Werknemers moeten onnodig op locatie werken en ondertussen raken mensen besmet met het het corona-virus.

Een familielid van mij werkt bij Pontmeyer. Hij moet op locatie werken, terwijl hij dat makkelijk thuis kan doen met een laptop. Dit vind ik onverantwoord nu het corona-virus veel slachtoffers maakt! Als ze graag willen dat de zaak goed loopt, kunnen ze beter zo veel mogelijk mensen thuis laten werken. Als er uiteindelijk meer mensen van het bedrijf ziek worden, zal de zaak toch minder winst maken. (En dat naar hun acties te zien- werknemers onnodig in gevaar brengen- hun enige doel).

Super service

Super service

Was netjes op tijd in het filiaal

Was netjes op tijd in het filiaal, en konden het zo pakken oor me.

Toppers zijn het

Toppers zijn het

Goed met minpuntjes

Goeie service zoals hulp met inladen en gratis gebruik van aanhanger. Minpuntjes: - planken 15 cm breed zijn in werkelijkheid eerder 14 cm breed waardoor ik planken tekort kwam. - leveren duurt aanzienlijk langer dan zelf halen

Pas op met bestellingen in het weekend als je deze maandag nodig hebt.

Bestellingen in het weekend worden pas de eerst volgende werkdag gecontroleerd. Een order in het weekend zal dus niet altijd op maandag geleverd kunnen worden al wordt deze indruk wel gewekt tijdens het bestellen. Volgens de klantenservice van Pontmeyer klopt het zoals ze het vermelden. Maar bij de vestiging die ik hierover belde hadden ze deze telefoontjes wel vaker. Blijkbaar Is het toch niet zo duidelijk voor iedereen en gebeurd er bovendien niet veel met deze informatie. Wees dus voorzichtig met bestellingen in het weekend.

snel geleverd

snel geleverd

Top en zelfs mijn mdf plaat nog op maat�

Top en zelfs mijn mdf plaat nog op maat gesneden

Goed en fijn bedrijf om mee samen te�

Goed en fijn bedrijf om mee samen te werken

gewoon snel en goed

gewoon snel en goed

Heel goede ervaring

snelle en correcte levering, kwalitatief prima spullen, duidelijke mailcommunicatie m.b.t. voorgang bestelling, chauffeur netjes op tijd en conform gemaakte afspraken. Aanrader!

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, wel lastig om de juiste onderdelen te vinden. Vriendelijke afhandeling en behulpzaam tijdens afhalen order

prima geregeld

prima geregeld

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, wel was 1 van de 2 18mm MDF platen ingedeukt aan de onderkant, ter hoogte van de transportbalken

Kwalitatief goed bedrijf

Kwalitatief goed bedrijf. Aanrader.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Bestelling lag al klaar en is opmaat�

Bestelling lag al klaar en is opmaat gezaagd en ingeladen. Suoer bediening

Slechte levering

Niet mogelijk om een tijdstip af te spreken ?! Daardoor was de werkdag al praktisch voorbij voordat de artikelen er waren, zeer slecht !!!

heel tevreden

Ik ben heel tevreden met de spullen die ik heb gekocht. En met alle advies die ik heb gekregen.

Ik ben tevreden over de machine en de�

Ik ben tevreden over de machine en de snelheid van leveren,. Ik vind het wel kinderachtig dat de ontbrekende broekriem haak en bevestigingsboutje niet na geleverd zijn. Ik heb daarom besloten om mijn volgende machine niet meer bij jullie te kopen.

Ophalen bestelling.

Werd vriendelijk geholpen in het magazijn en later op kantoor werd de aankoop effici�nt afgehandeld.

gewoon goede service.

gewoon goede service.

Dik tevreden over de afgelopen aankopen�

Dik tevreden over de afgelopen aankopen en vriendelijk personeel.

Goede kwaliteit hout en snelle levering

Goede kwaliteit hout en een snelle levering.

1 opmerking aangaande de levering.

1 opmerking aangaande de levering. Op woensdag bestelling gedaan en op maandag geleverd. Tijdstip levering later dan PontMeyer op de website belooft. Wij hadden vrijdag bezetting voor deze klus gepland.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.