Goed product

Goed product, makkelijk bestellen. Enige wat fout ging was dat de bestelling niet per email werd bevestigd.

ik werd prima geholpen en kon de�

ik werd prima geholpen en kon de bestelling snel ophalen. De volgende dag kwam ik nog een plank tekort en ook dat werd soepeltjes opgelost.

Werkt perfect

Werkt perfect

Snelle levering,goede snelle�

Snelle levering,goede snelle communicatie, prima service

nette af handeling

nette af handeling

Tevreden klant!

Levering van de goederen op de afgesproken tijd, materiaal van goede kwaliteit. Vriendelijke bezorging.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Uitstekende bestelling

Uitstekende bestelling. Duidelijke afspraak omtrent levering en een zeer goede communicatie.

Snel besteld en snel tijdig geleverd.

Snel besteld en snel tijdig geleverd.

namiddag besteld s�chtens al gereed.

namiddag besteld s�chtens al gereed.

Direct geholpen

Direct geholpen. Duidelijke communicatie

Bestelling PontMeyer Winterswijk

Vanuit Frankrijk via internet de bestelling gedaan en het stond klaar zoals afgesproken. Tevens wat extra materiaal meegenomen en advies ingewonnen. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Kom zeker weer.

correcte levering

correcte levering

Goede snelle service

Goede snelle service

'S morgens online besteld en twee uur�

'S morgens online besteld en twee uur later afgehaald. Alles stond klaar??

gemiddeld

Bestellen en website zijn prima, zijn alleen niet vooraf gebeld door de transporteur (wel aangevinkt).

Heldere communicatie

Heldere communicatie; echter kleine beschadiging aan plaatmateriaal, zelf maar hersteld

alles aanwezig en vriendelijk geholpen

alles aanwezig en vriendelijk geholpen

Zeer net geordend bedrijf

Zeer net geordend bedrijf

Mooi recht hout

Mooi recht hout. 1 dag na on-line bestelling reeds geleverd. Het betrof pakketje hout voor timmeren van garage deur.

Snel geregeld

Snel geregeld, helaas was de internet bestelling niet klaar gelegd. na even wachten was het snel geregeld.

Goed advies, snelle levering, goede service!

Meewerkende chauffeur die t bestelde�

Meewerkende chauffeur die t bestelde hout zo dicht als mogelijk bij de ingang van de tuin heeft geplaatst

statiegeld

Ik heb nog een pallet zit daar statiegeld op?

Goede website

Goede website, groot assortiment.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.