Prima en vriendelijke service

Prima en vriendelijke service. Ruim assortiment. En voordelig!

Online bestellen gaat prima. Kan beter

Online bestellen gaat prima. Na 13:00 bestellen is inderdaad pas overmorgen halen, ook al staat er direct af te halen (al gaat het om een pakje schroeven). Bij een professionele webshop zoals toolstation gaat dat een stuk sneller.

Prima hulp en service

Prima hulp en service

Gewoon goed

Gewoon goed. Wel op de website hebben ze bepaalde sub groepen van artikelen waar niks in staat of geen producten voor hebben . Dus overbodig , hou het overzichtelijk . Verder prima .

Top geregeld

Top geregeld

Prima snelle levering

Prima snelle levering. Ook complimenten voor de vriendelijke wijze van aflevering. Ons erf is niet overal even toegankelijk maar de lading werd perfect neergezet.

Super handig die drive in.

S'morgens besteld en s'middags gehaald. Zo kan de bouw doorgaan. Super handig.

Zeer goede service en leveren ook�

Zeer goede service en leveren ook wanneer ze dit beloven.

Prima kwaliteit

Beetje jammer dat de chauffeur mijn kleine vriendinnetje niet even wilde helpen met naar binnen sjouwen.. verder prima

Pontmeyer Groningen

Pontmeyer Groningen, daar waar je goed wordt geholpen. Vriendelijk en correct.

Ze waren te vroeg (5:50) en ik lag nog�

Ze waren te vroeg (5:50) en ik lag nog te slapen, dus hebben ze het op de stoep achtergelaten. Normaal zou dit niet echt handig zijn, maar in deze drukke tijden zijn we vooral blij dat ze snel bezorgen!

Groot assortiment en snelle�

Groot assortiment en snelle mogelijkheid op om te pikken

Prima geholpen na mijn bestelling,

Prima geholpen na mijn bestelling,

Als ik iets heb besteld staat er dat ik�

Als ik iets heb besteld staat er dat ik het de volgende dag meteen kan ophalen en dat klopt dus niet . Het is onduidelijk dat er nog een bevestiging mail moet zijn . Het is ook wel raar dat je dus als je al een order hebt en de spullen liggen in de winkel ze niks aan je mee willen geven omdat je geen bevestigingsmail hebt gehad .

Slechte info op website

Zowel op de website als in de mail stond dat ik het dezelfde dag kon ophalen maar blijkbaar stond er vrij onduidelijk op de website dat het vanaf de volgende dag was. Ik moest dus twee keer rijden en dat was best raar aangezien je zo min mogelijk mogelijk contact momenten moet hebben. Medewerkers hadden geen enkel begrip voor de situatie en waren nul flexibel.

Goed en betrouwbaar bedrijf met zeer�

Goed en betrouwbaar bedrijf met zeer goede materialen

Bestelling stond klaar om opgehaald te worden als particulier �

Bestelling stond klaar om opgehaald te worden. Gelukkig kan je hier als particulier je bestelling plaatsen via internet tijdens de lockdown. Uitstekend initiatief.

Bestelling stond netjes klaar ??

Bestelling stond netjes klaar ??

Klantvriendelijkheid ten top

Op de filialen Amsterdam Oost en West zeer klantvriendelijk behandeld. Vrolijk en opgewekte medewerkers met kennis van zaken.

Helemaal top

Super goed geholpen door de telefoon mensen met kennis daar. Deur plus kozijn besteld en werd binnen 2 dagen geleverd, goede snelle levering. Goede kwaliteit en pas vorm. Binnenkort volgen er meer bestellingen daar.

Zeer correcte en vlotte levering

Zeer correcte en vlotte levering. Zeer tevreden. Ook telefonisch snel te bereiken.

Snel en goede service

Snel en goede service. 1 product was verkeerd geleverd. Na een telefoontje had ik het goede product binnen 1.5 uur. Ze hadden een stagiair op pad gestuurd. Echt top!

Prima service : �s morgens via webshop besteld, andere morgen kon het worden opgehaald en bij het laden werd iok nog geholpen. Top!!

Groot assortiment

Groot assortiment, snelle service en prettige mensen

Het zou nog geautomatiseerder kunnen

Het zou nog geautomatiseerder kunnen. Moet eerst het product inladen dan moet ik de winkel in. Daarna moet de bestelling gezocht worden en daarna krijg ik een muntje om eruit te kunnen rijden. Teveel handelingen en mensen bij betrokken. Krijg daarna ook nog eens per post een rekening toegezonden die ik al had per mail en ook in de winkel. Erg veel bevestigingen voor 1 zak roodband. Verder was ik wel blij met het feit dat ik in jullie winkel terecht kon.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.