Mooie zaak, maar kwaliteit...

Mooie zaak (Nijmegen), vriendelijk personeel. Alleen bleek bij de levering van de bestelling 18 van de 69 vurenlatten te slecht om te gebruiken (voor een lattenwand): vol gaten waar ooit knoesten hebben gezeten en beschadigingen. Dit terwijl een medewerker juist had benadrukt dat het niet nodig zou zijn er veel extra te bestellen; de kwaliteit zou goed genoeg zijn. Het jammere is dat we nu alsnog die slechte latten de auto in moeten proppen om ze om te ruilen, terwijl ik juist �40 heb betaald om ze te laten bezorgen. Weggegooid geld dus. Overigens is de lattenwand (voor zover we 'm konden afmaken) mooi geworden, dat dan weer wel. later toegevoegd: @Danique van Pontmeyer: ik heb nooit underlayment en isolatie besteld, dus daar gaat iets mis, gok ik.

Ik ben blij dat U het bestelde volgens�

Ik ben blij dat U het bestelde volgens afspraak heeft geleverd en het voldeed Aan mijn verwachting??

Goede service.

Goede service.

Hout van slechte kwaliteit en�

Hout van slechte kwaliteit en hoekstalen waren vergeten mee te leveren. Wel een erg vriendelijke chauffeur.

Ideaal je bestelling online doen en de�

Ideaal je bestelling online doen en de volgende dag kan je alles halen

Duidelijk en snel

Goed alles kunnen vinden op de webshop en vlot geleverd

goede Service

Plaatsing op de goede plek. Netjes van te voren gebeld. Materiaal waren onbeschadigd. Zoals je het verwacht

Netjes geholpen

Netjes geholpen Helaas was het bestelde artikel niet meer aanwezig maar een ander artikel voor in de plaats gekregen

Eenvoudigheid van bestellen uitstekend

Eenvoudigheid van bestellen uitstekend, snelheid van levering goed alleen waren er bij mij een aantal balken en gipsplaten beschadigd. Inmiddels al contact gehad met de klantenservice en er wordt gekeken naar een passende oplossing.

Wordt erg fijn geholpen

Wordt erg fijn geholpen

Prettig geholpen

Personeel is behulpzaam en geeft adviezen.

goede service

goede service, goede produkten. Fijn bedrijf.. ga zo door

Prima volgens afspraak geleverd.

Prima volgens afspraak geleverd.

Top winkel

Top winkel. Zeer vriendelijk personeel

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure, stipte levering, behulpzame chauffeur ??

Correct behandeld en geleverd

Correct behandeld en geleverd

Levertijd versneld

Omdat de levering van langere planken lang zou duren, andere lengte gekregen die snel leverbaar was. Alles onder gunstige voorwaarden geregeld door de klantenservice, uit initiatief van Pontmeyer.

betrouwbare leverancier

betrouwbare leverancier, service en bereikbaarheid als er zaken niet helemaal goed zijn gegaan prima.

Prima, correct, snel!

Goede zaak!!!

Goede zaak Super aardige en behulpzame klantenservice en eerlijke prijzen.

Simpelweg goed product en correcte�

Simpelweg goed product en correcte levering.

Online bestelling prima afgehandeld!

Bestelling lag klaar op de vestiging, zoals aangegeven, en kon z� worden ingeladen: Prima hulp van personeel en vlotte afhandeling!

Goede service, snelle levering

TOP bedrijf.

Super service, duidelijke website, goede klantenservice. Ik had een bestelling gedaan toen bleek dat de maat MDF niet voldoende op voorraad was. Na overleg hebben we een andere maat besteld en kreeg ik de volgende dag alles geleverd met een te grote vrachtwagen voor de wijk. Ook geen probleem de super meedenkende chauffeur hij heeft met de kooiaap alles vanaf een grotere weg naar mijn huis gebracht. Kortom TOP bedrijf.

Particuliere bestelling

Particuliere bestelling. Helaas kon je geen tijdslot invullen voor tijd van bezorging. Verder prima levering tot aan de voordeur.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.