Belachelijke levertijd, je kan beter langs de winkels gaan

Belachelijke levertijd

Online bestelling geplaatst en volgende�

Online bestelling geplaatst en volgende dag opgehaald. Ging prima en snel.

Ik ben tevreden

Alles werd binnen drie dagen voor de deur bezorgd. Goede kwaliteit.

Altijd fijn winkelen.

Altijd fijn winkelen.

Geen directe hulp in de winkel

Geen directe hulp in de winkel, spullen lagen �blijkbaar� wel ergens klaar. Ook wordt er een factuur met betaalverzoek achteraf gestuurd terwijl er van te voren via de website al is betaald. Veel gedoe voor een stukje hout.

Prima product en service

Prima product en service, alleen jammer dat de vrachtwagen niet op de afgeproken tijd kwam, maar een halve dag later.

Prima service!!

Prima service!! Aardige mensen

Pro�s

Snel, volgens afspraak, levering compleet.

Snel en op tijd geleverd ondanks�

Snel en op tijd geleverd ondanks wegwerkzaamheden

Hout opgehaald

Hout opgehaald, werd direct geholpen waar het lag. Betaling bij de kassa snel en correct. Deskundig en vriendelijk personeel.

Goed geregeld via online besteeld.

Goed geregeld via online besteeld.

Kraaldelen

Goed materiaal kunnen aanschaffen om een jaren 20 huis traditioneel te kunnen afwerken.

Terzakekundig

Vriendelijk, hulpvaardig en terzakekundig. Online bestellingen verlopen minder goed dan de winkelbezoeken. Uitstekend tevreden.

Levering is uitstekend.

Levering is uitstekend. Kwaliteit van materialen onvoldoende.

Fijn geholpen en snelle levering�

Fijn geholpen en snelle levering waarvoor dank

Levering tussen 07 en 11 kwam om 15u.

Levering tussen 07 en 11 kwam om 15u.

Gemiddeld is wat het is

Gemiddeld is wat het is, bestelde artikelen konden na 5 werkdagen afgehaald worden. Prijzen zijn niet hoog, maar ook niet echt scherp. Geleverd materiaal is wel van goede kwaliteit, er zat 9mm dik OSB plaatmateriaal bij, dit was NIET KROM en de hoeken zijn INTACT, dat is bij een bouwmarkt wel eens anders. Hetzelfde geld voor de gipsplaten, deze zijn geheel in perfecte staat. Dus dat is dan wel een zeer sterk punt van deze zaak.

Kwaliteit

Levering en kwaliteit helemaal super! Enkel de zoekbegrippen kunnen beter in de webshop.

Fijne partner

Fijne partner

Was goed voor elkaar

Was goed voor elkaar Reed naar binnen inladen en klaar Kom zeker terug

Ik heb online dan een eiken plank�

Ik heb online dan een eiken plank besteld en als je dan zag wat voor een plank er afgeleverd was, de tranen schieten je dan in de ogen! (Alle kanten krom en gescheurd) Ik het beste eruit gezaagd en gebruikt omdat het niet kon wachten! Daarom bestel ik maar weinig online, zelf uitzoeken blijft het beste! Ik snap ook niet dat zoiets dan meegegeven kan worden!

Goed geholpen

Goed geholpen

Snelle levering en top hout

Snelle levering en top hout

Behulpzaam personeel

Behulpzaam personeel. Veel keus!

Goede behandeling

Goede behandeling

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.