1 beschadigd exemplaar van de 9 stuks

1 beschadigd exemplaar van de 9 stuks. Makkelijk om kunnen ruilen op de dichtstbijzijnde vestiging.

Prima zaak

Mensen die meedenken, vriendelijk en hulpvaardig. Ik kan niet meer wensen. Dank!

Super goed geholpen

Super goed geholpen , medewerker heeft me op deze aanbieding geattendeerd.Ik ging voor een duurder ,maar die was niet op voorraad en moest besteld worden. Goede advies gehad. Top!

Goede en vriendelijke behandeling.

Goede en vriendelijke behandeling.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld, waar voor je geld

Alles naar wens zelfs iets meer

Alles naar wens zelfs iets meer

Communicatie en afspraken kunnen beter

na het bestellen kreeg ik ontvangstbevestiging. Alles was op voorraad 2 dagen later kreeg ik een mail dat de schroeven die besteld had niet voorradig waren en of dit andere mochten zijn. Na mij akkoord bleef het stil. Na telefonisch contact met de vestiging werd de bestelling klaar gezet. Bij het afhalen stond de bestelling niet klaar en was zelfs een deel zoek. Ik moest een paar dagen later terug komen. Daar waar het toen wel klaar was. De vestiging heeft zijn best gedaan daar waar deze slachtoffer waren van de gebrekkige communicatie vanuit de webshop.

goed geholpen door mede werker om de�

goed geholpen door mede werker om de on-line bestelling te laden, er bleken wat producten transportschade te hebben die werden zonder meer vervangen door goede

Eenvoudig

Eenvoudig, soepel, vlot en correct. wat wil je nog meer.

Acurate en snelle afhandeling

Acurate en snelle afhandeling

Als ik op zoek ven naar professionele�

Als ik op zoek ven naar professionele bouwproducten koop ik doorgaans bij Pontmeyer. Doe dit al jaren. Zeer goede service en uitgebreid assortiment.

Top kwaliteit merantie!

Top kwaliteit merantie!

Te slecht voor woorden

Te slecht voor woorden. Heel Pontmeyer. Komen der afspraken niet na wat betref levering. Sturen herinneringen als problemen niet opgelost worden, met een extra vergoeding. Zeggen dan te blokkeren... maar gaan gewoon weer verder. Alleen hele grote afnemers zijn belangrijk voor de:e bedrijven. De kleine ondernemer behandelen ze gewoon als........ Ik ben er helemaal klaar mee.

eenvoudig via internet bestellen na een�

eenvoudig via internet bestellen na een mailtje staat alles klaar en kan opgehaald worden. goede service

Wat een aanfluiting....

Wat een aanfluiting.... Ik was op zoek naar gegalvaniseerde bouwstaalmatten. Gezien de afmetingen van dit product zijn deze niet om mee te nemen met de auto of aanhanger. Mijn hulpvraag om deze te knippen werd door de snotneus van een baliemedewerker van de winkel vol met gereedschap beantwoord met: "Heb je een schaar dan?" Als reactie gaf ik aan zo mogelijk een schaar van Pontmeyer te willen gebruiken. Baliemedewerker: "Die moet je kopen!" Een goed bedoelde poging van een klant om mij verder te helpen met een slijptol lukte helaas niet. Teleurgesteld ben ik weggegaan maar liep vrijwel gelijk bij een concurrent naar binnen waar ik w�l fatsoenlijk werd geholpen. Pontmeyer bedankt, voor deze wantvertoning. Ik weet nu waar ik niet moet zijn.

Bestelling verloopt prima.

Bestelling verloopt prima. Wat mij stoort is als ik een online bestelling doe dan kun je de factuur toch ook per mail versturen!! Krijg ik 3 dagen later over de post een brief met daarin de factuur. Totaal overbodig.

Underlayment

Aankoop van 5 platen underlayment 244 x 61. Goede platen, goede service

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Klantvriendelijk en grote voorraad

Klantvriendelijk en grote voorraad

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak. Producten (gipsplaten) niet heel zorgvuldig verpakt.

Behulpzaam een veel op voorraad

Voor het eerst hier een plaat hout (v313 spaanplaat) gekocht en werd vriendelijk geholpen door het personeel. Plaat werd naar wens gezaagd en ook nog naast de auto (drive in) gelegd. Heb er weer een nieuwe liefde bij ;)

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit

Goede service en vlotte levering

Goede service en vlotte levering zonder beschadigingen aan het materiaal. Een half uur voor de levering werd de komst van de chauffeur met een telefoontje aangekondigd. De prijs is misschien niet het allerlaagst van wat er te vinden is, maar de kwaliteit van het geleverde materiaal is goed.

Goed geregeld

Goed geregeld

Prima prijs kwaliteit en totaal afhandeling

Prima prijs kwaliteit. Niet direct altijd goedkoper, maar daar staat een super correcte afhandeling en communicatie tegenover. Top

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.