Goed te woord gestaan

Goed te woord gestaan

Snelle levering. Prima product (vensterbank) tegen redelijke prijs.

Deel van de bestelling zat er niet bij

Deel van de bestelling zat er niet bij. Heb ik over gebeld. Dus geen bericht van Pontmeijer uit. Een maand later is dit restant bij mij thuisgebracht. Verder was de populieren plaat van 18 mm heel goed verpakt en absoluut schadevrij! De andere spullen waren ook in orde.

Bestelling lag niet klaar en ze wilden�

Bestelling lag niet klaar en ze wilden hem ook niet bezorgen terwijl de fout bij hen lag.

Mijn levering was incompleet

Mijn levering was incompleet. Pontmeyer reageerde vervolgens pas na verschillende pogingen tot contact en slaagde er tot nu toe niet in het ontbrekende na te leveren. Ik wacht nog steeds op antwoord. Ondertussen heb ik alles wel vooraf betaald.

Makkelijk besteld, snel bezorgd

Makkelijk besteld, snel bezorgd

Vlotte service

Vlotte service

Prima balken aangeschaft

Prima balken aangeschaft. De 1 wel iets krommer dan de ander. Was voor mijn doeleinde niet heel belangrijk. Balken waren wel even te smal voor het goede. Had 50x50x300 besteld maar kreeg 42 x 42 x 300 binnen.

Prima geholpen

Prima geholpen. p.s. Moet voor ieder stuk hout deze vragen invullen!?

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Een top bouwmarkt.

Snel, makkelijk en vriendelijk! Een top bouwmarkt.

Ben snel en netjes geholpen zowel bij�

Ben snel en netjes geholpen zowel bij de kassa als in het magazijn. Top

Hetgeen ik besteld had via het web kon�

Hetgeen ik besteld had via het web kon ik dezelfde dag ophalen. Top!

Perfecte service en alles stond klaar�

Perfecte service en alles stond klaar zo als afgesproken!

Vriendelijk en behulpzaam om je�

Vriendelijk en behulpzaam om je probleem op te lossen. Goede service!!

Het duurt veel te lang voordat er�

Het duurt veel te lang voordat er geleverd kon worden ( een week) en ook nog niet volledig.

Eerste levering hout was nat

Eerste levering hout was nat, maar dat hebben ze keurig opgelost en de volgende dag meteen nieuw hout geleverd! Kwaliteit van de producten is top.

artikel was niet op voorraad

artikel was niet op voorraad; toch kreeg ik een mail dat ik het af kon halen in de door mij geselecteerde vestiging. bij aankomst was het er dus niet. Er ging (gaat) dus ergens iets niet goed, waardoor ik het project met 2 weken moest uitstellen met alle planningen en sores van dien

Fijne webshop

Duidelijke webshop, snelle afhandeling van de order, netjes geleverd!

Was niet zo blij met het feit dat ik�

Was niet zo blij met het feit dat ik informatie kreeg per telefoon over aanwezig hout maten dat bleek achteraf niet te kloppen. Ik heb online besteld en opgehaald in Alkmaar. De service was wel een beetje slordig.

Alle spullen in goede orde ontvangen

Alle spullen in goede orde ontvangen. Goede levering en optijd.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Bestellingen binnen een paar dagen compleet ophalen. Top.

Heemstede 5 sterren

Heemstede, Personeel vriendelijk, professioneel en geven goed advies. Afhalen staat alles netjes klaar. Helaas vanuit distributie 2 gipsvezel platen ontvangen met schade die door 2 kunststof spanbanden/ Tie wraps veroorzaakt is. Bij het inpakken niet netjes gewerkt voor de verzending naar Heemstede.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.