Voor het eerst bezocht

Voor het eerst bezoek gebracht aan vestiging in Almere buiten. Wat een fijne zaak en mensen werken daar. Meer dan voldoende kennis en ervaring aanwezig. Duidelijk aangegeven wat de procedures zijn voor het bezoek. PERFECT!

Prima geregeld

Prima geregeld, voordelig en goed ????

Snelle service goede spullen!

Snelle service goede spullen!

Voor het eerst besteld bij PontMeyer

Voor het eerst besteld bij PontMeyer. Website is overzichtelijk. Na bestellen was de leverdatum echter onduidelijk. Ondanks de kleine bestelling werd hij op 3 (!) dagen geleverd, elke keer met grote vachtauto. De laatste levering was 1 osb plaat met flinke gat erin, maar geen zin meer in nog meer gedoe dus hem toch maar geaccepteerd.

Nette snelle en vriendelijke service

goed advies en goede materialen

goed advies en goede materialen

goede service

goede service

Gemak van bestellen

Gemak van bestellen. Overzichtelijke website. Wat ik persoonlijk jammer vindt is het volgende. Wij zijn een zorginstelling. U kunt begrijpen dat wij meestal geen bestelling plaatsen die boven het bedrag komt dat het gratis bezorgt wordt. DIt in tegenstelling tot andere groothandels waar wij bestellingen plaatsen. Ik heb het dan over een Destil ,TU of Polvo Het gaat bij ons dan ook om klussen en niet om projecten. Afhalen is voor ons meestal geen optie, kost te veel tijd en hebben niet altijd vervoer beschikbaar. Ik begrijp heel goed dat transport ook kosten met zich mee brengt en zou liever zien dat de prijzen van het gehele assortiment iets omhoog gaan . Maar goed dit is mijn mening en vind het verder een fijne zaak om mijn bouwmaterialen te bestellen en zal dat ook zeker blijven doen.

Jammer dat het laat bezorgd werd

Jammer dat het laat bezorgd werd Het zou tussen 12.30 u en 15.30 bezorgd worden dus moest ik een vrije middag nemen Het werd uiteindelijk pas om 18.15 u bezorgd De rest prima vriendelijke chauffeur

Rabat delen

Acuut Rabat nodig, had niet voldoende voor mijn klus. Pontmeyer de enige nog die de juiste had. Snel, netjes en kwalitatief goed

Bestelling netjes gebracht

Bestelling netjes gebracht

Prima en snel geholpen bij vestiging�

Prima en snel geholpen bij vestiging Wormerveer.

Goede klantenservice

Twee keer met klantenservice gesproken ivm onzekere voorraad. Heel vriendelijk geholpen. Toen een product later alsnog aanwezig bleek is dit toegevoegd aan mijn eerdere bestelling zodat ik geen distributiekosten hoefde te betalen.

Alles prima in orde

Alles prima in orde

Bedankje

Mijn bestelling geplaatst via een overzichtelijke website. De levering werd snel en door een vriendelijke chauffeur thuis bezorgd. Goed werk!

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, alles aanwezig. Nog even benieuwd of ik wat ongebruikt materiaal makkelijk kan retourneren

Goede service!

Goede service!

prima zaak

prima zaak, prima spul

Op tijd en kwalitatief goed materiaal.

Op tijd en kwalitatief goed materiaal.

Zeer tevreden over de bestelling en de�

Zeer tevreden over de bestelling en de afhandeling..

Uitstekende service

Uitstekende service

Zeer goede service en�

Zeer goede service en kwaliteitsproducten. Snel thuis geleverd. Bezorgkosten zijn wel hoog als je geen bulk besteld.

Prima tevreden goede service en�

Prima tevreden goede service en prettige behandeling

Uitstekend.

Uitstekend.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.