Scherpe prijs/ goede service

Scherpe prijs, snel geleverd en fijn meegedacht met de bezorging! Dank!

Vanaf chatbericht voorafgaand aan de�

Vanaf chatbericht voorafgaand aan de daadwerkelijke bestelling tot het daadwerkelijk ophalen en zelfs het zagen van het bestelde hout op maat (en ook het restant mocht meegenomen worden), was van begin tot eind een succes en kan ik iedereen aanbevelen. Als ik meer nodig heb, zou ik het zo weer doen.

Uitstekende service en bezorging.

Uitstekende service en bezorging. Plus hulp op de vestiging bij het ruilen van zaken: TOP!

Tevreden klant

Duidelijke communicatie wat betreft artikelen/bereikbaarheid/prijzen/levertijd. Kundig personeel. Duidelijk waar je aan toe bent.

Perfect geleverd op afgesproken tijd.

Perfect geleverd op afgesproken tijd, ik zou zo weer bestellen.

ik ga terug

gegaan zoals verwacht

Zeer stipte nette levering en goede�

Zeer stipte nette levering en goede materialen.

prima service

prima service

Via de website besteld en de volgende�

Via de website besteld en de volgende dag in huis, geleverde goederen waren in orde. Punt van aandacht: de uitgebreide routebeschrijving die ik had gegeven was niet bij de chaufeur aangekomen, en er is niet een half uur voor levering gebeld zoals afgesproken.

Snel en vlotte levering

Snel en vlotte levering

Prima geregeld.

Prima geregeld.

De orde is snel geleverd

De orde is snel geleverd. De vrachtwagen chauffeur heeft de spullen netjes in de schuur geplaatst. zijn medewerking was helemaal top

Netjes geleverd

Op tijd geleverd en netjes bezorgd door de chauffeur.

Prima ervaring

Prima ervaring, de grote hal maat erg makkelijk om te manoeuvreren, personeel erg behulpzaam. Super zaak!

Bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd. Ook de klantenservice is erg vriendelijk en proberen uitstekend met je mee te denken. Bezorging mooi op tijd en volgens afspraak geleverd!

Zeer slecht en ontevreden over de�

Zeer slecht en ontevreden over de levering van een deur. Inmiddels 10 weken moeten wachten op een deur !! die door een foute invoer van pontmeyer zelf (2,31 ipv 2,11) verkeerd besteld is. Er wordt geen enkele oplossing geboden en wij zitten thuis met een gordijn voor de ruimte ipv een fatsoenlijke deur. We hebben veel spijt dat we bij pontmeyer een deur besteld hebben. Andere zaken lossen in ieder geval dit soort problemen beter op Gertwim

Goede service en snel geregeld!!

Goede service en snel geregeld!!

Was hartstikke netjes!

Was hartstikke netjes!

goede service

Wordt altijd prima geholpen via de chat op de website. Goede kwaliteit berken en populieren multiplex (kom er maar eens om bij de gewone bouwmarkt)

Zoals het hoort

Zoals het hoort

Pontmeyer doet wat ze beloven

Pontmeyer doet wat ze beloven

Het glas voor in de deur was te groot

Het glas voor in de deur was te groot. terwijl je dit bestel als bij elkaar behorende zaken. Een timmerman heeft de deur moeten aanpassen dus extra kosten. jammer.

zowel product als de levering waren 100�

zowel product als de levering waren 100 % in orde.

Goede kwaliteit geleverd

Goede kwaliteit geleverd, niets op aan te merken. Zag te laat dat de levering al om 7.30 kon plaats vinden kwam dus om 8.30 beneden was de leveri g al gebeurt Vrachtbrief zat in de brievenbus en de materialen lagen keurig in de voortuin opgestapeld Niets dan lof dus0

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.