Goede service en alles precies volgens�

Goede service en alles precies volgens afspraak verlopen!

super geregeld

Ik wist dat ik hout nodig had ivm de bouw van een strandhuisje en kocht het toen het in de aanbieding was met de vraag of het op afroep kon blijven liggen en dat was akkoord. Echt super geregeld dus

Slecht geregeld,besteld en betaald via�

Slecht geregeld,besteld en betaald via de webshop.daarna een hoop gezeur moet het nog ophalen terwijl ik het allang in huis heb.daarna weer een rekening?ben er klaar mee.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Prima service!

Prima service!

Er werd aangegeven dat op maat zagen�

Er werd aangegeven dat op maat zagen alleen ter plekke op locatie kon worden geregeld. Dit bleek niet zo te zijn en hierdoor liep planning bij Nijmegen verkeerd. Gelukkig hebben ze mij prima geholpen en ea snel gezaagd.

Top service en keurig netjes geleverd.

Top service en keurig netjes geleverd.

Goed, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Niet meteen bevestiging maar verder top�

Niet meteen bevestiging maar verder top Ik kreeg eerste instantie niet meteen een bericht dat de bestelling was ontvangen. Naar een telefoontje uit eindelijk netjes volgens afspraak de levering ontvangen

Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen. Je review

Geweldige zaak

Geweldige zaak. je rijdt daar dus gewoon met de auto de 'winkel' in. Inladen, betalen en wegwezen. Geniaal idee. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een 10 met een griffel.

Top geleverd !

Top geleverd ! De opdekdeuren waren netjes verpakt en met beschermhoeken gebandeleerd . Bedankt voor de snelle levering.

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd, prima producten en aardig personeel. Top!

Snelle levering. Goede prijs. Kwaliteit ook goed. En de klantenservice is snel en zoekt alles tot de bodem uit als iets niet goed is. Top bedrijf.

Bestelling werd keurig op tijd bezorgt�

Bestelling werd keurig op tijd bezorgt op de afgesproken datum en netjes afgeleverd.

product was erg goed

product was erg goed

Snelle levering top

Snelle levering top

Gewoon goed

Gewoon goed.

Ondanks een klein probleem betreffende�

Ondanks een klein probleem betreffende de levering is deze op de juiste en klant vriendelijke manier afgehandeld.

Bestelling is (snel) geleverd op een�

Bestelling is (snel) geleverd op een moment dat niet overeenkwam met de leveringsafspraak. Chauffeur moest de platen alleen binnen zetten, waarmee hij het duidelijk niet eens was! Enkele beschadigingen nemen we op de koop toe. Telefonische bestelling met duidelijke afspraken is beter.

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel. Bij niet leverbaar belde ze direct en kwamen met een prima alternatief (voor hun kosten). Na bestelling super snel geleverd. Ben zeer tevreden en zal ook in de toekomst graag bij Ponymeyer blijven kopen.

Enorme service

Meedenken met klant en service is super! Prijzen van artikelen in magazijn niet altijd duidelijk.

Prima levering de dag na bestelling

Prima levering de dag na bestelling. Materialen zien er goed uit.

Prettig bedrijf.

Wij doen al geruime tijd fijn zaken met Pontmeyer en zijn zeer blij met de goede samenwerking. Ales wat wij bestellen wordt keurig volgens afsprak geleverd en eventueel op hoogte gelost door de vrachtwagen met loskraan. Ook wanneer wij in het filiaal halen is de service prima.

Alles top geregeld

Alles top geregeld! Zelfs over de fout in de berekening heb ik niet over hoeven bellen want dat was al gecorrigeerd waardoor ik nog goedkoper uit was.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.