Tevreden alles correct verlopen

Online besteld en zonder problemen op de afgesproken dag op kunnen halen.

netjes opgepakt

Iets besteld, wat de volgende dag klaarlag. Entree was wat onduidelijk en ik moest even wachten in de verwarring. Men had me mogelijk niet gezien. Niks mis mee. Men gaat keurig om met de situatie rondom corona.

Bestelling geplaatst en op afgesproken�

Bestelling geplaatst en op afgesproken tijd netjes bezorgd, voor de deur gezet. Website mag iets sneller tijden s plaatsen van meerdere artikelen (of Project) is site tergend langzaam.

top service en meedenkende medewerkers

top service en meedenkende medewerkers. Precies wat je nodig hebt

Mutliplex paneel zoek.

Mutliplex paneel zoek. 1 multiplex paneel besteld. Bij ophalen hebben ze 45 minuten naar het paneel gezocht voor ze het hadden gevonden.

slechte service personeel

kom om 10 voor 5 aan( tot 5 open) dan kijken ze je al aan van wat je nog komt doen?? na mij werd gelijk de poort gesloten. tot 5 uur open betekend tot 5 uur klanten binnen laten lijkt mij. verder is er vaak iets niet op voorraad.

Prima service, ga zo door!

Uitstekend bedrijf,s,morgens besteld en�

Uitstekend bedrijf,s,morgens besteld en kon het s,middags ophalen,je word heel netjes geholpen door de medewerkers,heel goede service . Groeten Gerrit Rensink

Vlot snel en vriendelijk.

Vlot snel en vriendelijk.

Dames aan de telefoon van de webshop�

Dames aan de telefoon van de webshop die geen compassie tonen of hebben met een klant en niet uit hun luie stoel willen komen als de klant ( mogelijk een ouder persoon en niet erg bekend met betalen via ideal) problemen heeft met betalen.

Goede service en klantvriendelijk top�

Goede service en klantvriendelijk top bedrijf

Goeie professionele hulp

Goeie professionele hulp, geen probleem om materiaal op maat te zagen om passend te maken voor de auto.

Goede service, vriendelijke en behulpzame werknemer van het magazijn

Graag tot ziens

Er was wat spraakverwarring of we onze bestelling nu wel of niet compleet mee zouden kunnen nemen. Maar, alles is ter plekke opgelost. We zijn blij huiswaarts gegaan om te bouwen! Graag tot ziens!

goede spullen en keurig snel volgens�

goede spullen en keurig snel volgens afspraak aan huis geleverd

Slechte bereikbaarheid op de website

Slechte bereikbaarheid op de website, moet telkens inloggen

Snelle service en levering!!

Snelle service en levering!!

Goede levering

Goede levering

Goed en snel geholpen en hebben heel�

Goed en snel geholpen en hebben heel veel, ook via website makkelijk bestellen.

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf, goed geholpen!

Ik wist niet dat ik bij jullie als particulier kon kopen. En was heel blij dat ik daar mijn product kon bestellen en meteen kon komen afhalen. Nu de bouwmarkten gesloten zijn wegens covid19. Super service en goede prijzen.

Goede Service

Goede Service! Kon het dezelfde dag ophalen en werd vriendelijk geholpen.

21 november multiple besteld na 1x een�

21 november multiple besteld na 1x een email dat het iets.langer kon duren maar gemaild 1week voor kerst. Wordt er gezegd 23 dec moet ie binnen komen. Aja wachten dan maar weer. 1 week januari toch maar weer gebeld waar ie bleef nou eindelijk heb ik hem rond 15 binnen. Gekregen

Was goed en snel geregeld

Was goed en snel geregeld

Top geregeld

Via website besteld en betaald, afhalen en aan het werk met de klus. Top geregeld

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.