Snel, vakkundig, vriendelijk

Snel geleverd, keurig vlak van te voren gebeld(had ik om gevraagd). Vriendelijke chauffeur. Keurige aflevering. Correspondentie via mail verloopt ook vlot. Kortom, aanrader.

On line besteld

On line besteld , na gebeld of betaling was ontvangen en kon gelijk terrecht. Super effici�nt

Duidelijk

Duidelijk, snel en goed qua bestellen en leveren. Top!

Alles staat altijd netjes op tijd klaar!

Alles staat altijd netjes op tijd klaar!

voor particulieren is het verschil�

voor particulieren is het verschil tussen kopmaat en nettomaat onnodig en verwarrend

Zeer perfecte afhandeling.

Zeer perfecte afhandeling.

Netjes contact

Netjes contact, ook met de chauffeur voor de levering.

Alles lag klaar bij het ophalen!

Alles lag klaar bij het ophalen!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Wel verschillend kwaliteit raamhout. Werd keurig (binnen) bezorgd.

Fijne winkel!

Fijne winkel!

Prima: vriendelijk, deskundig, servicegericht en vooral ook de juiste spullen in huis.

Goede service en snelle afhandeling

Goede service en snelle afhandeling

Zeer snelle en correcte afhandeling en�

Zeer snelle en correcte afhandeling en levering

Aardige mensen

Aardige mensen, prima geholpen, iedereen blij

Een nette afhndeling

Het is duidelijk, optijd en netjes geregeld.

Een zeer goede ervaring met de�

Een zeer goede ervaring met de medewerker aan de telefoon. Ook de chauffeur was actief en beleefd. Maar de bestelde goederen, met name de 38x890 waren van een onvoorstelbare slechte kwaliteit. Te krap en een aantal eenzijdig geschaafd. Voor mij de eerste naar zeker de laatste keer.

Conform afspraak

Conform afspraak, dagdeel bezorging ontvangen, tevens telefoontje chauffeur dat hij binnen 15 min. aanwezig zou zijn. Heeft volledig voldaan aan het verwachtingspatroon.

Klantvriendelijk en goed

Klantvriendelijk en goed

Goede materialen, goede info over de bestelling en supervriendelijk personeel. Een echte aanrader.

Prima advies en snelle levering.

Prima advies en snelle levering.

superservice

Chauffeur kon niet met de vrachtwagen in onze straat komen. Hij heeft plinten, kit en vensterbank lopend gebracht. Petje af. Bedankt voor de superservice.

aflevering materiaal wijkt af van orderbevestiging

aflevering materiaal wijkt af van bestelling en orderbevestiging, zonder overleg ( lengte moest zijn 270 cm, maar geleverd 540 cm) dus extra zaagwerk

Van bestellen tot bezorgen goed.

Mooie kwaliteit spullen en snelle bezorging

Eenvoudig besteld op de webshop en werd�

Eenvoudig besteld op de webshop en werd prima op de hoogte gehouden over het bestelde artikel . Opgehaald en goed geholpen bij het inladen.

Beton lateien 3 mtr

Ik ben prima geholpen bij het afhandelen van deze order. Lateien samen met een medewerker in de aanhangwagen geladen.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.