Bestelling was idd op voorraad en�

Bestelling was idd op voorraad en stond klaar om af te halen.

Bestelling kon makkelijk worden�

Bestelling kon makkelijk worden geplaatst. Werd snel geleverd. Uitstekende service. Dank!

Prima materiaal en dito personeel

Prima materiaal en dito personeel

Alles was super geregeld en top�

Alles was super geregeld en top kwaliteit! Zat helaas wat kleine beschadiging aan de mdf plaat maar dat kan komen door transport. Verder heel tevreden

Goed advies

Goed advies, snel geleverd aan de vestiging in amerfoort zodat ik het kon ophalen. Zonder extra kosten. Geen extra kosten voor het zagen. Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel. Top

Prima service, we werden netjes gebeld van te voren. Alleen jammer dat het niet in het afgesproken tijdslot was.

Product echt te laat geleverd en BTW�

Product echt te laat geleverd en BTW factuur kon niet meer aangepast worden wat teleurstelend is.

Geleverd wat ik besteld had

Geleverd wat ik besteld had. Prima

Online bestelling gedaan regelmatig�

Online bestelling gedaan regelmatig feetback gehad. Bestelling netjes en conform afspraak geleverd.

Online bestelling werd op de�

Online bestelling werd op de afgesproken tijd afgeleverd en de chaufeur heeft zijn best gedaan het op een zo makkelijke manier neer te zetten voor ons. Hij moest wat toeren uithalen om over de stortbak heen en om een boom de spullen in onze voortuin te plaatsen. HELD!!!

De producten waren snel en goed�

De producten waren snel en goed beschikbaar. Prettig contact met de medewerkers. Een aanrader als je snel goede spullen nodig hebt.

behulpzaam

behulpzaam, service en oplossingsgericht, kennis van vak

gewoon goed

gewoon goed.

Prima ervaring met PontMeyer

Prima ervaring met PontMeyer. Makkelijk bestellen en snel thuis bezorgd

Goede kwaliteit voor goede prijs

Goede kwaliteit voor goede prijs. Makkelijke website. Vriendelijke , behulpzame mensen.

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

goede service

snelle levering, bericht voor het ophalen service voor het op maat zagen

Goed geholpen en goede service

Goed geholpen en goede service

Goed en snel geleverd

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Goede prijs en kwaliteit.

prima geholpen

Ook voor een enkele plank werd ik prima geholpen. (Beetje overdreven dat ik daarna ook nog eerst een pasje per post kreeg, en daarna nog een factuur per post, maar ik snap wel dat dat in het systeem zit.)

Snelle levering en ter plakke zagen�

Snelle levering en ter plakke zagen zelfs op zaterdag was geen probleem. TOP!

Prima service!

Prima service, nette producten!

Snel besteld en bezorgt

Snel besteld en bezorgt

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.