Uitstekende service vriendelijk�

Uitstekende service vriendelijk personeel

Bestelde materialen keurig op tijd�

Bestelde materialen keurig op tijd geleverd. Zelfs op verzoek eerder als datum op site aangaf!

Goede service, ze denken goed mee. overzichtelijke site (zou wel wat meer filter/rangschik opties bij mogen), en een compleet assortiment. levering verliep ook goed, met duidelijke communicatie. erg fijn!

Snelle levering, goede kwaliteit

Echt een onderneming van deze tijd!

Mijn eerste bestelling bij hun was direct top! Ik kreeg een scherpe offerte, werd klaargezet in mijn winkelmandje en kon zo direct orderen. Daarnaast kon je eenvoudig aangeven wanneer je de bestelliing wilde ontvangen. Echt top service!

Wat een hork van een chauffeur, verder prima!

Kwaliteit van materiaal is prima, ook de prijs is goed. De chauffeur werd door mijn klant(en dus de klant van PontMeyer!) als een hork beoordeeld. De chauffeur zou moeten begrijpen dat de adressen waar afgeleverd wordt, de mensen zijn die uiteindelijk zijn loon betalen....

Alles liep op rolletjes

Alles liep op rolletjes. Ook in de winkel goed geholpen om de bestelling goed te kunnen doen.

Prima bedrijf

Prima bedrijf

Top service, verzoek was om dit dezelfde dag nog gereed te leggen zodat ik het op kon halen, het lag klaar.

"Gewoon" goed (tussen aanhalingstekens�

"Gewoon" goed (tussen aanhalingstekens omdat gewoon tegenwoordig niet meer gewoon is), Aanbevelingswaardig voor iedereen.

Prima zaken gedaan

Van te voren leverdatum opgegeven, die is nagekomen. Spullen compleet en netjes bezorgd. Van te voren door chauffeur gebeld. De site is wat ouderwets en de informatie is niet altijd even duidelijk, maar goed genoeg.

Goed overleg tijdens de�

Goed overleg tijdens de bestellingsprocedure en zorgvuldige levering. Helaas had de chauffeur forse vertraging opgelopen als gevolg van pech en files. De levering was ca. 4 uur later dan aangegeven. Het had perfect gekund wanneer daarover op het moment dat duidelijk was dat de aangegeven levertijd niet haalbaar was, nog even contact over geweest was.

Netje verzorgd

Netje verzorgd, keurig bezorgd mooi op tijd en met beleid afgeleverd.

Goed bedrijf heeft goeie service wat�

Goed bedrijf heeft goeie service wat leveren retouren en communicatie betreft! Echte aanrader

Via de webshop besteld

Via de webshop besteld, super makkelijk. Netjes vooraf gebeld door de chauffeur die alles netjes en vlot loste. Top geregeld ??

Alles helder

Alles helder, online besteld en op locatie afgehaald na berichtje dat het klaarlag voor me. Top!

Bestelling netjes op tijd .

Bestelling netjes op tijd . Jammer dat de gips platen niet tegen regen waren ingepakt, terwijl ik dat wel had gevraagd.

Perfecte site en correcte afhandeling�

Perfecte site en correcte afhandeling .op tijd geleverd en goed materiaal . Geen opmerkingen.chaufeur met hand in verband maar toch doorwerken zegt genoeg denk ik.

Prima afgehandeld

Prima afgehandeld, makkelijk in gebruik

Netjes vlak voor bezorging gebeld.

Netjes vlak voor bezorging gebeld. Voor de levering werd gebeld over materiaal wat niet meer op voorraad was en wanneer het na geleverd werd .

Het is bij PontMeyer Oudkarspel altijd�

Het is bij PontMeyer Oudkarspel altijd voor elkaar. Ik kom hier al jaren en ga elke keer weer tevreden en goed geholpen naar mijn klus!

Goed personeel Pontmeyer

Prima, in de winkel vakkundig en goed geholpen. Correcte levering aan huis. Chauffeur meedenkend en vriendelijk.

Heldere communicatie

Heldere communicatie, klantgericht en afspraak is afspraak

Zeer hulpvaardig bij het uitzoeken

Zeer hulpvaardig bij het uitzoeken. Handig is ook de drive -in en het afhalen was ook zo gebeurd! Fijne zaak.

Symon Spiersweg 17

1506 RZ Zaandam

075 653 62 92

Over PontMeyer

Sinds 1844 is PontMeyer de vooraanstaande leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen. Vele generaties vertrouwen op de service en kwaliteit die PontMeyer dagelijks weer probeert te verbeteren aan de honderden klanten die zij dagelijks beleveren of ontvangen in onze vestigingen. De mening van de klant van PontMeyer is erg belangrijk. In het contact de klant probeert PontMeyer steeds weer te kijken hoe ze hun dienstverlening verder kunnen verbeteren.