteit geleverd

Goed advies

Goed advies, stond klaar zoals afgesproken

Ondanks onderbezetting door corona en�

Ondanks onderbezetting door corona en daardoor een beetje miscommunicatie, is alles correct op adres afgeleverd en niet aanwezig item per post dag later ontvangen.

Netjes geleverd

Netjes geleverd, maar transport was niet zoals afgesproken vantevoren aangemeld. Gelukkig was ik thuis, maar dat had ook anders kunnen zijn.

Alles snel en goed geregeld????????

Alles snel en goed geregeld????????

heerlijk bedrijf

heerlijk bedrijf, goeie kwaliteit en ook de zaag service is fijn

Alles ging perfect moest alleen even�

Alles ging perfect moest alleen even wachten op een vrije medewerker .

Wordt super geholpen top mensen

Wordt super geholpen , en heel mee denkend

Prima service en voldoende voorraad

Prima service en voldoende voorraad

Netjes op de aangegeven tijd geleverd

Netjes op de aangegeven tijd geleverd, goed op de hoogte gehouden

Super goed geholpen

Super goed geholpen

Voor het eerst bezocht

Voor het eerst bezoek gebracht aan vestiging in Almere buiten. Wat een fijne zaak en mensen werken daar. Meer dan voldoende kennis en ervaring aanwezig. Duidelijk aangegeven wat de procedures zijn voor het bezoek. PERFECT!

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.