Snel besteld en snel afgeleverd

Snel besteld en snel afgeleverd

Altijd behulpzaam

Altijd behulpzaam

Mijn eerste bestelling was geen succes!

Mijn eerste bestelling was geen succes. Een plaat betonplex en vier ge�mpregneerde vuren balken laten bezorgen. Van de vier balken waren er twee niet goed (tot 1/3 van de dikte van de balk een schorsrand in de balken en hierdoor niet maatvast over de gehele lengte). Ik kon meer dan 3 meter weggooien en kwam dus tekort voor mijn project. Voor mij is het onbegrijpelijk dat de orderpickers dit niet vaststellen en deze balken apart leggen. Het ging maar om vier balken... deze laat je toch niet in deze staat de locatie verlaten? Gebeld met het telefoonnummer op de vrachtbrief... Dit is het telefoonnummer van Alkmaar. Vervolgens zeer onvriendelijke te woord gestaan want het betrof een webshop bestelling en dan moet je Zaandam bellen? Waarom zet je dan dit nummer op de bon vraag ik mij nog steeds af?? Daarnaast een hele discussie over het ordernummer. Dit moest boven op de vrachtbrief staan.. Ik heb echt tien keer gekeken, maar het staat er echt niet op hoor... Later zag ik het wel staan bij de individuele producten op de vrachtbrief..., maar dat werd mij niet verteld.... Via Zaandam uiteindelijk toch nog goed geholpen. Daar wel vriendelijke mensen. Na wat aandringen kon ik de balken ruilen in Oudkarspel zodat ik toch mijn klus kon afronden. Vraag blijft..... waarom niet meer aandacht besteden aan de uitgangscontrole. Dit scheelt bij de klant een boel tijd en frustratie en scheelt bovendien een hoop extra werk voor de PontMeyer medewerkers. Er zijn nu in totaal toch vier man bezig geweest met het herstellen van deze fout, terwijl ze het ook in ��n keer goed hadden kunnen doen....

Prima geregeld en op tijd!

Prima geregeld en op tijd!

Ook betrokkenheid bij particuliere klant.

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen met duidelijke betrokkenheid; ��k bij de particuliere klant die van harte welkom is en met evenveel enthousiasme wordt geholpen als de grote zakelijke opdrachtgever.

Snelle service, eenvoudige pickup binnen in magazijn met auto. Dus droog laden!

snelle afhandeling en goede levering

snelle afhandeling en goede levering

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen

Goed en vlot!

Goed en vlot!

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle afhandeling van de bestelling. Keurige communicatie over het tijdstip van levering en door de chauffeur.

Besteld en opgehaald!

Besteld en opgehaald! Prima geregeld!

Vriendelijke mensen wel even eerst de�

Vriendelijke mensen wel even eerst de bon ophalen bij de kassa dan pas je spullen. Daarna super snel en vriendelijk geholpen!

Ophalen bouwmateralen

Prima gereged.

Materialen besteld. Zelfde dag nog opgehaald. Goed geholpen en coronaproof. Kan niet beter.

bestelling adequaat aangepast vanwege�

bestelling adequaat aangepast vanwege het niet op voorraad zijn van een besteld product. Snelle afhandeling via mailcontact. super

Super service!

Super service!

Snel vriendelijk en goed!

Snel vriendelijk en goed!

Makkelijk bestellen via webshop en�

Makkelijk bestellen via webshop en snelle levering (producten waren op voor raad)

tevreden

ik vind t wat omslachtig als particulier dat je eerst een account moet maken voor je prijzen ziet. verder prima, bestelde vurenhout was vrij vies/stoffig maar voor mijn toepassing was dat niet zo erg. Vlotte levering.

Klantvriendelijkheid ten top

Klantvriendelijke webshop met up to date voorraadinformatie. Snel en eenvoudig bestellen. Buitengewoon vriendelijke mensen ontvangen je om het materiaal op te halen.

Wordt snel en netjes geholpen.

Wordt snel en netjes geholpen.

Netjes geholpen vriendelijke mensen

Netjes geholpen vriendelijke mensen

Prima geregeld en goede communicatie.

Prima geregeld en goede communicatie.

Onderdelen waren beschadigd door�

Onderdelen waren beschadigd door onzorgvuldig vastbinden (te strak).

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.