Goed geholpen

Goed geholpen. Bijzonder prettige ervaring.

Bestelling snel doorgezet en goed�

Bestelling snel doorgezet en goed geholpen in het magazijn. Zo hoort het!

Goed geholpen

Goed geholpen, alsof ik de grootste klant was ;)

Uitstekende afhandeling van de�

Uitstekende afhandeling van de bestelling.

Snelle levering uitstekende kwaliteit

Uiterst tevreden over de kwaliteit en de snelle levering van de materialen.

Goede service en prima voorraad

Goede service en prima voorraad

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snelle en flexibele levering. Top!

Snelle bezorging prima materiaal ik ben�

Snelle bezorging prima materiaal ik ben er blij mee

Ging super en iedereen hield zich goed�

Ging super en iedereen hield zich goed aan de 1,5 mtr regel , top zeker weer

prima, levering vlekkeloos verlopen

uitstekende service

uitstekende service

Afschuiven

Het beste is om hier geen zaken mee te doen. Wanneer men mailt dan schuift men dit graag door aan de afdeling. Beter is om naar de Hornbach te gaan. Dat kost minder en helpen ze je ook gewoon!

Goed geregeld

Goed geregeld. Bestellen, naar de gekozen vestiging rijden en in no time heb je de spullen in of op de auto.

Vlotte afhandeling van de bestelling

Vlotte afhandeling van de bestelling, helaas wat lichte transportschade aan de OSB plaat!

Prima service. Online bestellen en betalen, bij de winkel binnen rijden inladen en weer door.

Product goed

Product goed, snelle en keurige levering.

Via site besteld

Via site besteld. Communicatie via mail verliep verder prima En spullen werden binnen juiste tijdvak geleverd.

We zijn goed en snel geholpen

We zijn goed en snel geholpen

Snel geleverd en behulpzaam met lossen�

Snel geleverd en behulpzaam met lossen speciaal in deze coronatijd

Keurig op tijd

Keurig op tijd, goede afspraken rondom levering. Aanrader!

Je kunt het hout prima bestellen bij de beste winkel pontmeyer.

Je kunt het hout prima bestellen bij pontmeyer.en een goede service bij bestellen en afleveren

Keurige bezorging

Keurige bezorging, op de juiste plek geleverd en op tijd Half uurtje van te voren gebeld door chauffeur zoals afgesproken

zeer tevreden met transactie..

Mooi hout , snel klaar gelegd voor afhaal. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden mst transactie. Nieuw als klant maar wel blijvend

Rechte steektrap

Vuren 38x235 voor het maken van een rechte steektrap besteld, twee dagen later netjes thuis afgeleverd. Snel en goed tegen mooie prijs.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.