Snel en accuraat.

Snel en accuraat. 1 gipsplaat stuk, ook geen probleem. Netjes afgewerkt.

Goede bezorger

Goede bezorger. De lading, 95 rollen bitumen, waren lastig in de vrachtauto gezet en donderden er allemaal uit. Met zijn hulp is het toch netjes op de goede plek gekomen

Snel en makkelijk.

Naast de normale bestellingen was ik iets vergeten. Via webshop besteld en lag klaar bij afhalen. Top service

Zeer goed geleverd

Zeer goed geleverd

De bestelling stond nog niet klaar, maar was snel te verzamelen in het overzichtelijke magazijn. Personeel helpt je op een vriendelijke manier.

Zeer correcte en snelle levering van de�

Zeer correcte en snelle levering van de bestelde plinten

Goed materiaal en materieel voor een�

Goed materiaal en materieel voor een redelijke prijs. Daarbij een snelle service en op tijd geleverd volgens afspraak. Ga zeker vaker bij Pontmeyer bestellen.

vriendelijke medewerkers

vriendelijke medewerkers, goede prijs, groot assortiment.

goed advies en meedenken naar oplossingen

Duidelijk en begrijpbaar uitleg meedenken naar de juiste oplossingen. Zelfs persoonlijk overleg met de importeur gehad en advies gekregen. Victor Boucher Den Haag

Alles geheel volgens afspraak7

Alles geheel volgens afspraak7

Snel en correct

Snel en correct

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd, incl. half uur van te voeren een belletje Materiaal perfect

Prima levering

Prima levering, kompleet en op tijd.

Heel correcte levering

Heel correcte levering. Heldere, duidelijke website ook met goede info.

Prima afhandeling van de order.

Prima afhandeling van de order.

goede service en prijs/kwaliteit.

goede service en prijs/kwaliteit.

Snelle levering, was gepland i.v.m nog te bestellen onderdelen voor 1 week later maar kreeg de volgende dag het bericht dat hij over 2 dagen bij mij zou aankomen

Goeie service vriendelijk personeel

Goeie service vriendelijk personeel

perfecte levering op tijd!

perfecte levering op tijd! puntje van aandacht : De houtplaten mogen iets zorgvuldiger verpakt worden van de 8 platen waren er 7 beschadigd. geen drama en op te lossen maar als meubel maker interieur bouwer is het fijn als het iets subtieler kan. mvg sjoerd sies

Prima service en vriendelijke hulp bij�

Prima service en vriendelijke hulp bij het zagen1

Meedenkende chauffeur met goede service

Meedenkende chauffeur die de spullen precies op de gewenste plek heeft neergezet ondanks diverse obstakels

Goede communicatie en gelijk geld terug�

Goede communicatie en gelijk geld terug gekregen voor de geretourneerde materialen

Prima leverancier

Prima leverancier. Overzichtelijke website. Vriendelijke medewerkers

Super kwaliteit en goed geholpen

Super kwaliteit en goed geholpen

Goede service, snel antwoord op al mijn vragen en kwaliteit levering en producten.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.