Prima snelle levering.

Plus: Snelle levering met van tevoren bellende chauffeur. Minpuntje: sommige balken waren niet volledig recht.

Onaangekondigde sluiting

Op 27 juni materialen besteld om deze op zaterdag 30 juni op te halen, nadat ik eerst op de website de openingstijden had gecontroleerd. Via Ideal betaald en keurige bevestiging gehad. Groot was mijn verbazing toen ik zaterdag voor een dichte deur stond met hier en daar een opgeplakt A4-tje met de vermelding dat de winkel juist op zaterdag 30 juni wegens verbouwing van de shop gesloten zou zijn. Daar ging mijn planning voor het weekend! Maandag spullen alsnog gehaald en verhaal gemeld. Werd met een vluchtig excuus afgedaan. Materialen en verdere service prima in orde, maar onaangekondigde sluiting was wel erg vervelend!

Ja prima

Ja prima. Even wachten en even zoeken maar dat was niet erg.

Snel en volgens afspraak .top

Snel en volgens afspraak .top

Werkte perfect

Werkte perfect

alles is goed gegaan.

alles is goed gegaan.

Al het materiaal kwam volgens afspraak�

Al het materiaal kwam volgens afspraak en goed verpakt binnen.

Verkeerde kleur deur besteld

Verkeerde kleur deur besteld. Kan zonder problemen omgeruild worden.

snel en goed

snel en goed, tevreden

Kopen via de webshop ideaal

Kopen via de webshop ideaal, en makkelijk op te halen.

Prima en snelle service

Prima en snelle service; vanochtend besteld, 2 uur later af kunnen halen.

Top service!

Ik werd direct gebeld toen het bleek dat een artikel er langer over zou doen dan moeten en verder is het leveren ontzettend goed verzorgd!

Kreeg andere artikelen dan besteld

Kreeg andere artikelen dan besteld, ook kreeg ik de levering in 3 delen.

Top bedrijf

Snel geleverd op de aangegeven dag en mooi hout hele vriendelijke klantenservice ook toppie dames Website ook erg overzichtelijk en keuze zat

Prima site makkelijk te bestellen�

Prima site makkelijk te bestellen allemaal maar jammer dat het dan niet klaar ligt als je 4 dagen later het komt ophalen. Voor de rest prima ook prima service.

Netjes geleverd

Netjes geleverd, ondanks de smalle straat heeft de chauffeur uitstekend zijn best gedaan om het zo dicht mogelijk bij huis te krijgen.

De deal van de afstandsmeter met gratis�

De deal van de afstandsmeter met gratis vochtmeter en detector was lastig te vinden. Op de site staat dat je de vochtmeter erbij moet bestellen en dat deze bij de betaling er weer wordt afgehaald. Het was dus niet erg duidelijk dat er nog een detector bij hoorde. Ook wax de pickbon niet te vinden. Verder erg vriendelijk personeel

Ondanks administratieve fout was de�

Ondanks administratieve fout was de chauffeur toch genegen de lading op het aflever adres te lossen.Hij was al op het factuur adres,waar hij tevergeefs zijn lading weer moest opladen.

Alles stond klaar goed geholpen.

Alles stond klaar goed geholpen.

Snel

Snel, vriendelijk en goed materiaal.

prima service

prima service, goed bereikbaar. Hout netjes geselecteerd door medewerker.

Snel

Snel, duidelijk, kwaliteit

No nonsens en vakkundige medewerkers

No nonsens en vakkundige medewerkers, afspraken worden netjes na gekomen, perfecte service

Prima bedrijf

Prima bedrijf, goede service en groot assortiment.

Het bestelde materiaal was keurig klaar�

Het bestelde materiaal was keurig klaar gelegd.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.