Prima. Alle spullen geleverd

zeer lange levertijd deuren

4 Binnendeuren besteld waarvan de levertijd om en nabij de 4 weken zou bedragen. Dat vond ik al wat kort maar toch besteld. De bevestiging van mijn bestelling duurde een maand en de deuren worden over 3 maanden geleverd. Ben ik dus niet blij mee. Verder een prima zaak daar niet van en daarom ook nog 3 sterren gegeven. Alles is uiteindelijk geleverd. De deurkrukken kwamen drie weken na de deuren en zijn door PontMeijer persoonlijk gebracht. De oorzaak lag niet bij PontMeijer maar bij Svedex, die maken er echt een zootje van en de kwaliteit laat trouwens ook te wensen over. Goede service van PontMeijer in deze en de review aangepast naar 5 sterren!

Zoals altijd stipte bezorging en juiste�

Zoals altijd stipte bezorging en juiste bestelling

Snel geleverd, een bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen.

Goed personeel in emmeloord

Goed personeel in emmeloord. Had via de site besteld dat duurde wel heel lang voor het binnen was een aantal weken.

goede service

Online besteld en de producten werden voor me gehaald. Het was zelfs zoeken naar de dorpels, maar dat was geen probleem. Top!

Fijne medewerkerstevredenheid verstand�

Fijne medewerkerstevredenheid verstand van zaken hebben, mee denken en alles leveren zoals is afgesproken,heb er een heel goed gevoel over

We zijn goed en snel geholpen.

We zijn goed en snel geholpen. de levering op de aangegeven datum is perfect verlopen

Top service!

Snel geleverd! Een van de platen was beschadigd. Met een mailtje was het geregeld en de volgende dag werd er al een nieuwe plaat geleverd. Top service en vriendelijke mensen!

Goeie service

Makkelijk online bestellen en goeie service. Snelle en nauwkeurige levering tot in de garage. Perfect

Mijn bestelling is afgeleverd op de dag�die was afgesproken

Mijn bestelling is afgeleverd op de dag die mij is meegedeeld. Vervelend vond ik dat er in de bevestigingsmail staat dat er rekening mee moet worden gehouden dat de aflevering vanaf 06,30 uur kan komen, dus wel erg vroeg, maar inmiddels begrijp ik dat ik een keuze had om een half uur van te voren gebeld te worden. dit heb ik helaas niet aangegeven bij de bestelling. kotom:dat is prachtige service. ook de welkomstbonus af 50 eur ex. prima.! kortom: zeer tevreden.

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd, snelle levering, goede service

Super fijne bouwmarkt waar ik graag�

Super fijne bouwmarkt waar ik graag kom. Vooral met de auto so makkelijk. Maar bezorgen is ook enorm goed bevallen

Goed geregeld

Goed geregeld Snel weer weg

Goed materiaal

Goed materiaal, maar wel wat lange levertijd

Bestelling compleet en exact volgens�

Bestelling compleet en exact volgens afspraak geleverd

Goed geregeld

Goed geregeld, in Hilversum opgehaald, lag klaar

Snelle en eenvoudige service

Online bestelling die snel afgehaald kon worden.

Snel bezorgd.

De bestelling is snel bezorgd tegen een schappelijk tarief. Goede communicatie van de chauffeur. Was in het begin bang dat de bestelde gipsplaten wellicht kapot aan zou komen, zoals bij de grote oranje bouwmarkt soms is. Echter alles keurig voor elkaar.

netjes volgens afspraak geleverd

netjes volgens afspraak geleverd

Hele mooie winkel

Hele mooie winkel. Je crost zo met je waggie naar inside de zaak en knikkert de boel in op of achter je waggie betalen en weer verder. Niks meer kiloometers sjouwen. En 7:00 open dus ook nie te laat op je wark nie. en altijd gezellig in de zaak bij den-haag en utrecht

ik had een bestelling gedaan en is mooi�

ik had een bestelling gedaan en is mooi op tijd geleverd en netjes dank jullie wel.

Waar je bij andere bedrijven met�

Waar je bij andere bedrijven met levertijden van 8 - 10 weken rekening moet houden, levert Pontmeyer gewoon binnen 2 werkdagen. Steengoed.

Perfect zo�n drive in die om 7:00 open�

Perfect zo�n drive in die om 7:00 open is!

Super vlotte levering

Super vlotte levering. Alles keurig verpakt.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.